Ухвала
від 17.01.2008 по справі 14/678/07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

14/678/07

    

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

про припинення провадження у справі

 "17" січня 2008 р. Справа № 14/678/07

Кредитор: 1) Прокурор Веселинівського району в інтересах держави в особі Державної податкової інспекції, Миколаївська область, смт.Веселинове,вул.Леніна,10,                                        2) Сільськогосподарське приватне підприємство « Колос», Миколаївська область,                              смт. Веселинове,

Боржник: Сільськогосподарське приватне підприємство « Колос», Миколаївська область, смт. Веселинове, вул.Київська,58

Ліквідатор: Давидов Е.В., м. Миколаїв, вул.Кінцева,10

Головне управління статистики  в Миколаївській області

Миколаївське обласне відділення з питань банкрутства, 54001, м. Миколаїв, а/с 156.

Державний реєстратор: Веселинівська районна державна адміністрація

МОД ВАТ « Райффайзен Банк Аваль»

АКБ « Юнекс»  м. Київ

Суддя – П.В.Цвєткова

ПРЕДСТАВНИКИ:

Від кредитора:

Від боржника:

В засіданні приймає участь: ліквідатор Давидов Е.В.

Суть спору: про визнання Сільськогосподарське приватне підприємство « Колос», Миколаївська область, смт. Веселинове банкрутом.

     За результатами проведення ліквідаційної процедури відповідно до ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ліквідатором подано до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс Сільськогосподарського приватного підприємства « Колос», Миколаївська область, смт. Веселинове, до якого додані матеріали ліквідаційної процедури.

           Розглянувши матеріали справи, господарський суд встановив:

       За заявою Прокурора Веселинівського району в інтересах держави в особі Державної податкової інспекції  ухвалою господарського суду Миколаївської області від 03.10.2007 р. порушено провадження у справі про банкрутство  Сільськогосподарське приватне підприємство « Колос», Миколаївська область, смт. Веселинове, за ознаками ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

        Постановою господарського суду від 17 жовтня 2007 р. боржника визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором призначено Давидова Е.В.

         Ліквідатор виконав вимоги передбачені розділом III “Ліквідаційна процедура” Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” і подав до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс Сільськогосподарського приватного підприємства « Колос», Миколаївська область, смт. Веселинове,  станом на                    17  січня 2008 р.

          В результаті проведення ліквідаційної процедури були виявлені та визнані грошові вимоги наступних кредиторів:

- Веселинівська МДПІ на суму 875,90 грн.

- Управління ПФУ у Веселинівському районі Миколаївської області на суму 626,87 грн.

          Визнані вимоги кредиторів не можуть бути задоволені з причин відсутності рухомого та нерухомого майна боржника. Згідно п.6 ст.31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” ці вимоги слід вважати погашеними.

       Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Сільськогосподарського приватного підприємства « Колос», Миколаївська область, смт. Веселинове, станом на 17.01.2008 р. свідчать про відсутність у боржника основних та оборотних фондів для здійснення господарської діяльності і своєчасного погашення грошових зобов'язань, а також відсутність можливості відновити платоспроможність, оскільки у банкрута відсутнє будь-яке майно, що підтверджується довідками:

-          Веселинівського БТІ від 20.11.2007 р. про відсутність у боржника нерухомості,

-          Інспекції Держтехнагляду у Миколаївській області від 01.12.2007 р. за № 22 про відсутність сільськогосподарської техніки,

- ВДАІ УМВС України в Миколаївській області від 08.08.2007 р. про відсутність транспортних засобів.

За повідомленням ліквідатора документи довгострокового зберігання до архіву не передавались , в зв'язку з відсутністю останнього.

            Боржник має два відкритих розрахункових рахунку в установах банку МОД ВАТ                      « Райффайзен Банк Аваль», АКБ « Юнекс» м. Київ

         В зв'язку з неможливістю знайти  свідоцтво про державну реєстрацію, статут,                     печатку та штамп банкрута, ліквідатором опубліковано оголошення в газеті “Позвоните”                      № 95 ( 1017) від 11.12.2007 р. про визнання їх недійсними.

      За юридичною адресою банкрут не знаходиться і підприємницьку діяльність не здійснює.

           Керуючись п.5 ст.32, п.6 ст.40 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, - господарський суд

                                                                 УХВАЛИВ:

1.          Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Сільськогосподарське приватне підприємство « Колос», Миколаївська область, смт. Весели нове.

2.          Ліквідувати Сільськогосподарське приватне підприємство « Колос», Миколаївська область, смт. Веселинове, код 31434880.

3.          Провадження у справі припинити.

4.          Дану ухвалу для виконання направити органу реєстрації – Веселинівській районній державній адміністрації Миколаївської області – державному реєстратору, Головному управлінню статистики в Миколаївській області – для виключення боржника з ЄДРПОУ, кредиторам, ліквідатору та Державному органу з питань банкрутства.

5.          Зобов'язати ліквідатора примірники ліквідаційного балансу надіслати – Веселинівській районній державній адміністрації Миколаївської області та Головному управлінню статистики в Миколаївській області.

          6. Зобов'язати установу банку МОД ВАТ « Райффайзен Банк Аваль», АКБ « Юнекс» м. Київ закрити розрахункові рахунки Сільськогосподарського приватного підприємства                               « Колос», Миколаївська область, смт. Веселинове, код 31434880.  Залишок коштів використати, як плату за закриття рахунку. Докази закриття р/рахунку надати суду.

 

Суддя П.В.Цвєткова

СудГосподарський суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення17.01.2008
Оприлюднено31.01.2008
Номер документу1309378
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —14/678/07

Ухвала від 17.01.2008

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Цвєткова П.В.

Ухвала від 18.12.2007

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Цвєткова П.В.

Постанова від 17.10.2007

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Цвєткова П.В.

Ухвала від 03.10.2007

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Цвєткова П.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні