Ухвала
від 02.12.2010 по справі 6/135-б-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОН СЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м.Херсон, вул. Горького, 18


УХВАЛА

про порушення справи про ба нкрутство

"02" грудня 2010 р. С права № 6/135-Б-10

Суддя господарськ ого суду Херсонської області Пригуза П.Д. , розглянувши матеріали

за заявою: Державної под аткової інспекції у м.Херсон і, ідентифікаційний код 21296163, ву л. І.Кулика, 143-А, м. Херсон;

до Приватного підприєм ства "Термо-Плюс", ідентифікац ійний код 32618004, вул. Гагаріна, 121, м . Херсон;

про визнання банкрутом

в с т а н о в и в:

Заявник звернувся до суду з заявою про визнання ба нкрутом боржника, з підстав, щ о керівні органи боржника ві дсутні за його місцезнаходже нням, боржник не звітує до под аткового органу та наявності інших ознак, що свідчать про в ідсутність підприємницької діяльності боржника.

Представлених матеріалів достатньо для порушення спра ви про банкрутство суб' єкта підприємницької діяльності боржника-юридичної особи за особливостями, передбаченим и ст. 52 Закону України «Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом»щодо відсутнього б оржника та призначення розгл яду справи у підготовчому за сіданні.

Відповідно до ч. 2 ст. 2 Закону питання щодо створення орга нізаційних умов, необхідних для реалізації відповідних п роцедур банкрутства, в тому ч ислі щодо відсутнього боржни ка, відносяться до повноваже нь Державного органу з питан ь банкрутства.

Керуючись ст.ст. 2, 8, 11, 12, 52 Закону України «Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом», с т.ст. 38, 64, 67 ГПК України,

у х в а л и в :

1. Прийняти заяву до роз гляду і порушити провадження у справі про банкрутство.

2. Призначити справу до розг ляду у підготовчому засіданн і на "21" грудня 2010 р. на 10:30 год. в приміщенні господарського суду каб.№ 214 (м.Херсон вул.Гор ького,18)

3. Запропонувати кредитору н адати письмову згоду на приз начення кредитора ліквідато ром відсутнього боржника або надати клопотання про призн ачення ліквідатором професі йного арбітражного керуючог о з його згодою на призначенн я.

4. Залучити до участі у справ і власника (засновника) боржн ика громадянина ОСОБА_1, АДРЕСА_1 м. Херсон.

5. Зобов' язати боржника та власника боржника ОСОБА_1 до дня судового засідання на дати: установчі та реєстраці йні документи (статут, довідк у із ЄДР, свідоцтво про держав ну реєстрацію), відзив на заяв у відповідно до ч. 3 ст. 11 Закону України «Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом»з підтвердженням чи заперечен нями щодо факту неплатоспром ожності та розміру вимог кре дитора; відомості про фінанс овий та майновий стан підпри ємства; перелік дебіторів і к редиторів із зазначенням їх реквізитів та сум заборгован ості; дані про заборгованіст ь по заробітній платі; дані пр о всі наявні рахунки в банків ських установах і їх адреси; в ідомості про місцезнаходжен ня документів з фінансово-го сподарської діяльності; пояс нення та обґрунтування причи н припинення підприємницько ї діяльності.

6. Зобов' язати Херсонський сектор з питань банкрутства протягом семи днів: подати до суду кандидатуру арбітражно го керуючого чи кандидатуру з числа працівників державно го органу з питань банкрутст ва для призначення ліквідато ром боржника, повідомивши йо го (кандидата) про день судово го засідання. До пропозиції д одати заяву арбітражного кер уючого про свою згоду на приз начення ліквідатором боржни ка та про відсутність у нього заінтересованості стосовно боржника та кредиторів.

7. Ввести мораторій на задов олення вимог кредиторів, у зв ' язку з чим заборонит и органам стягнення та орган ам державної виконавчої служ би стягнення на підставі вик онавчих документів та інших документів, за якими здійсню ється стягнення відповідно д о законодавства.

8. Ухвалу надіслати: заявник ові; засновнику боржника - О СОБА_1.; боржнику; Херсонсько му сектору з питань банкрутс тва; ВДВС Суворовського РУЮ; д ержавному реєстратору.

Суддя П.Д. Пригуза

Дата ухвалення рішення02.12.2010
Оприлюднено06.12.2010
Номер документу12611375
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —6/135-б-10

Ухвала від 13.09.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Постанова від 08.05.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 23.01.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 21.12.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 02.12.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні