Ухвала
від 21.12.2010 по справі
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГА НСЬКОЇ ОБЛАСТІ

91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВ В, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

21.12.10 Справа № 21/121б.

Суддя Т.Г. Кривохижа, розглянувши матеріали за за явою

боржника - Товарис тва з обмеженою відповідальн істю «Промекономбуд», м. Луга нськ,

про порушення провадження у справі про банкрутство,

визнав подані матеріали д остатніми для прийняття заяв и до розгляду.

Керуючись статтями 38, 61, 64-67, 86, 87 Господарського процесуаль ного кодексу України та стат тями 1, 5, 7, 8, 11, 12, 51 Закону України “П ро відновлення платоспромож ності боржника або визнання його банкрутом”(далі - Закон), суд

у х в а л и в :

1. Прийняти заяву до розг ляду та порушити провадження у справі про банкрутство.

2. Розгляд справи призначит и на 11 годин 00 хвилин 19.01.2011. у підготовчому засіданні в пр иміщенні господарського суд у Луганської області, кімн ата № 337.

Визнати явку представника боржника у судове засідання обов' язковою.

3. Ввести мораторій на за доволення вимог кредиторів.

4. Зобов' яз ати боржника - надати суд у оригінали документів, які д одані до заяви у копіях, - для огляду у засіданні суду, в том у числі оригінали довідок МР ЕВ, Управління Держкомзему т а Інспекції Держтехнагляду - для залучення до матеріалів справи; довідки БТІ про відсу тність на цей час у боржника о б' єктів нерухомого майна; м атеріали інвентаризації май на боржника; належним чином о формлені документи, які підт верджують фінансовий та майн овий стан боржника на даний ч ас, в тому числі відомості про основні засоби, їх вартість, м ісце знаходження; фінансову звітність та баланси підприє мства за 2009 р., на останню звітн у дату та на день створення лі квідаційної комісії чи інвен таризації, проміжний ліквіда ційний баланс, підписані пов новажними особами та скріпле ні печаткою; докази наявност і на даний час будь-яких майно вих активів у боржника, доста тніх для покриття судових ви трат за справою та судовою пр оцедурою (ч. 4 ст. 7 Закону); уточн ення кредитних установ, які о бслуговують боржника, а тако ж банківських рахунків у них за станом на час порушення пр овадження у справі, з зазначе нням їх юридичних адрес; дові дки банків про залишки грошо вих коштів на рахунках боржн ика або їх закриття (останнє - при наявності); докази наявно сті кредиторської заборгова ності, яку не оспорює боржник , та її розмір; документальне т а нормативне обґрунтування н аявності кредиторської та де біторської заборгованості (п ретензії кредиторів, відпові ді на них боржника про визнан ня претензій, копії договорі в, накладних на відпуск товар у, надання послуг тощо, довіре ності на отримання товару, по зовні заяви, рішення судів та накази до них, виконавчі доку менти, в тому числі і що знаход яться на виконанні в виконав чому провадженні в органах Д ержавної виконавчої служби ( відповідну довідку цього орг ану), акти звірення щодо наявн ості чи відсутності податков ого боргу та боргу перед держ авними цільовими фондами - У ПФУ та Фондами соціального с трахування тощо, матеріали з вітності боржника перед цими органами в належних копіях - для залучення до справи та ін ші); перелік і повний опис заст авного майна, із зазначенням його місцезнаходження та ва ртості на час виникнення пра ва застави (при наявності, ч. 3 с т. 7 Закону); протокол загальни х зборів працівників боржник а, на якому обраний представн ик працівників боржника для участі в судовому процесі пр и провадженні справи про бан крутство; оригінали Статуту боржника та зміни до нього - для огляду у засіданні суду, ї х повні копії - до справи; пер елік кредиторів та дебіторів , з зазначенням суми заборгов аності по кожному з них окрем о за підписами повноважних п осадових осіб (голови ліквід аційної комісії).

Додатково: надати суду уто чнення назви заявника за вст упною частиною заяви, з огляд у на зміни у його статусі - про ведення ліквідації щодо ньог о; докази внесення до Єдиного державного реєстру юридични х осіб та фізичних осіб - під приємців реєстраційної дії щ одо припинення діяльності бо ржника за рішенням засновник ів; докази здійснення публік ації оголошення в порядку ст . 105 Цивільного кодексу Україн и та ст. 22 Закону України «Про д ержавну реєстрацію юридични х та фізичних осіб-підприємц ів»в спеціальному друковано му засобі масової інформації , докази закінчення двохміся чного строку з дня публікаці ї про прийняття рішення про п рипинення підприємницької д іяльності, завершення формув ання активу та пасиву, в тому ч ислі обсягів кредиторських в имог до боржника, за наслідка ми якого (згідно з ч. 1 ст. 111 ЦК Ук раїни) складений проміжний л іквідаційний баланс, затверд жений власником (засновником ) боржника, достовірність яко го повинна бути перевірена у встановленому законодавст вом порядку, з доданням до за яви і цього балансу і аудитор ського висновку щодо останнь ого, докази проведення лікві даційної комісії оцінки майн а боржника в порядку ч. 5 ст. 60 ГК України; докази надіслання п овідомлення органу державно ї податкової служби про лікв ідацію товариства в установл еному законодавством порядк у.

5. Зобов' язати ві дповідно до ст. 38, ч. 4 ст. 65 Господ арського процесуального код ексу України:

- Головне управління стат истики у Луганській області підготувати та надати суд у не пізніше 10.01.2011. довідку про включення боржника - То вариства з обмеженою відпові дальністю «Промекономбуд», м . Луганськ, вул. Поштова, 2, ідент ифікаційний код 36888420, до Єдиног о державного реєстру підприє мств та організацій України на даний час;

- Державного реєст ратора виконавчого комітету Луганської міської ради Луг анської області, підготув ати та надати суду не пізніше 10.01.2011. довідку про принал ежність боржника - Товариств а з обмеженою відповідальніс тю «Промекономбуд», м. Луганс ьк, вул. Поштова, 2, ідентифікац ійний код 36888420, до суб'єктів підп риємницької діяльності та зн аходження його на цей час у Єд иному державному реєстрі юри дичних осіб та фізичних осіб - підприємців (витяг із Держав ного реєстру), згідно із запит ом, який додається до судовог о акту, а також стосовно того, чи мають місце записи - реєс траційні дії щодо змін юриди чної адреси і засновників бо ржника та припинення його ді яльності за рішенням засновн иків, з документальним підтв ердженням цих дій, а також про те, чи здійснювалась публіка ція оголошення в спеціальном у друкованому засобі масової інформації (ЗМІ) згідно зі ст. 105 ЦК України щодо боржника та коли;

- Ленінську мі жрайонну державну податкову інспекцію в м. Луганську н адати суду не пізніше 10.01.2011. письмові відомості щ одо банківських установ, які обслуговують чи обслуговува ли боржника - Товариства з обм еженою відповідальністю «Пр омекономбуд», м. Луган ськ, вул. Поштова, 2, ідентифіка ційний код 36888420, його банківськ их рахунків у них на даний час , дати їх закриття (при наявнос ті) та наявності податкового боргу, а також висновок щодо д ати останнього надання ним з вітності до органів державно ї податкової служби.

6. В порядку ст. ст. 38, 65 ГПК У країни та ст. 62 Закону України "Про банки і банківську діяль ність" зобов' язати банк - ЗА Т "ОПТ БАНК" ( 01033, м. Київ, вул. Жи лянська, 43) надати суду до 10.01. 2011. письмові відомості про ф інансовий стан боржника - Тов ариства з обмеженою відповід альністю «Промекономбуд», м. Луганськ, вул. Поштова, 2, ідент ифікаційний код 36888420, на даний ч ас, довідку про рух і залишок к оштів на його рахунках за ост анній рік за станом на 15.12.2010., а та кож про тривалість відсутнос ті руху коштів на рахунках бо ржника; у разі закриття рахун ків - додаткову інформацію щ одо дати закриття рахунків.

7. Відповідно до ст. 2 Закону України “Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом” дану ухвалу надіслати на адресу Відділу з питань банкрутства у Луганській об ласті, як державному органу, який забезпечує реал ізацію процедури банкрутств а (до відома).

У разі надання письмової інформації про кандидатуру л іквідатора боржника, додатко во надати суду письмову інфо рмацію про навантаженість ць ого арбітражного керуючого з а справами про банкрутство н а даний час.

8. Ухвалу надіслати:

- боржнику (рекомендо ваним листом);

- Ленінському відділу державної виконавчої служби Луганського міського управл іння

юстиції, м. Луганськ ;

- Відділу з питань банк рутства у Луганській області ;

- Головному управлінню ста тистики у Луганській області ;

- банку - ЗАТ "ОПТ БАНК" ( 01033, м. Київ, вул. Жилянська, 43);

- Ленінській МДПІ в м. Л уганську;

- Ленінському районно му суду м. Луганська (до відома );

- Державному реєстрат ору виконавчого комітету Луг анської міської ради (з запит ом);

- засновнику - ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1).

Суддя Т. Г. Кривохижа

Помічник судді І.І. Журавська

Надр. 10 прим.:

1 - до справи;

2 - боржнику (рекомендованим листом);

3 - Ленінському відділу держ авної виконавчої служби Луга нського міського управління юстиції, м. Луганськ;

4 - Відділу з питань банкрутс тва у Луганській області;

5 - Головному управлінню ста тистики у Луганській області ;

6 - банку - ЗАТ "ОПТ БАНК" ( 01033, м. Ки їв, вул. Жилянська, 43);

7 - Ленінській МДПІ в м. Луганс ьку;

8 - Ленінському районному су ду м. Луганська (до відома);

9 - Державному реєстратору в иконавчого комітету Лугансь кої міської ради (з запитом);

10 - засновнику - ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1).

Вих. №

9 прим.

Дата ухвалення рішення21.12.2010
Оприлюднено05.01.2011
Номер документу13316891
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —

Ухвала від 27.05.2024

Адміністративне

Велика палата Верховного Суду

Усенко Євгенія Андріївна

Окрема думка від 24.04.2024

Цивільне

Велика палата Верховного Суду

Мартєв Сергій Юрійович

Ухвала від 23.05.2024

Адміністративне

Велика палата Верховного Суду

Кривенда Олег Вікторович

Постанова від 23.05.2024

Адміністративне

Велика палата Верховного Суду

Гриців Михайло Іванович

Ухвала від 23.05.2024

Кримінальне

Велика палата Верховного Суду

Булейко Ольга Леонідівна

Постанова від 23.05.2024

Адміністративне

Велика палата Верховного Суду

Шевцова Наталія Володимирівна

Ухвала від 22.05.2024

Адміністративне

Велика палата Верховного Суду

Гриців Михайло Іванович

Ухвала від 27.05.2024

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Крет Галина Романівна

Ухвала від 27.05.2024

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Крет Галина Романівна

Ухвала від 27.05.2024

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Крет Галина Романівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні