Ухвала
від 12.09.2006 по справі 01/1692
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОС ПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"12" вересня 2006 р. Справа № 01/1692

Господарський суд Черк аської області в складі: гол овуючого - судді Чевгуза О.В., с екретаря судового засідан ня Олійник І.С.,

за участю представників :

від ліквідатора: Сопілкова Т.І. - представник за довірені стю,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в приміщен і господарського суду Черкас ької області матеріали справ и за заявою державної податк ової інспекції у місті Черка си

до приватного підприємств а “Спецтехбуд” м. Черкаси

про визнання банкрутом від сутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Господарський суд Черка ської області 23 березня 2006 року за заявою кредитора порушив провадження у справі про бан крутство боржника.

Постановою господарського суду Черкаської області від 11 квітня 2006 року приватне підп риємство “Спецтехбуд” м. Чер каси визнано банкрутом та ві дкрито ліквідаційну процеду ру строком на шість місяців.

До суду з клопотанням про за твердження ліквідаційного б алансу, звіту ліквідатора пр о проведену роботу по ліквід ації, а також про вирішення пи тання про ліквідацію приватн ого підприємства “Спецтехбу д” м. Черкаси як юридичної осо би, звернувся ліквідатор.

В судовому засіданн і встановлено, що майнові акт иви та майно відсутні, керів ні органи відсутні, заборгов аність не погашена.

Розглянувши матеріал и справи, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, а тако ж заслухавши ліквідатора, я ка ствердила, що виконані всі необхідні дії для встановле ння активів боржника і врахо вуючи, що за результатами лік відаційного балансу у боржни ка немає майна для задоволен ня вимог кредиторів необхідн о затвердити звіт ліквідатор а та ліквідаційний баланс, а б оржника, як юридичну особу лі квідувати.

Керуючись ст.ст. 32, 40 Зак ону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, суд -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт лік відатора державної податков ої інспекції у місті Черкаси та ліквідаційний баланс при ватного підприємства “Спец техбуд” м. Черкаси.

Ліквідувати приватне під приємство “Спецтехбуд” м. Че ркаси, вул. Леніна, 143, кв. 12, код ЄД РПОУ 30147055 як юридичну особу в зв 'язку із банкрутством.

Провадження по справі прип инити.

Суддя О.В. Чевгуз

Дата ухвалення рішення12.09.2006
Оприлюднено23.06.2010
Номер документу127775
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01/1692

Ухвала від 12.09.2006

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні