Ухвала
від 21.12.2010 по справі 15/41-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

15/41-10

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

21036, м. Вінниця,  Хмельницьке шосе, 7  тел. 66-03-00, 66-11-31,    http://vn.arbitr.gov.ua


У Х В А Л А

про затвердження звіту, ліквідаційного балансу банкрута,

та припинення провадження у справі

21 грудня 2010 р.                                                                                        Справа № 15/41-10

за заявою : Управління Пенсійного фонду України у Калинівському районі Вінницької області   

до: Приватного підприємства  "Резон", м. Калинівка Вінницької області   

про визнання банкрутом

          Головуючий суддя     Лабунська Т.І.     

          При секретарі судового засідання Гренишеній О.В.

          За участю представників :

          Управління ПФУ в Калинівському районі Вінницької області - Козлов В.В.,                               довіреність № 67  від 15.06.10 року;

          арбітражного керуючого (ліквідатора) Слободяна В.М.

В С Т А Н О В И В :

          14 липня 2010 року господарським судом Вінницької області порушено провадження у справі № 15/41-10 про банкрутство  Приватного підприємства  "Резон", м. Калинівка Вінницької області в порядку ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" за заявою  Управління Пенсійного фонду України у Калинівському районі Вінницької області.

          22 липня 2010 року винесено постанову про визнання боржника - ПП "Резон", м. Калинівка Вінницької області банкрутом, визнано грошові вимоги  ініціюючого кредитора - Управління Пенсійного фонду України у Калинівському районі Вінницької області в сумі 170,00 грн., відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Слободяна В.М.

          13 серпня 2010 року в газеті "Голос України" № 150 (4900) опубліковано оголошення про визнання боржника - ПП "Резон", м. Калинівка Вінницької області банкрутом.

          Після публікації оголошення до суду та на адресу ліквідатора заяв кредиторів з майновими вимогами до банкрута  не надходило.

          08 грудня 2010 року арбітражним керуючим (ліквідатором) Слободяном В.М. до суду подано звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс та інвентаризаційний опис майна банкрута.

          Ухвалою суду від 09 грудня 2010 року судове засідання для розгляду звіту ліквідатора призначено на 21 грудня 2010 року.

          21 грудня 2010 року представник банкрута в судове засідання не з'явився. При цьому суд звертає увагу на п. 4 Інформаційного листа Вищого господарського суду України від 02 червня 2006 року № 01-8/1228 "Про деякі питання практики застосування норм Господарського процесуального кодексу України, порушені у доповідних записках про роботу господарських судів у 2005 році", п. 11 Інформаційного листа Вищого господарського суду України від 15 березня 2007 року № 01-8/123 "Про деякі питання практики застосування норм Господарського процесуального кодексу України, порушені у доповідних записках про роботу господарських судів у 2006 році", в яких наголошується,  що відповідні процесуальні документи надсилаються господарським судом згідно з поштовими реквізитами учасників судового процесу, наявними в матеріалах справи.

Також суд зазначає, що відповідно до пункту 3.5.11 Інструкції з діловодства в господарських судах України, затвердженої наказом Вищого господарського суду України від 10 грудня 2002 року № 75 (з подальшими змінами), перший, належним чином підписаний, примірник процесуального документа (ухвали, рішення, постанови) залишається у справі; на звороті у лівому нижньому куті цього примірника проставляється  відповідний  штамп суду з відміткою про відправку документа, що містить: вихідний реєстраційний номер, загальну кількість відправлених примірників документа, дату відправки,  підпис  працівника,  яким  вона здійснена.

Як наголошується в п. 19 Інформаційного листа Вищого господарського суду України від 13 серпня 2008 року № 01-8/482 "Про деякі питання застосування норм Господарського процесуального кодексу України, порушені у доповідних записках про роботу господарських судів у першому півріччі 2008 року" дана відмітка, за умови, що її оформлено відповідно до наведених вимог названої Інструкції, є підтвердженням належного надсилання копії процесуального документа сторонам та іншим учасникам судового процесу.

На першому примірнику ухвали  від 09 грудня 2010 року про призначення слухання у справі є штамп суду з відміткою про відправку документа. Дана відмітка оформлена відповідно до вимог Інструкції з діловодства в господарських судах України, наведених вище, а тому суд дійшов висновку, що вона є підтвердженням належного надсилання копії процесуального документа сторонам.

          Також суд зазначає, що копія ухвали про призначення слухання, надісланої на адресу банкрута, до канцелярії суду не поверталась.

          Враховуючи викладене, суд вважає, що вжив всі залежні від нього заходи для повідомлення банкрута належним чином про час і місце розгляду судової справи і забезпечення явки останнього в судове засідання для реалізації ним права на судовий захист своїх прав та інтересів.

          В  судовому засіданні, заслухавши звіт ліквідатора та представника ініціюючого кредитора, дослідивши документи звіту та матеріали справи, суд прийшов до висновку про затвердження звіту.

За даними звіту заборгованість по заробітній платі банкрута перед найманими працівниками відсутня.

В ході ліквідаційної процедури майна, яке б увійшло в ліквідаційну масу для задоволення майнових вимог кредиторів Приватного підприємства "Резон",  м. Калинівка Вінницької області, не виявлено, про що складено інвентаризаційний акт, який підписано інвентаризаційною комісією.

За даними інспекції Держтехнагляду Вінницької облдержадміністрації у Калинівському районі встановлено, що за ПП "Резон",  м. Калинівка Вінницької області зареєстрованої техніки немає (довідка № 258 від 10 вересня 2010 року).

За даними Калинівського ВРЕР ДАІ УМВС України Вінницької області встановлено, що транспортні засоби за ПП "Резон",  м. Калинівка Вінницької області не зареєстровані (довідка № 1139 від 16 листопада 2010 року).

За даними Відділу Держкомзему у Калинівському районі Вінницької області встановлено, що за ПП "Резон",  м. Калинівка Вінницької області земель на території Калиновського району не рахується (довідка № 01-05-08/1078 від 03 вересня 2010 року).

За даними КП "ВООБТІ" встановлено, що реєстрація  права власності на об'єкти нерухомості за ПП "Резон",  м. Калинівка Вінницької області не проводилась (довідка № 947 від 21 вересня 2010 року).

Таким чином майно в банкрута відсутнє.

Майнові вимоги кредитора - Управління Пенсійного фонду України у Калинівському районі Вінницької області в сумі 170,00 грн. повністю не задоволені, в зв'язку з відсутністю майна в банкрута та грошових коштів на рахунку в установі банку.

В підтвердження викладених в звіті фактів ліквідатором надано відповідні письмові докази, що знаходяться в матеріалах справи.

Відповідно до ч. 5, 6 ст. 31 Закону про банкрутство всі вимоги кредиторів, що були заявлені і визнані по даній справі, а також вимоги, які не заявлені в даній справі, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Судом розглянуто звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс підприємства - банкрута і встановлено, що вони підлягають затвердженню, а банкрут - ліквідації.

Затвердження звіту ліквідатора в порядку, передбаченому ст. 32 Закону про банкрутство є підставою для припинення провадження у справі згідно п. 6 ч. 1 ст. 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", про що у справі згідно ч. 2 ст. 40 вказаного закону виноситься ухвала.

Керуючись ст. 3-1, ч. 5, 6 ст. 31, ст. 32, п. 6 ст. 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. 86, 115 Господарського процесуального кодексу України суд, -

У Х В А Л И В:

Наданий ліквідатором звіт та ліквідаційний баланс Приватного підприємства  "Резон" (м. Калинівка Вінницької області, вул. Комарова, 8, код ЄДРПОУ 32456685) затвердити.

Приватне підприємство  "Резон" (м. Калинівка Вінницької області, вул. Комарова, 8, код ЄДРПОУ 32456685) як юридичну особу ліквідувати.

Встановити, що вимоги всіх кредиторів до банкрута, в тому числі що заявлені кредиторами по даній справі, а також ті вимоги, що не заявлені взагалі по даній справі вважаються  погашеними.

Провадження у справі № 15/41-10 припинити.

Повноваження ліквідатора Слободяна В.М. припинити.

Ухвалу направити згідно переліку.

Суддя                                                                                     Лабунська Т.І.

 

віддрук. 16  прим.:

1 - Управління ПФУ в Калинівському районі Вінницької області - 22400, вул. Дзержинського, 24, м. Калинівка Калинівського району Вінницької області

2 -  Приватне підприємство  "Резон" - 22400, вул. Комарова, 8, м. Калинівка Вінницької області 

3 - Державний реєстратор Калинівської РДА

4 - Калинівський районний суд

5 -  відділ ДВС  Калинівського РУЮ

6 - Головне управління економіки Вінницької обласної державної адміністрації

7 -  Сектор з питань банкрутства у Вінницькій області

8 -  Головне управління статистики у Вінницькій області

9 -  ВРЕР УДАІ ГУМВС  України Вінницької області

10 - БТІ Калинівського району

11 - Козятинська ОДПІ

12 - інспекція Держтехнагляду по Калинівському району  

13 - Вінницьке регіональне відділення ФДМУ

14 - Калинівська державна нотаріальна контора   

15 - установа банку ТВ БВ "Приватбанк" - м. Вінниця

16 - арбітражний керуючий Слободян В.М. - 21036 м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 23

Дата ухвалення рішення21.12.2010
Оприлюднено24.12.2010
Номер документу12984674
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом           Головуючий

Судовий реєстр по справі —15/41-10

Ухвала від 17.11.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Білоусова Я.О.

Ухвала від 17.11.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Білоусова Я.О.

Ухвала від 27.10.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Білоусова Я.О.

Ухвала від 27.10.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Білоусова Я.О.

Ухвала від 07.10.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Білоусова Я.О.

Ухвала від 07.10.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Білоусова Я.О.

Ухвала від 07.10.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Білоусова Я.О.

Ухвала від 07.10.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Білоусова Я.О.

Ухвала від 02.08.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Лаврова Л.С.

Ухвала від 02.08.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Лаврова Л.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні