Ухвала
від 25.12.2007 по справі 7/378-07-8938
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7/378-07-8938

              

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

про припинення провадження у справі

"25" грудня 2007 р.                                                                                   Справа  № 7/378-07-8938

За заявою кредитора: ЗАТ „Будівельне управління „Південбуд”, м.Ізмаїл Одеської області

до боржника: ВАТ „Завод залізобетонних виробів „Дунайводбуд”, м.Ізмаїл Одеської області

про визнання банкрутом

         

                                                                                                                        Суддя            Лепеха Г.А.

Представники сторін:

Від кредитора –Подопригор М.М., голова правління.

Від боржника –не з'явився.

СУТЬ СПОРУ: Закрите акціонерне товариство „Будівельне управління „Південбуд” звернулось до господарського суду з заявою про визнання відкритого акціонерного товариства „Завод залізобетонних виробів „Дунайводбуд” банкрутом, оскільки боржник неспроможний сплатити заборгованість після настання встановленого строку у сумі   300 973, 20 грн.

          Ухвалою від 12.12.2007р. порушено провадження у справі про банкрутство відкритого акціонерного товариства „Завод залізобетонних виробів „Дунайводбуд”, введено мораторій на задоволення вимог кредиторів, накладено арешт на майно боржника, введено процедуру розпорядження майном боржника, розпорядником майна призначено арбітражного керуючого Брикульського Валерія Тимофійовича.

У судовому засіданні 25.12.2007р. голова правління закритого акціонерного товариства „Будівельне управління „Південбуд” надав заяву про відкликання заяви про порушення справи про банкрутство відкритого акціонерного товариства „Завод залізобетонних виробів „Дунайводбуд”.

У відповідності з приписами ст.10 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” заява про порушення справи про банкрутство може бути відкликана заявниками до опублікування в офіційному друкованому органі оголошення про порушення справи про банкрутство або після такого опублікування, якщо протягом місячного строку не надійшло інших заяв кредиторів щодо задоволення їх вимог.

На підставі викладеного, керуючись ст.10 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст.68, п.4 ст.80, ст.86 ГПК  України, суд, -  

У Х В А Л И В:

1.          Заяву закритого акціонерного товариства „Будівельне управління „Південбуд” про відкликання заяви про порушення справи про банкрутство відкритого акціонерного товариства „Завод залізобетонних виробів „Дунайводбуд” (Одеська область, м.Ізмаїл, Болградське шосе, 12. Код ЄДРПОУ 06950429) задовольнити.

2.          Припинити процедуру розпорядження майном відкритого акціонерного товариства „Завод залізобетонних виробів „Дунайводбуд” та повноваження розпорядника майна –арбітражного керуючого Брикульського Валерія Тимофійовича.

3.          Скасувати арешт та інші заходи по забезпеченню заяви, вжиті ухвалою господарського суду Одеської області від 12.12.2007р.

4.          Припинити провадження у справі.

    Примірник ухвали надіслати: кредитору, боржнику, розпоряднику майна, в облстатуправління, ДВС Ізмаїльського району Одеської області, відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців м.Ізмаїл Одеської області.

Суддя                                                                                 Лепеха Г.А.

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення25.12.2007
Оприлюднено29.12.2007
Номер документу1238551
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/378-07-8938

Ухвала від 25.12.2007

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лепеха Г.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні