Ухвала
від 22.11.2010 по справі 50/413-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 50/413-б 22.11.10

За заявою товариств а з обмеженою відповідальніс тю "Престиж Тур Україна"

до товариств а з обмеженою відповідальніс тю "Престиж Тур Україна"

про банкрутст во в порядку ст. 51

Суддя Головатюк Л.Д.

Представники сторін:

Від заявника (боржника) Григорук Л.І. (дов. б/н від 10. 03.2010)

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Заявник (боржник) зверну вся до суду з заявою про поруш ення справи про своє банкрут ство, оскільки неспроможний сплатити кредиторську забор гованість в розмірі 94 580,00 грн.

Ухвалою господарського су ду м. Києва від 05.07.2010 порушено пр овадження у справі за № 50/413-б з у рахуванням особливостей зас тосування процедури банкрут ства до боржника, що ліквідує ться власником, передбачених ст. 51 Закону України "Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом" та призначено її до ро згляду на 19.07.2010.

Постановою господарського суду міста Києва від 19.07.2010 борж ника визнано банкрутом, відк рито ліквідаційну процедуру , ліквідатором призначено го лову ліквідаційної комісії - Добровольську Лесю Владисла вівну, яку зобов' язано пров ести ліквідаційну процедуру та надати суду свій звіт і лік відаційний баланс на затверд ження.

28.10.2010 до господарського суду м. Києва надійшли звіт лі квідатора і ліквідаційний ба ланс на затвердження, а тому с уд призначив розгляд справи у судовому засіданні з викли ком представників сторін та ліквідатора на 19.11.2010.

В судовому засіданні 19.11 .2010 було оголошено перерву на 22 .11.2010.

22.11.2010 в судове засідання з'явився представник ліквід атора і просив затвердити зв іт та ліквідаційний баланс б оржника.

В судовому засіданні було заслухано звіт ліквідатора, досліджено ліквідаційний ба ланс і встановлено, що вимоги кредиторів залишились не за доволені, у процесі ліквідац ійної процедури не виявлено майнових активів (майна та ма йнових прав) банкрута з метою включення їх до складу лікві даційної маси. Суд вважає, що ліквідатор при реалізації св оїх прав та обов”язків діяв с умлінно та розумно з урахува нням інтересів боржника та й ого кредиторів, його звіт пов но відображає обставини, що м ають значення для справи (лік відатор вчинив належні дії п о виявленню активів та пасив ів боржника шляхом запитів д о відповідних органів, у тому числі державної виконавчої служби, банківських установ, БТІ, реєстраційних відділен ь МВС України, тощо). На думку с уду ліквідатор належно прові в всі заходи ліквідаційної п роцедури, повно вчинив дії по виявленню кредиторів та акт ивів боржника, реально довів неможливість платоспроможн ості боржника і задоволення вимог кредиторів.

Відповідно до положе нь ч. 6 ст. 31 Закону України “Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом” всі кредиторсь кі вимоги до банкрута, які не б ули задоволені за недостатні стю майна банкрута, вважають ся погашеними.

Відповідно до вимог ч.1 ст. 110 ЦК України юридична ос оба ліквідується за рішенням її учасників або органу юрид ичної особи, уповноваженого на це установчими документам и, в тому числі, у зв' язку із закінченням строку, на який б уло створено юридичну особу, досягнення мети, для якої її с творено, а також в інших випад ках, передбачених установчим и документами.

Згідно з вимогами ч. 3 ст. 110 ЦК України, якщо вартіст ь майна юридичної особи є нед остатньою для задоволення ви мог кредиторів, юридична осо ба ліквідується в порядку, вс тановленому Законом про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом.

Відповідно до вимог ч. 5 ст. 60 ГК України, яка регулює загальний порядок ліквідаці ї суб' єкта господарювання, ліквідаційна комісія оцінює наявне майно суб' єкта госп одарювання, який ліквідуєтьс я і розраховується з кредито рами, складає ліквідаційний баланс та подає його власник у або органу, який призначив л іквідаційну комісію.

Судом достовірніс ть і повнота ліквідаційного балансу перевірена у встано вленому законодавством поря дку та встановлено, що майнов их активів банкрута, достатн іх для задоволення вимог кре диторів, не виявлено, вартост і майна боржника для задовол ення вимог кредиторів недост атньо і тому погашення їх вим ог не відбулося, боржника виз нано банкрутом, звіт ліквіда тора та ліквідаційний баланс представлені суду, виконані усі необхідні дії на стадії л іквідації банкрута, передбач ені Законом України “Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом”, а тому наявні всі п ідстави ліквідувати юридичн у особу товариство з обмежен ою відповідальністю "Престиж Тур Україна".

Суд на підставі вик ладеного, керуючись ст. 86 ГПК, с т. 12, ч. 5 ст. 32, п. 6 ч. 1 ст. 40, ст. 51 Закону України “Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом” -

У Х В А Л И В:

1.Затвердити звіт ліквід атора та ліквідаційний балан с товариства з обмеженою від повідальністю "Престиж Тур У країна" (ідентифікаційний ко д 34927236) з додатком - реєстром не погашених вимог кредиторів щодо визнання кредиторами:

- ФОП ОСОБА_1 з розміром кредиторських вимог в сумі 9458 0,00 грн.;

2. Ліквідувати банкрута - товариство з обмеженою відпо відальністю "Престиж Тур Укр аїна" (01004, м. Київ, Шевченківськ ий район, бульвар Шевченка/ в ул. Пушкінська, буд. 5-7/29, ідентиф ікаційний код 34927236) як юридичну особу в зв' язку з банкрутст вом.

3. Київському міському упр авлінню статистики виключит и банкрута - товариство з об меженою відповідальністю "Пр естиж Тур Україна", з державно го реєстру підприємств та ор ганізацій України.

4.. Державній податковій і нспекції у Шевченківському районі м. Києва зняти банкрут а з податкового обліку.

5. Державному реєстратор у Шевченківської районної у м. Києві державної адміністр ації провести державну реєст рацію припинення юридичної о соби - банкрута товариство з обмеженою відповідальністю "Престиж Тур Україна" (01004, м. Киї в, Шевченківський район, буль вар Шевченка/ вул. Пушкінська , буд. 5-7/29, ідентифікаційний код 34927236) та внести про це запис до Є диного державного реєстру юр идичних осіб та фізичних осі б-підприємців.

6. Дію мораторію припинити .

7. Провадження у справі про б анкрутство № 50/413-б припинити.

8. Копію ухвали направити ба нкруту, ліквідатору, Державн ій податковій інспекції у Ше вченківському районі м. Києв а, ФОП ОСОБА_1, органу стати стики та державному реєстрат ору за місцем реєстрації бор жника для вчинення певних ді й відповідно до ст. 39 Закону Ук раїни “Про державну реєстрац ію юридичних осіб та фізични х осіб - підприємців” та повід омлення в визначений Законом строк про судове рішення щод о припинення юридичної особи органи статистики, державно ї податкової служби, Пенсійн ого фонду України, фондів соц іального страхування.

Суддя Головатюк Л.Д.

Дата ухвалення рішення22.11.2010
Оприлюднено01.12.2010
Номер документу12523507
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутст во в порядку ст. 51

Судовий реєстр по справі —50/413-б

Ухвала від 22.11.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні