Ухвала
від 09.12.2010 по справі 45/148б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

09.12.10 р. Справа № 45/148б

Розглянувши матеріали з а заявою кредитора (заявника ) Фізичної особи - підприємц я ОСОБА_1, м.Донецьк (код Н ОМЕР_1)

до боржника Товариства з об меженою відповідальністю «Б УРАН-АЛЬФА», м.Донецьк (ЄДРПОУ 34777702)

про банкрутство

Суддя господарського суду Донецької області Плотніць кий Б.Д.

Представники:

від кредитора (ліквідатора ): ОСОБА_2. - довір.

від боржника: не з' явились

В засіданні брали участь:

Ухвалою від 15.07.2010р. за заявою Ф ізичної особи - підприємця ОСОБА_1, м.Донецьк (код НО МЕР_1) господарським судом Д онецької області порушена сп рава про банкрутство відсутн ього боржника Товариства з о бмеженою відповідальністю « БУРАН-АЛЬФА», м.Донецьк (ЄДРПО У 34777702).

Постановою суду від 12.08.2010р. бо ржник визнаний банкрутом, ві дкрита ліквідаційна процеду ра та ліквідатором призначен ий ініціюючий кредитор.

19.10.2010р. господарським судом о триманий звіт та ліквідаційн ий баланс Товариства з обмеж еною відповідальністю «БУРА Н-АЛЬФА», м.Донецьк (ЄДРПОУ 34777702 ).

Розгляд справи відкладавс я.

В судове засідання 09.12.2010р. з' явився представник ліквідат ора, повноваження якого підт верджені належним чином.

Представником ліквідаторо м заявлене клопотання про за твердження звіту та ліквідац ійного балансу, ліквідацію б анкрута та припинення провад ження у цій справі.

Дослідивши матеріали спра ви, заслухавши ліквідатора, с уд приходить до висновку, що з віт ліквідатора і ліквідацій ний баланс банкрута підлягаю ть затвердженню на підставі наступного:

На виконання вимог 32 Закону України «Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом» л іквідатором подано до суду з віт та ліквідаційний баланс банкрута з відповідними дода тками, а також заявлене клопо тання про затвердження звіту та ліквідаційного балансу, л іквідацію банкрута та припин ення провадження у цій справ і.

Відповідно до ст. 32 Закону Ук раїни «Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом» після завершення усіх розрахунків з кредиторами ліквідатор по дає до господарського суду з віт та ліквідаційний баланс з відповідними додатками.

Відповідно до ч.1 ст.32 Закону про банкрутство господарськ ий суд після заслуховування звіту ліквідатора та думки ч ленів комітету кредиторів аб о окремих кредиторів виносит ь ухвалу про затвердження зв іту ліквідатора та ліквідаці йною балансу. Згідно ч.2 зазнач еної статті якщо за результа тами ліквідаційного балансу не залишилося майна боржник а, господарський суд виносит ь ухвалу про ліквідацію юрид ичної особи-банкрута.

Затвердження звіту ліквід атора в порядку, передбачено му ст. 32 Закону України «Про ві дновлення платоспроможност і боржника або визнання його банкрутом» є підставою для п рипинення проваджений у спра ві згідно п.6 ч.1 ст.40 цього Закон у України «Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом».

Згідно частини 6 ст. 32 Закону України «Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом» ви моги, які не задоволені за нед остатністю майна, вважаються погашеними.

З даних звіту ліквідатора с лідує, що ліквідатором прове дена робота по виявленню мож ливих кредиторів, за результ атами якої встановлено, що ба нкрут, крім заборгованості п еред ініціюючим кредитором - Фізичною особою - підприєм цем ОСОБА_1., м.Донецьк (код НОМЕР_1) у сумі 6 900 грн. 00 коп., н е має заборгованості перед і ншими кредиторами.

У відповідності з вимогами ст.32 Закону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом” ліквідатором був ск ладений реєстр вимог кредито рів, який доданий до звіту лік відатора.

Також для виявлення майна б анкрута ліквідатором направ лені запити до ВРЕР м.Донецьк а при УДАІ ГУ МВС України в Дон ецькій області, Комунального підприємства „Бюро технічно ї інвентаризації”, м.Донецьк та Управління держкомзему у м.Донецьку Донецької област і.

В результаті проведеної ро боти встановлено, що у банкру та відсутні майнові активи т а грошові кошти, щоб задоволь нити кредиторську заборгова ність у загальній сумі 6,9 тис.г рн.

Таким чином, у зв'язку з відс утністю майна грошові вимоги кредиторів вважаються погаш еними.

За таких обставин звіт лікв ідатора і ліквідаційний бала нс банкрута підлягають затве рдженню, юридична особа - лікв ідації і виключенню з Єдиног о державного реєстру.

У зв'язку із затвердженням з віту і ліквідаційного баланс у провадження у справі припи няється.

Відповідно до частини 5 ст. З У Закону України «Про держав ну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємці в» рішення суду про ліквідац ію юридичної особи - банкрута направляється державному ре єстратору за місцезнаходжен ням юридичної особи - банкрут а для проведення державної р еєстрації припинення юридич ної особи.

На підставі викладеного, ке руючись ч.ч. 5, 6 ст. 31. ст.32, п.6 ч.1 ст. 40, Закону України «Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том», суд,

У Х В А Л И В:

Затвердити звіт ліквідато ра та ліквідаційний баланс Т овариства з обмеженою відпов ідальністю «БУРАН-АЛЬФА», м.Д онецьк (ЄДРПОУ 34777702).

Ліквідувати юридичну особ у - Товариство з обмеженою в ідповідальністю «БУРАН-АЛЬФ А», м.Донецьк (ЄДРПОУ 34777702), що зар еєстроване за адресою: 83009, Доне цька область, м.Донецьк, Київс ький район, вул. Новоросійськ а, б.9.

Провадження по справі №45/148б припинити.

Зобов' язати ліквідатора закрити рахунки в банківськ их установах, здійснити огол ошення в засобах масової інф ормації про недійсність печа ток та штампів. Докази подати до суду в 10-денний строк.

Зобов' язати орган держав ної реєстрації виключити під приємство-банкрута з ЄДРПОУ.

Копію цієї ухвали направит и особам, переліченим в ст.32 За кону України „Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м”.

Суддя

Вик тел.

Надруковано примірників - :

господарському суду Донец ької області - ,

сторонам - ,

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення09.12.2010
Оприлюднено13.12.2010
Номер документу12759176
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —45/148б

Ухвала від 09.12.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 23.11.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 29.10.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 27.10.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 19.10.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Постанова від 12.08.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 03.08.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 27.07.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 15.07.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Постанова від 25.08.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні