Ухвала
від 03.12.2010 по справі 2а-3635/10/2470
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

03 грудня 2010 р. м. Ч ернівці С права № 2а-3635/10/2470

Суддя Чернівецького окружного адміністративног о суду Ватаманюк Р.В., розгляну вши адміністративний позов управління пенсійного фонду в Кельменецькому районі Чер нівецької області до товари ства з обмеженою відповідаль ністю "Дружба" , -

ВСТАНОВИВ:

В поданому до суду адмін істративному позові управлі ння пенсійного фонду в Кельм енецькому районі Чернівецьк ої області просить суд стягн ути з товариства з обмеженою відповідальністю "Дружба" за боргованість по платежах до Пенсійного фонду в сумі 27 387, 93 гр н.

У відповідності до вимог п. 5 ч. 2 ст. 17 КАС України, даний спі р підлягає розгляду в порядк у адміністративного судочин ства. Відповідно до ч. 2 ст. 18 КАС України дана справа підсудн а Чернівецькому окружно му адміністративному суду.

Указаний позов поданий зг ідно із ст. 104 КАС України та від повідає вимогам ст. ст. 105, 106 КАС України. Підстави для поверн ення позовної заяви чи відмо ви у відкритті провадження у справі відсутні.

На підставі викладеного, ке руючись ст.ст. 17, 18, 23, 107 КАС Україн и, -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду у відкритому судов ому засіданні на 10:00 год. 14 грудн я 2010 р.

2. Справа розглядатиметься суддею Ватаманюком Р.В. одноо собово. Засідання відбудетьс я у приміщенні Чернівецько го окружного адміністрати вного суду за адресою: м. Черні вці, вул. Головна, 246.

3. Участь представників сто рін у судовому засіданні виз нати обов' язковою.

4. Зобов' язати відповідач а, у разі заперечення проти по зову, подати до 13 грудня 2010 р. пис ьмове запе-речення проти поз ову та всі матеріали, що були а бо мали бути взяті ним до уваг и при прийняття рішення, вчин енні дії, допущенні бездіяль ності, з приводу яких подано п озов.

В порядку підготовки справи до судового розгляду вчинити наступні дії.

5. Витребувати від позивача :

- власне письмове підтвер дження того, що у провадженні судів України або іншого орг ану, який в межах своєї компет енції вирішує спір, немає спр ави зі спору між тими ж сторон ами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення ц их органів з такого спору;

- всі оригінали доданих до позовної заяви документів а бо письмові пояснення з зазн аченням поважних причин їх в ідсутності;

6. Витребувати від відповід ача:

- власне письмове підтверд ження того, що у провадженні с удів України або іншого орга ну, який в межах своєї компете нції вирішує спір, немає спра ви зі спору між тими ж сторона ми, про той же предмет і з тих ж е підстав та немає рішення ци х органів з такого спору;

- всі оригінали документів в обґрунтування своїх запер ечень або письмові пояснення з зазначенням поважних прич ин їх відсутності.

7. Копію ухвали про відкритт я провадження в адміністрати вній справі, з витягом про про цесуальні права та обов' язк и, невідкладно направити сто ронам, а відповідачеві - також копію позовної заяви та дода них до неї документів.

8. Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення і оскарженню не підлягає.

Суддя Р.В . Ватаманюк

СудЧернівецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення03.12.2010
Оприлюднено07.12.2010
Номер документу12608383
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-3635/10/2470

Постанова від 30.12.2010

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Ватаманюк Руслан Васильович

Ухвала від 03.12.2010

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Ватаманюк Руслан Васильович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні