Ухвала
від 25.12.2007 по справі 01/821
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"25" грудня 2007 р. Справа № 01/821

Господарський суд Черк аської області в складі: голо вуючого - судді Чевгуза О.В., се кретаря судового засідання О лійник І.С.,

за участю представників:

від кредитора: Дмитрук В.Л. - п редставник за довіреністю уп равління Пенсійного фонду Ук раїни в Лисянському районі,

ліквідатор - не з' явився ,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в приміщен і господарського суду Черкас ької області матеріали справ и за заявою державної податк ової інспекції у Лисянському районі

до товариства з обмеженою в ідповідальністю ім. Жукова, с . Рубаний міст, Лисянського ра йону, Черкаської області

про визнання банкрутом від сутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Господарський суд Черка ської області 03 лютого 2006 року за заявою кредитора порушив провадження у справі про бан крутство боржника.

Постановою господарського суду Черкаської області від 21 лютого 2006 року товариство з о бмеженою відповідальністю і м. Жукова, с. Рубаний міст, Лися нського району, Черкаської о бласті визнано банкрут ом та відкрито ліквідаційну процедуру строком на шість м ісяців.

До суду з клопотанням про за твердження ліквідаційного б алансу, звіту ліквідатора пр о проведену роботу по ліквід ації товариства з обмеженою відповідальністю ім. Жукова, с. Рубаний міст, Лисянського р айону, Черкаської області зв ернувся ліквідатор.

Ліквідатор в судове засідання не з' явився, про п ричини неявки суд не повідом ив.

Від представника дер жавної податкової інспекції в Лисянському районі надійш ло клопотання про розгляд сп рави без його участі.

Представник кредитор а клопотання підтримав та пр осив припинити провадження у справі.

В судовому засіданні вста новлено, що майнові активи та майно відсутні, керівні орга ни відсутні, заборгованість не погашена.

Розглянувши матеріали сп рави, звіт ліквідатора та лік відаційний баланс, суд вважа є за необхідне прийняти ухва лу про затвердження звіту лі квідатора та ліквідаційного балансу банкрута, а також лік відації банкрута як юридично ї особи в зв' язку із банкрут ством.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закону Украї ни „Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом” господар ський суд припиняє проваджен ня у справі про банкрутство, я кщо затверджено звіт ліквіда тора в порядку, передбаченом у статтею 32 цього Закону.

Керуючись ст. 32 Закон у України „Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом”, суд -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт лік відатора Пшеничного Сергія М иколайовича та ліквідаційн ий баланс товариства з обмеж еною відповідальністю ім. Жу кова, с. Рубаний міст, Лисянськ ого району, Черкаської облас ті.

Ліквідувати товарис тво з обмеженою відповідальн істю ім. Жукова, с. Рубаний міс т, Лисянського району, Черкас ької області, вул. Леніна, 6, код ЄДРПОУ 04935390 як юридичну особу в зв'язку із банкрутством.

Провадження по справі при пинити.

Суддя О.В. Чевгуз

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення25.12.2007
Оприлюднено24.06.2010
Номер документу1243439
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01/821

Ухвала від 25.12.2007

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні