Постанова
від 01.11.2010 по справі 2а-6154/10/1470
МИКОЛАЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД



  

Миколаївський окружний адміністративний суд  

вул. Заводська, 11, м. Миколаїв, 54055  

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М   У К Р А Ї Н И

                                                                                                                    м. Миколаїв.  

 01.11.2010 р.                                                                                 Справа № 2а-6154/10/1470  

Миколаївський окружний адміністративний  суд у складі судді  Гордієнко Т.О.  розглянувши справу в порядку скороченого провадження

за позовом

ДПІ у  Жовтневому районі Миколаївської області, вул. Торгова, 63 А,Миколаїв,54050

до

ФГ "Витал", Шевченкове,Жовтневий район, Миколаївська область,57263

про

припинення юридичної особи

встановив:

       Позивач звернувся до суду з заявою про припинення юридичної особи відповідача на підставі ч.2 ст.38 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”, посилаючись на те, що відповідач не подає звітності до державної податкової інспекції більше одного  року. Відповідачу копію ухвали про відкриття скороченого провадження направлено за його юридичною адресою, заперечення чи заяви про визнання позову у встановлений строк до суду не надіслано.

Відповідно до  п.4 ч.2 ст.38  Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців ” від 15.05.2003 №755-ІV неподання протягом року органам державної податкової служби податкових декларацій, документів фінансової звітності відповідно до закону є підставою для постановлення судового рішення про припинення юридичної особи.

Враховуючи викладене, суд вважає позовні вимоги обґрунтованими, підтвердженими матеріалами справи та таким, що підлягають задоволенню в повному обсязі.

           Відповідно до ч.3 ст.38 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців ”, державний реєстратор повинен не пізніше наступного робочого дня з дати надходження судового рішення щодо припинення юридичної особи, що не пов'язано з банкрутством юридичної особи, внести до Єдиного державного реєстру запис щодо цього судового рішення та в той же день повідомити органи статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування та юридичну особу, щодо якої було прийнято судове рішення, про внесення до Єдиного державного реєстру такого запису. Судові витрати по справі відсутні.

Керуючись ст. ст.  159-163, 167,183-2, 254 КАС України, суд  -

П О С Т А Н О В И В:

 1.  Позов задовольнити в повному обсязі.

 2. Припинити юридичну особу Фермерське господарство «Витал»

с.Шевченкове, Жовтневий район, Миколаївська область, 57263, код 35048245.

3. У день набрання постановою законної сили направити її копію для виконання Державному реєстратору Жовтневої райдержадміністрації Миколаївської області, якого зобов’язати повідомити суд про внесення до Єдиного державного реєстру запису про судове рішення.

Копію постанови надіслати сторонам рекомендованим листом із повідомленням про вручення.

Постанова за результатами скороченого провадження може бути оскаржена.

                Постанова прийнята у скороченому провадженні, крім випадків її оскарження в апеляційному порядку, є остаточною.    

Постанова набирає законної сили після закінчення 10-денного строку з дня проголошення/отримання постанови, якщо протягом цього часу не буде подано апеляційної скарги.

               У  разі подання апеляційної скарги постанова, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили постанови за наслідками апеляційного провадження.

Постанова може бути оскаржена в апеляційному порядку до Одеського апеляційного адміністративного суду через суд першої інстанції шляхом подання в 10-денний строк з дня проголошення/отримання копії постанови апеляційної скарги, вимоги до якої встановлені статтею    187 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя                                                                                                          Т. О. Гордієнко

СудМиколаївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення01.11.2010
Оприлюднено24.11.2010
Номер документу12384189
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-6154/10/1470

Постанова від 01.11.2010

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Гордієнко Т. О.

Ухвала від 15.09.2010

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Гордієнко Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні