Постанова
від 18.01.2008 по справі 2/4/08
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2/4/08

      

Господарський суд Миколаївської області

==========================================================================================

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

"18" січня 2008 р.                                                                                 Справа № 2/4/08

Боржник: Товариство з обмеженою відповідальністю «Юг-Агро-Транс»,

      м. Миколаїв, вул. Колодязна, 39, кв. 3, ідентифікаційний код 33437239

Державний реєстратор –Виконавчий комітет Миколаївської міської ради

                                                         Суддя Моргуленко Т.Є.

Представники:

Від боржника: арбітражний керуючий Томашевський О.О..

Суть спору: Про визнання боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю «Юг-Агро-Транс»,     м. Миколаїв, вул. Колодязна, 39, кв. 3, ідентифікаційний код 33437239 –банкрутом та відкриття ліквідаційної  процедури.

          Ухвалою господарського суду Миколаївської області від 14.01. 2008 року за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «Юг-Агро-Транс»,  м. Миколаїв порушено справу про банкрутство за ознаками ст. 51 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

          Наказом № 43 від 03.01.08р. учасником Товариства з обмеженою відповідальністю «Юг-Агро-Транс»,  м. Миколаїв прийнято рішення про ліквідацію товариства та призначено ліквідатором арбітражного керуючого Томашевського О.О.

          Наказом №44 від 05.01.08р. на підставі доповідної записки ліквідатора Томашевського О.О. про виявлення ним критичної неплатоспроможності боржника, коли задоволення вимог кредиторів можливо не інакше, як через застосування ліквідаційної процедури, було вирішено звернутися до господарського суду з заявою про порушення справи про банкрутство підприємства.

          Баланс та фінансовий звіт Товариства з обмеженою відповідальністю «Юг-Агро-Транс»,    м. Миколаїв, станом на 31.12.07р. свідчить, що у товариства відсутні основні засоби та оборотні активи для погашення кредиторської заборгованості в сумі 43217,95 грн. перед Приватним підприємтсвом «Сварог», м. Миколаїв, ідентифікаційний код 31043568, яка виникла через неналежне виконання умов Договору перевезення вантажів автомобільним транспортом від 02.01.07р. та підтверджується доказами доданими до заяви ліквідатора про порушення справи про банкрутство.

          Заборгованості по виплаті заробітної плати та вихідної допомоги, відшкодуванню шкоди, виплаті авторської винагороди, сплаті податків, зборів (обов'язкових платежів), дебіторської заборгованості товариство не має. Майна, що перебуває у заставі та відкритих рахунків в установах банків товариство  не має.

          В зв'язку з тим, що у підприємства відсутнє майно для погашення кредиторської заборгованості, власник не має змоги самостійно завершити ліквідацію підприємства і тому уклав договір з арбітражним керуючим Томашевським О.О. про здійснення роботи по ліквідації Товариства з обмеженою відповідальністю «Юг-Агро-Транс», м. Миколаїв, шляхом звернення до Господарського суду з заявою про визнання підприємства банкрутом за ознаками ст. 51 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

          Боржником подано клопотання про призначення ліквідатором у справі про банкрутство  арбітражного керуючого Томашевського О.О. (ліцензія серія АВ №158229 від 14.09.06р.) за його згодою.

          Враховуючи наведене та керуючись ст. 22, 23, 51 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст. 86 ГПК України, суд –

ПОСТАНОВИВ:

1. Визнати Товариство з обмеженою відповідальністю «Юг-Агро-Транс»,  м. Миколаїв, вул. Колодязна, 39, кв. 3, ідентифікаційний код 33437239 –банкрутом.

2.   Відкрити ліквідаційну процедуру.

3. Призначити ліквідатором  товариства-банкрута арбітражного керуючого Томашевського О.О. (ліцензія серія АВ №158229 від 14.09.06р.).

4.   Зобов,язати ліквідатора:

-  здійснити ліквідацію боржника відповідно до вимог  Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»,

-   у 5-денний строк з дня прийняття цієї постанови опублікувати за рахунок банкрута відомості про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційої процедури у офіційних друкових органах («Голос України»або «Урядовий кур,єр»), докази надати суду.

5. Копію постанови надіслати на адресу: банкрута, ліквідатора, Миколаївського обласного відділу з питань банкрутства, державного реєстратора.

Суддя     

СудГосподарський суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення18.01.2008
Оприлюднено24.01.2008
Номер документу1290052
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2/4/08

Ухвала від 27.02.2008

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Моргуленко Т.Є.

Постанова від 18.01.2008

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Моргуленко Т.Є.

Ухвала від 14.01.2008

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Моргуленко Т.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні