Ухвала
від 22.11.2010 по справі 35/584
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельниць кого,44 тел. 284-18-98


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

22.11.10 Справа № 35/584

Суддя , розглянувши позов ну заяву Товариства з обмеже ною відповідальністю "Балтік а"

до 1) Фізичної особи-пі дприємця ОСОБА_1

2) Товариства з обмежен ою відповідальністю "ЕКО-КАП ІТАЛ"

про стягнення 20 719,09 грн.,

визнав подані матеріали до статніми для прийняття позов ної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 64, 65 Господар ського процесуального кодек су України, суд

УХВАЛИВ:

1. Порушити провадження у с праві та прийняти позовну за яву до розгляду.

2. Розгляд справи призначити на 08.12.10 о 11:20 год.

Засідання відбудеться у пр иміщенні Господарського суд у міста Києва за адресою: 01030, м. К иїв, вул. Б. Хмельницького, 44-Б в залі судових засідань № 2 (кор пус Б).

3. Зобов'язати позивача на дати суду: оригінали всіх д окументів по суті спору, дода них до позовної заяви (для огл яду); оригінали та належним чи ном засвідчені копії установ чих документів та свідоцтва про державну реєстрацію пози вача; витяг (довідку) з Єдиного державного реєстру юридични х осіб та фізичних осіб - підпр иємців про включення позивач а та відповідача до ЄДР стано м на день вирішення спору; дов ідку з обслуговуючого банку про те, що сума боргу не була п ерерахована відповідачем у д обровільному порядку; довідк у позивача про залишкову сум у боргу на день вирішення спо ру; рахунки-фактури на сплату комунальних, експлуатаційни х послуг та витрат по утриман ню приміщення; обґрунтований розрахунок суми основного б оргу по кожному місяцю оренд и із зазначенням дати виникн ення зобов'язання по сплаті о рендної плати та комунальних послуг (окремо по кожному), су ми, що належить до сплати відп овідно до умов договору та до даткових угод до нього, суми о плати, яка надійшла від відпо відача (із зазначенням дат оп лати), та суми боргу за такий м ісяць; документи, що підтверд жують сплату відповідачем су ми орендної плати та комунал ьних послуг (банківські випи ски, платіжні доручення тощо ) за час дії договору.

4. Зобов'язати відповідач а надати суду: письмовий ві дзив на позов з поданням дока зів, що підтверджують виклад ені у ньому обставини, та забе зпечити надіслання позивачу копії відзиву із доданими до кументами у порядку статті 59 Г осподарського процесуально го кодексу України; власний р озрахунок суми боргу та штра фних санкцій, інфляційних вт рат та процентів річних, заяв лених до стягнення позивачем ; оригінали для огляду в судов ому засіданні та засвідчені копії статутних документів т а свідоцтва про державну реє страцію відповідача, витяг (д овідку) про внесення відпові дача до Єдиного державного р еєстру підприємств і організ ацій України станом на день в ирішення спору, докази сплат и суми орендної плати та кому нальних та ін. послуг (банківс ькі виписки, платіжні доруче ння тощо) за час дії договору.

5. Зобов' язати сторони п овідомити суд про наявність чи відсутність у провадженні господарського суду або інш ого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господа рський спір, справи зі спору м іж сторонами цієї справи, про цей же предмет і з тих же підс тав, повідомити суд, чи не вирі шувався раніше такий же спір між сторонами цієї справи, пр о цей же предмет і з тих же під став шляхом надання довідки.

Зобов' язати сторони пров ести звірку взаєморозрахунк ів станом на день вирішення с пору, для чого зобов'язати сто рони надати одна одній докум енти, необхідні для складанн я акта звірки, а відповідача з обов'язати направити до пози вача свого уповноваженого пр едставника для складання акт у. Підписаний керівниками та головними бухгалтерами підп риємств акт звірки взаємороз рахунків надати суду.

6. Зобов'язати сторони напра вити для участі у розгляді сп рави своїх представників, по вноваження яких повинні бути оформлені у відповідності з вимогами ст. 28 ГПК України, та н адати належним чином засвідч ені копії документів, що підт верджують повноваження пред ставників.

7. Попередити сторони, що при ухиленні від виконання вимо г суду та участі у судовому за сіданні до них можуть бути за стосовані заходи, передбачен і п. 5 ст. 83 Господарського проце суального кодексу України, а позивача - про правові насл ідки, передбачені п. 5. ч. 1 ст. 81 Го сподарського процесуальног о кодексу України.

8. Витребувані документи по дати через відділ діловодств а Господарського суду м. Києв а у строк до 06.12.2010 р.

Явку повноважних предст авників сторін в судове засі дання визнати обов' язковою .

Ознайомлення представни ків учасників процесу з мате ріалами справи здійснюється щовівторка та щочетверга з 10: 00 до 16:00 в приміщенні Господарс ького суду міста Києва за адр есою: м. Київ, вул. Богдана Хмел ьницького, 44-В, каб. 35 за наявнос ті завчасно поданого через к анцелярію суду клопотання.

Суддя М.Є. Літвінова

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення22.11.2010
Оприлюднено25.11.2010
Номер документу12406720
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —35/584

Рішення від 17.01.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Літвінова М.Є.

Ухвала від 27.12.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Літвінова М.Є.

Ухвала від 08.12.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Літвінова М.Є.

Ухвала від 22.11.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Літвінова М.Є.

Рішення від 19.02.2009

Господарське

Господарський суд міста Києва

Літвінова М.Є.

Ухвала від 18.12.2006

Господарське

Вищий господарський суд України

Плюшко І.А.

Рішення від 11.12.2006

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швед Е.Ю.

Ухвала від 25.09.2006

Господарське

Вищий господарський суд України

Плюшко І.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні