Ухвала
від 02.12.2010 по справі 01/1777
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

ПОПЕРЕДНЬОГО ЗАСІДАННЯ

"02" грудня 2010 р. Справа № 01/1777

Господарський суд Ч еркаської області в складі г оловуючого судді - Чевгуза О .В., при секретарі судового зас ідання Олійник І.С., за участю

від кредиторів: фізична осо ба-підприємець ОСОБА_1, фі зична особа-підприємець ОС ОБА_2, Довбиш О.П. - представн ик за довіреністю Черкаськог о обласного відділення Фонду соціального страхування з т имчасової втрати працездатн ості,

від ліквідатора - Білий М.М . - представник за довіреніс тю,

розглянувши у відкритому п опередньому засіданні в м. Че ркаси справу за заявою товар иства з обмеженою відповідал ьністю “АЛІМП ММС”, м. Черкаси

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарськ ого суду Черкаської області від 07 вересня 2010 року на підста ві ст. 51 Закону України “Про ві дновлення платоспроможност і боржника або визнання йог о банкрутом” (далі - Закон) по рушено провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю “АЛІМП ММС” (бульвар Шевченк а, 208, м. Черкаси, код ЄДРПОУ 34661528).

Постановою суду від 21 вере сня 2010 року боржника визнано б анкрутом та відкрито ліквіда ційну процедуру, ліквідаторо м банкрута призначено Паілад зе Олександра Васильовича.

Після публікації оголошен ня про визнання боржника, яки й ліквідується, банкрутом в г азеті “Урядовий кур' єр” №180 ( 4331) від 29 вересня 2010 року кредито ри заявили свої претензії до боржника, за результатами ро згляду яких ліквідатором скл адений реєстр вимог кредитор ів.

Фізична особа-підприємець ОСОБА_1 та фізична особа-п ідприємець ОСОБА_2 в попер едньому засіданні заявлені в имоги до боржника підтримали в повному обсязі.

Від Черкаського обласного відділення Фонду соціальног о страхування з тимчасової в трати працездатності надійш ла заява про погашення боржн иком вимог у повному обсязі в розмірі 66 грн. 50 коп.

Представник ліквідатора п овідомив про включення грошо вих вимог фізичної особи-під приємця ОСОБА_1, фізичної особи-підприємця ОСОБА_2, від яких надійшли заяви, до ре єстру вимог кредиторів.

Заслухавши у попередньому засіданні доводи кредиторів та ліквідатора, дослідивши м атеріали справи, суд вважає з а необхідне визнати вимоги к редиторів до товариства з об меженою відповідальністю “А ЛІМП ММС” в слідуючих розмір ах:

1. фізичної особи-пі дприємця ОСОБА_1 на суму 9000 0 грн. 00 коп.,

2. фізичної особи-підпр иємця ОСОБА_2 на суму 60000грн . 00 коп.,

які відповідно до ст. 31 Зак ону підлягають до задоволенн я у четверту чергу.

Відповідно до ч. 2 ст. 15 Закон у у попередньому засіданні г осподарський суд розглядає р еєстр вимог кредиторів, вимо ги кредиторів, щодо яких були заперечення боржника і які н е були включені розпоряднико м майна до реєстру вимог кред иторів.

За результатами роз гляду господарський суд вино сить ухвалу, в якій зазначаєт ься розмір визнаних судом ви мог кредиторів, які включают ься розпорядником майна до р еєстру вимог кредиторів, та п ризначається дата проведенн я зборів кредиторів.

Реєстр вимог кредито рів повинен включати усі виз нані судом вимоги кредиторів .

У реєстрі вимог креди торів повинні міститися відо мості про кожного кредитора, розмір його вимог за грошови ми зобов' язаннями чи зобов' язаннями щодо сплати страхо вих внесків на загальнообов' язкове державне пенсійне стр ахування та інші види загаль нообов' язкового державног о соціального страхування, п одатків і зборів (обов' язко вих платежів), черговість зад оволення кожної вимоги, окре мо розмір неустойки (штрафу, п ені).

До початку розгляду вимог кредиторів у попередньому з асіданні від Черкаського обл асного відділення Фонду соці ального страхування з тимчас ової втрати працездатності н адійшла заява про погашення боржником вимог у повному об сязі.

Таким чином, провадження у с праві в частині вимог зазнач еного кредитора на суму 66 грн. 50 коп. підлягає припиненню на підставі ст. 80 Господарського процесуального кодексу Укра їни.

Суд на підставі п. 2 ст. 15 та п. 1 с т. 16 Закону вважає за необхідн е зобов' язати кредиторів та ліквідатора провести засіда ння зборів кредиторів, на яко му обрати комітет кредиторів .

Відповідно до ст. 15 Закону л іквідатор зобов' язаний окр емо внести до реєстру вимог к редиторів розмір неустойки ( штраф, пеня).

На підставі вищевка заного, керуючись ст. ст. 14, 15, 16, 31, 5 1 Закону України Закону Украї ни “Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом”, ст. ст. 80, 86 Г ПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Визнати вимоги кредитор ів у справі про банкрутство т овариства з обмеженою відпов ідальністю “АЛІМП ММС” в слі дуючих розмірах:

1. фізичної особи-пі дприємця ОСОБА_1 на суму 9000 0 грн. 00 коп.,

2. фізичної особи-підпр иємця ОСОБА_2 на суму 60000 грн . 00 коп.,

які підлягають до задово лення у четверту чергу.

Припинити проваджен ня у справі в частині розгляд у вимог Черкаського обласног о відділення Фонду соціально го страхування з тимчасової втрати працездатності на сум у 66 грн. 50 коп.

Зобов' язати кредиторів та ліквідатора протягом 10 дні в провести засідання зборів кредиторів.

Зобов' язати ліквід атора окремо внести до реєст ру вимог кредиторів розмір н еустойки (штраф, пеня).

Ухвала може бути оскаржен а до Київського апеляційного господарського суду.

Суддя О.В. Чевгуз

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення02.12.2010
Оприлюднено11.12.2010
Номер документу12723449
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01/1777

Ухвала від 12.05.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 28.04.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 28.12.2010

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 02.12.2010

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні