Ухвала
від 13.12.2010 по справі 2/5 п/с
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІВ ЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

"13" грудня 2010 р. справа № 2/5 п/с

За позовом Приватного підприємця ОСОБА_1

до відповідача Малого приватного підприємства ви робничо-комерційної фірми „М аккор”

про спонукання укласти доп овнення № 1 до договору оренди нежитлового приміщення б/н в ід 01.09.2002 року.

Суддя О.С. Тинок

Секретар судового за сідання А.В. Кошман

Представники:

від позивача - не з' явивс я

від відповідача - не з' яв ився

СУТЬ СПОРУ: Приватни й підприємець ОСОБА_1 звер нувся з позовом до Малого приватного підприємства ви робничо-комерційної фірми „М аккор” про спонукання укласт и доповнення № 1 до договору ор енди нежитлового приміщення б/н від 01.09.2002 року.

09 березня 2004 року ухвалою гос подарського суду Чернівецьк ої області провадження у дан ій справі було зупинено до ви рішення по суті повязаної з н ею справи № 9/63.

Ухвалою господарського су ду Чернівецької області від 24 листопада 2010 року провадженн я у справі було поновлено, при значено розгляд справи у суд овому засіданні на 02 грудня 2010 року та зобов' язано сторін надати суду результат розгля ду справи № 9/63.

02 грудня 2010 року сторони у суд ове засідання не з' явилися та вимоги суду, викладені в ух валі від 24 листопада 2010 року, не виконали, а тому суд відклав р озгляд справи на 13 грудня 2010 ро ку, зобов' язав сторін викон ати вимоги ухвали суду від 24 л истопада 2010 року, визнав участ ь представників сторін у зас іданні суду обов' язковою та попередив позивача, що у випа дку невиконання ним вимог су ду, позов буде залишено без ро згляду.

Розпорядженням голови гос подарського суду Чернівецьк ої області від 06 грудня 2010 року дану справу передано до пров адження судді Тинку О.С.

Ухвалами господарського с уду Чернівецької області від 24 листопада та 02 грудня 2010 року по даній справі, суд зобов' я зував сторін надати документ и і матеріали, необхідні для в ирішення спору.

Однак, сторони без поважних причин не подали витребуван і господарським судом докуме нти і матеріали, необхідні дл я вирішення спору та у судове засідання не з' явилися.

При цьому, в ухвалі господар ського суду Чернівецької обл асті від 02 грудня 2010 року по дан ій справі позивач попереджав ся, що у разі неподання витреб уваних господарським судом м атеріалів та доказів по спра ві без поважних причин, суд за лишить позов без розгляду.

Пунктом 5 частини 1 статті 81 Г осподарського процесуально го кодексу України передбаче но, що господарський суд зали шає позов без розгляду, якщо п озивач без поважних причин н е подав витребувані господар ським судом матеріали, необх ідні для вирішення спору, або представник позивача не з' явився на виклик у засідання господарського суду і його н ез' явлення перешкоджає вир ішенню спору.

Враховуючи те, що позивач бе з поважних причин не подав ви требувані господарським суд ом матеріали, необхідні для в ирішення спору, а також беруч и до уваги те, що представник п озивача не з' явився на викл ик у засідання господарськог о суду і його нез' явлення пе решкоджає вирішенню спору, с уд дійшов висновку залишити позов без розгляду.

Одночасно суд роз' яснює, щ о після усунення обставин, що зумовили залишення позову б ез розгляду, позивач має прав о знову звернутися з ним до го сподарського суду в загально му порядку.

Керуючись пунктом 5 частин и 1 статті 81, статтею 86 Господар ського процесуального кодек су України, суд -

УХВАЛИВ :

Залишити позов без роз гляду.

Суддя О.С. Тинок

СудГосподарський суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення13.12.2010
Оприлюднено21.12.2010
Номер документу12881104
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2/5 п/с

Ухвала від 13.12.2010

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Тинок Олександр Сергійович

Ухвала від 02.12.2010

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Скрипничук Iван Васильович

Ухвала від 24.11.2010

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Скрипничук Iван Васильович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні