Постанова
від 19.11.2009 по справі 10/2784
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

"19" листопада 2009 р. Справа № 10/2784

Господарський суд Черкаської області в осо бі судді Шумка В.В., при секре тарі судового засідання Кра вцовій Ю.А., за участю предста вників:

кредитора: Курило Р.О. - за дов іреністю,

боржника: відсутній

розглянувши у відкритому с удовому засіданні матеріали справи за заявою Державної п одаткової інспекції у Черкас ькому районі

до товариства з обмеженою в ідповідальністю "Агрохімрес урс"

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Кредитор звернувся д о суду із заявою про визнання боржника банкрутом як таког о, що відсутній, вказавши, що б оржник неспроможний сплатит и 2736,43 грн. кредиторської забор гованості за відсутністю ко штів, майна та ознак здійснен ня підприємницької діяльнос ті.

Представник кре дитора вимоги підтримав.

Представник бор жника у засідання суду не з'яв ився.

Розглянувши мат еріали справи, заслухавши по яснення представника кредит ора, суд вважає, що заява про в изнання боржника банкрутом п ідлягає задоволенню з таких мотивів.

Факт наявності заборгованості боржника пер ед кредитором на суму 2736,43 грн. п ідтверджено поданими суду до казами і не спростовано борж ником.

Боржник припинив свою господарську діяльніст ь, рух коштів на його банківсь кому рахунку відсутній, кошт ів та майна боржника не виявл ено.

Ініціюючий кредитор пода в клопотання про призначення ліквідатором банкрута арбіт ражного керуючого Ярмолінсь кого Юрія Васильовича.

Арбітражний керуючий Ярмо лінський Юрій Васильович дав згоду на призначення його лі квідатором банкрута.

Враховуючи виклад ене, керуючись ст. 52 Закону Укр аїни "Про відновлення платос проможності боржника або виз нання його банкрутом", суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Визнати боржника - то вариство з обмеженою відпові дальністю "Агрохімресурс", Че ркаська область, Черкаський район, с. Дубіївка, вул. Б. Хмель ницького, 14/а, код ЄДРПОУ 32291380, бан крутом та відкрити ліквідаці йну процедуру.

Ліквідатором підпри ємства-банкрута призначити а рбітражного керуючого Ярмол інського Юрія Васильовича ( АДРЕСА_1 ліцензія НОМЕР_1 від 14.11.2008 р., ідентифікаційний н омер НОМЕР_2).

Постанову надіслати сторонам, ліквідатору, держа вному реєстратору, Черкасько му обласному сектору з питан ь банкрутства, відділу ДВС Че ркаського районного управлі ння юстиції.

Суддя Шумко В.В.

Дата ухвалення рішення19.11.2009
Оприлюднено14.12.2010
Номер документу12785282
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/2784

Постанова від 19.11.2009

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні