Ухвала
від 24.01.2008 по справі 01-08/4353
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"24" січня 2008 р. Справа № 01 -08/4353

Господарський суд Черкаської області в складі головуючого судді - Чевгуза О.В., при секретарі судового з асідання Олійник І.С., за участ ю представників:

від кредиторів: Ярмоленко О .В. - представник за довірені стю управління Пенсійного фо нду України в Чорнобаївськом у районі, Тарасенко Н.М. - пред ставник за довіреністю держа вної податкової інспекції у Чонобаївському районі, Орлов а Т.І. - представник за довір еністю ВАТ “Черкасиобленерг о”, Гороль С.М. - представник з а довіреністю ЧФ АТ “Укрінба нк”,

ліквідатора Котка О.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Черка си матеріали справи за заяво ю ВАТ “Іркліївський маслосир завод” с. Іркліїв, Чорнобаївс ького району, Черкаської обл асті

до сільськогосподарського товариства з обмеженою відп овідальністю “Степове” с. Но ве Життя, Чорнобаївського ра йону, Черкаської області

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарськ ого суду Черкаської області від 30.06.2004 року боржника визнано банкрутом, відкрито ліквіда ційну процедуру та призначен о ліквідатора - арбітражного керуючого Котка Олега Анато лійовича.

Ліквідатор надав суду зві т про проведену роботу по лік відації та ліквідаційний бал анс сільськогосподарського товариства з обмеженою відп овідальністю “Степове” с. Но ве Життя, Чорнобаївського ра йону, Черкаської області.

На підставі ч. 1 ст. 32 Закону У країни “Про відновлення пла тоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” з аслуховування звіту ліквіда тора призначено в судовому з асіданні за участю повноважн их представників кредиторів .

Ліквідатор у судовому зас іданні просив затвердити зві т про проведення ліквідаційн ої процедури та ліквідаційни й баланс банкрута, проваджен ня у справі припинити.

Представники кредиторів п роти задоволення клопотання ліквідатора про затвердженн я звіту та ліквідаційного ба лансу банкрута не заперечили .

Дослідивши матеріал и справи, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, а тако ж заслухавши в судовому засі данні ліквідатора та предста вників кредиторів, встановив ши, що ліквідатором виконані всі необхідні дії для встано влення активів боржника, зад оволення вимог кредиторів, п риймаючи до уваги, що за резул ьтатами ліквідаційного бала нсу у банкрута не залишилося майна, суд вважає за необхідн е затвердити звіт ліквідатор а та ліквідаційний баланс, а б оржника, як юридичну особу, лі квідувати.

При цьому, суд також прийм ає до уваги ту обставину, що зв іт ліквідатора та ліквідацій ний баланс погоджено з коміт етом кредиторів у засіданні 25.12.2007 року.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закон у України „Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом” господарський суд припиня є провадження у справі про банкрутство, якщо затвердже но звіт ліквідатора в поря дку, передбаченому статтею 32 цього Закону.

Керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40 З акону України „Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом”, суд, -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт лікв ідатора Котка Олега Анатолій овича та ліквідаційний балан с сільськогосподарського то вариства з обмеженою відпові дальністю “Степове” с. Нове Ж иття, Чорнобаївського району , Черкаської області.

Ліквідувати сільськогос подарське товариство з обмеж еною відповідальністю “Сте пове” с. Нове Життя, Чорнобаїв ського району, Черкаської об ласті, код ЄДРПОУ 03793490, як юридич ну особу в зв'язку із банкрутс твом.

Провадження по справі прип инити.

Суддя О.В. Чевгуз

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення24.01.2008
Оприлюднено24.06.2010
Номер документу1306759
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01-08/4353

Ухвала від 24.01.2008

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні