Судовий наказ
від 07.12.2010 по справі 2-н-90
ЧЕЧЕЛЬНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

копія

Чечельницький районний суд Вінницької області

Судовий наказ

07 грудня 2010 року Спра ва № 2-н-90/2010 р.

смт. Чечельник

Суддя Чечельницьк ого районного суду Вінницько ї області Моцний В.С., розгляну вши заяву відкритого акціоне рного товариства «Укртелеко м» в особі Київської міської філії (місцезнаходження: 01033, м .Київ вул. Горького,40; МФО 300249, п/р. 260030357302 АБ “Брокбізнесбанк”, код ЄДРПОУ 33501534) до ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1) про в идачу судового наказу про ст ягнення боргу за телекомунік аційні послуги, відповідно д о ст. ст. 95-98 ЦПК України, -

Н А К А З У Ю :

1. Стягнути з ОСОБА_1 на користь відкри того акціонерного товариств а «Укртелеком» заборгованіс ть за телекомунікаційні посл уги в сумі 446 (чотириста сорок ш ість) гривень 27 копійок.

2. Стягнути з ОСОБА_1 в користь відкритог о акціонерного товариства «У кртелеком» 25 (двадцять п”ять) гривень 50 копійок сплаченого судового збору.

3. Стягнути з ОСОБА_1 в користь відкритог о акціонерного товариства «У кртелеком» сплачений 30 (тридц ять) гривень за інформаційно -технічне забезпечення проце су.

4. Судовий наказ піс ля набрання ним законної сил и видати стягувачу.

Суддя: підпис

Вірно : Суддя В.С.Моцний

Заява про скасува ння судового наказу подаєтьс я до суду, який його ухвалив.

Згідно ч. 1 ст. 105 ЦПК Укра їни боржник має право протяг ом десяти днів з дня отриманн я копії судового наказу та до даних до неї документів пода ти заяву про його скасування . Заява про скасування судово го наказу може також бути под ана органами та особами, яким законом надано право захища ти права, свободи та інтереси інших осіб.

Згідно ч. 1 ст. 106 ЦПК Укра їни у разі ненадходження від боржника заяви про скасуван ня судового наказу протягом трьох днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили і суд видає його стягувачеві для пред'явлення до виконанн я.

Згідно ч. 2 ст. 106 ЦПК Укр аїни якщо суд за результатам и розгляду заяви про скасува ння судового наказу прийняв ухвалу про залишення такої з аяви без задоволення або змі нив судовий наказ, то судовий наказ чи змінений судовий на каз набирає законної сили пі сля закінчення строку на под ання апеляційної скарги, якщ о апеляційну скаргу не було п одано. У разі подання апеляці йної скарги судовий наказ чи змінений судовий наказ, якщо його не скасовано, набирає за конної сили після розгляду с прави апеляційним судом.

Згідно ч. 2 ст. 105-1 ЦПК Укр аїни заява боржника про скас ування судового наказу, пода на після закінчення строку, в становленого частиною першо ю статті 105 цього Кодексу, зали шається без розгляду, якщо су д за заявою особи, яка її подал а, не знайде підстав для понов лення строку для подання ціє ї заяви. У разі якщо суд прийшо в до висновку про поновлення строку на подання заяви про с касування судового наказу, я кий набрав законної сили, то в ухвалі про прийняття такої з аяви до розгляду суд має вирі шити питання про зупинення в иконання судового наказу.

Згідно ч. 1 ст. 105-1 ЦПК Ук раїни заява про скасування с удового наказу розглядаєтьс я судом протягом десяти днів з дня постановлення ухвали п ро прийняття такої заяви до р озгляду у відкритому судовом у засіданні. Неявка осіб, нале жним чином повідомлених про час і місце розгляду заяви пр о скасування судового наказу , не перешкоджає розгляду так ої заяви.

Судовий наказ набрав чинн ості _____


20__ року

Строк пред'явлення викона вчого документа до виконання до ___


20___ року

Суддя В.С. Моцний

Відмітки про виконання с удового наказу

Дата надходження судовог о наказу на виконання Повне найменування устан ови, підприємства, організац ії в якому знаходиться судов ий наказ на виконанні Загальна сума, відрахован а за судовим наказом Дата повернення судового наказу до відділу ДВС чи стяг увачеві Підстава повернення судо вого наказу Підпис керівника установ и, підприємства, організації

( з прикладанням печатки) примітки Інші відмітки






СудЧечельницький районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення07.12.2010
Оприлюднено24.12.2010
Номер документу12982493
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-н-90

Судовий наказ від 08.09.2010

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Степаненко Г. І.

Судовий наказ від 08.06.2009

Цивільне

Болградський районний суд Одеської області

Калібова М.М.

Судовий наказ від 20.05.2010

Цивільне

Теребовлянський районний суд Тернопільської області

Бойко Іван Іванович

Судовий наказ від 24.12.2010

Цивільне

Корюківський районний суд Чернігівської області

Кутовий Юрій Станіславович

Судовий наказ від 23.12.2010

Цивільне

Роздольненський районний суд Автономної Республіки Крим

Крючков Ігор Ігоревич

Судовий наказ від 07.12.2010

Цивільне

Чечельницький районний суд Вінницької області

Моцний Валерій Степанович

Судовий наказ від 13.12.2010

Цивільне

Березанський районний суд Миколаївської області

Дорошенко Антоніна Володимирівна

Ухвала від 18.10.2010

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Яковець Олександр Федорович

Судовий наказ від 10.11.2010

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

Димбіцький Юрій Володимирович

Судовий наказ від 15.11.2010

Цивільне

Звенигородський районний суд Черкаської області

Кащук Алла Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні