Ухвала
від 20.09.2007 по справі 25/73/07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

25/73/07

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

 

20.09.07                                                                                Справа №  25/73/07

Кредитор –Мелітопольська об'єднана державна податкова інспекція, м. Мелітополь Запорізької області, 72312,вул. Кірова, 31

банкрут –Приватне підприємство виробничо-комерційна фірма “Селена-Сервіс”, м. Мелітополь Запорізької області, 72316, вул. Серафимовича, 29

банк, здійснюючий розрахунково-касове обслуговування боржника –ЗОД АППБ “Аваль”, м. Запоріжжя

                                                                                                                          Суддя  Дьоміна А.В.

Присутні:

Кредитор –Кашуба В.І. дов.№4697 від 01.03.05.

Ліквідатор –Богачонок Н.М.

          На розгляд господарського суду Запорізької області подано звіт та ліквідаційний баланс Приватного підприємства виробничо-комерційної фірми “Селена-Сервіс”, м. Мелітополь Запорізької області, якого визнано банкрутом постановою суду від 21.03.2007.

          Заслухавши пояснення ліквідатора, вивчивши подані документи: звіт та ліквідаційний баланс банкрута, судом встановлено, що за період ліквідаційної процедури до ліквідатора з майновими вимогами до банкрута не заявилося жодного кредитора.

          Кредиторська заборгованість ініціюючого кредитора залишилась не погашеною у зв'язку з відсутністю майна та грошових коштів у підприємства-банкрута.

          У зв'язку з викладеним, суд вважає за необхідне звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута затвердити.  Враховуючи те, що за  результатами  ліквідаційного балансу у банкрута не залишилось майна для здійснення своєї підприємницької діяльності його необхідно ліквідувати, а провадження у справі припинити.

           Відповідно до п.6 ст.31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

           Керуючись ст.ст. 34, 40 Закону України  “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст.86 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

           Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута,  затвердити.

        Банкрута - Приватне підприємство виробничо-комерційна фірма “Селена-Сервіс”, м. Мелітополь Запорізької області, код ЄДРПОУ 32232168 - ліквідувати.

        Провадження у справі припинити.

        Зобов'язати ЗОД АППБ “Аваль”, м. Запоріжжя закрити розрахункові рахунки підприємства-банкрута.  

        Копію ухвали надіслати кредитору, банкруту, банку, ліквідатору Богачонок Н.М. (72304, м. Мелітополь, вул. Чайковського, 59/1), Запорізькому обласному управлінню статистики, Державному реєстратору виконавчому комітету Мелітопольської міської риди, ВДВС Мелітопольського РУЮ, Запорізькому обласному відділу з питань банкрутства (69002, м. Запоріжжя, пр. Леніна, 77/91).

                              суддя                                                                  Дьоміна А.В.

дата затвердження ліквід.балансу 20.09.07

Дата ухвалення рішення20.09.2007
Оприлюднено05.02.2008
Номер документу1322447
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —25/73/07

Ухвала від 20.09.2007

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Дьоміна А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні