Постанова
від 16.12.2010 по справі 4/196б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИЩИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД УКРАЇНИ

Господарський суд Чернігі вської області



14000 м. Чернігів, проспект Миру 20 Тел.698-166

ПОСТАНОВА

Іменем України

"16" грудня 2010 р. Справа № 4/196б

За заявою голови лікві даційної комісії боржника,

БОРЖНИК: Товариство з обмеженою відповідальністю «Квартал-Холдинг»,

14005, м. Чернігів, вул. Боженка, 100

про порушення справи про б анкрутство

суддя Тим ченко М.Г.

Представники сторін:

Від боржника: не з»явився.

Обставини справ и:

Товариство з обм еженою відповідальністю «Кв артал-Холдинг»зареєстрован е Виконавчим комітетом Черні гівської міської ради та вне сено до Єдиного державного р еєстру юридичних осіб та фіз ичних осіб - підприємців як юридична особа.

Загальними зборами учасників товариства з обме женою відповідальністю «Ква ртал-Холдинг»прийнято рішен ня про припинення юридичної особи шляхом ліквідації та п ризначення головою ліквідац ійної комісії Потапової С.М. (п ротокол зборів від 10.09.10р.). Відом ості про знаходження боржник а в процедурі припинення та г олову ліквідаційної комісії внесені до Єдиного державно го реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців т а опубліковані в офіційному друкованому ЗМІ «Бюлетень д ержавної реєстрації»№159/1(19/1) ві д 01.10.10р.

На підставі ст. 51 Закон у України «Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом»г оловою ліквідаційної комісі ї боржника подано заяву про п орушення справи про банкрутс тво товариства з обмеженою в ідповідальністю «Квартал-Хо лдинг»у зв»язку з недостатні стю грошових коштів та майна для задоволення кредиторськ их вимог.

Надані головою лікв ідаційної комісії докази під тверджують, що пасиви боржни ка перевищують його активи.

Дана обставина підт верджується, зокрема, баланс ом, складеним станом на 02.12.10р. т а затвердженим рішенням зага льних зборів учасників боржн ика від 03.12.10р., згідно з яким роз мір активів становить 0,1 тис. г рн., а пасивів - 24,7 тис. грн.

На підтвердження кре диторської заборгованості д о заяви про порушення справи про банкрутство головою лік відаційної комісії боржника додана заява ПП «Союз-Славут ич»про визнання кредиторськ их вимог в розмірі 24688,26 грн.

Відповідно до ч.1 ст. 51 З акону України «Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом»у разі, якщо вартості майн а боржника - юридичної особи , щодо якого прийнято рішення про ліквідацію, недостатньо для задоволення вимог креди торів, така юридична особа лі квідується в порядку, передб аченому цим Законом.

Дослідивши матеріали справи, господарський суд вв ажає, що оскільки у боржника н едостатньо активів для задов олення вимог кредиторів, зая ва голови ліквідаційної комі сії боржника про порушення с прави про банкрутство є обґр унтованою, тому боржника нео бхідно визнати банкрутом, ві дкрити ліквідаційну процеду ру, з покладанням обов»язків ліквідатора на голову лікві даційної комісії боржника По тапову Сніжану Михайлівну.

Керуючись ст. 22, 51 Закону Укр аїни «Про відновлення платос проможності боржника або виз нання його банкрутом”, суд -

ПОСТАНОВИВ:

1. Визнати банкру том товариство з обмеженою в ідповідальністю «Квартал-Хо лдинг», код 35306111, м. Чернігів, вул . Боженка, 100 з наслідками, перед баченими ст. 23 Закону України «Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом».

2. Відкрити ліквідацій ну процедуру.

3. Ліквідатором призна чити голову ліквідаційної ко місії боржника Потапову Сніж ану Михайлівну (АДРЕСА_1, і дент. номер НОМЕР_1).

4. Зобов' язати ліквід атора виконати дії, передбач ені ст. 25-34 Закону України «Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом», в тому числі по дати до офіційних друкованих органів (газети «Голос Украї ни»або «Урядовий кур»єр») ог олошення про визнання боржни ка банкрутом і відкриття лік відаційної процедури та нада ти господарському суду лікві даційний баланс та звіт про п роведену роботу.

5. Дану постанову надіс лати боржнику, ліквідатору, Д ержавному реєстратору (Викон ком Чернігівської міської ра ди) та Сектору з питань банкру тства у Чернігівській област і.

Судд я М. Г. Тимчен ко

Дата ухвалення рішення16.12.2010
Оприлюднено25.12.2010
Номер документу13015999
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/196б

Постанова від 16.12.2010

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Тимченко М.Г.

Ухвала від 20.12.2007

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Тимченко М.Г.

Ухвала від 13.12.2007

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Тимченко М.Г.

Ухвала від 21.03.2007

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Тимченко М.Г.

Постанова від 03.04.2007

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Тимченко М.Г.

Ухвала від 05.09.2006

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Тимченко М.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні