Постанова
від 14.09.2006 по справі 3/39"б"
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

3/39"Б"

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області


10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65

ПОСТАНОВА

про визнання банкрутом

          

Від "14" вересня 2006 р. Справа № 3/39"Б".

Суддя Філіпова Т.Л.

Розглянула заяву Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Марії Марцун (с.Камінь Романівського району)

про визнання банкрутом Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Марії Марцун (с.Камінь Романівського району)

Присутні:

від кредиторів Тарканій І.Д. - дов. №29 від 19.01.06р., предст. ФСС НВВ ПЗ

від боржника Повідайко Т.П. - арб. керуючий

прийняли участь:

Розглянувши матеріали справи про визнання банкрутом Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Марії Марцун (с.Камінь Романівського району) заслухавши представників сторін, господарський суд встановив:

 

ВСТАНОВИВ

- "11" лютого 2006 р. за заявою Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Марії Марцун (с.Камінь Романівського району) господарський суд порушив провадження у справі про визнання банкрутом Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Марії Марцун (с.Камінь Романівського району) згідно ст. 51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" ;

- Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю ім. Марії Марцун (с.Камінь Романівського району) зареєстровано в Дзержинській районній державній адміністрації від 01.03.11р. за №1-1027 ;

- розпорядником майна подано до господарського суду реєстр вимог кредиторів;

- комітет кредиторів на засіданні "08" вересня 2006 р. року прийняв рішення про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури, ліквідатором призначити - Повідайка Тараса Петровича, а також встановити йому розмір оплати послуг дві мінімальні заробітні плати за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень;

- згідно ч. 1 ст. 51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" передбачено, що якщо вартості майна боржника - юридичної особи, щодо якого прийнято рішення про ліквідацію, недостатньо для задоволення вимог кредиторів, така юридична особа ліквідується в порядку, передбаченому цим Законом;

- п. 12 ст. 3-1 вищезазначеного Закону передбачає, що оплата послуг арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень встановлюється та виплачується в розмірі, встановленому комітетом кредиторів і затвердженому господарським судом, якщо інше не встановлено цим Законом, але не менше двохмінімальних заробітних плат та не більше середньомісячної заробітної плати керівника боржника за останні дванадцять місяців його роботи перед порушенням провадження у справі про банкрутство;

- оскільки боржник неспроможний ліквідувати заборгованість перед кредиторами , господарський суд вважає за необхідне визнати боржника банкрутом та відкрити ліквідаційну процедуру.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 3-1, 22, 24, 25, 51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", господарський суд,

ПОСТАНОВИВ:

1. Визнати банкрутом Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю ім. Марії Марцун (с.Камінь Романівського району) що зареєстроване в Дзержинській районній державній адміністрації від 01.03.11р. за №1-1027, юридична адреса: 13000, вул. Леніна, 2, с. Камінь Романівського району, ідентифікаційний код 03745924;

2. Відкрити ліквідаційну процедуру Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Марії Марцун (с.Камінь Романівського району).

3. Призначити арбітражним керуючим (ліквідатором) Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Марії Марцун (с.Камінь Романівського району) Повідайка Тараса Петровича.

4. Зобов'язати Повідайка Тараса Петровича. забезпечити виконання повноважень ліквідатора Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю ім. Марії Марцун (с.Камінь Романівського району) в порядку, визначеному ст. 25 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та належне виконання заходів, передбачених ст. 29 –31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, спрямованих на задоволення вимог кредиторів.

5. Зобов'язати ліквідатора на кожне засідання комітету кредиторів письмово запрошувати представників боржника та представника  райдержадміністрації . Згідно п.8 ст.16 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом " зазначені представники приймають участь у роботі комітету кредиторів з правом дорадчого голосу .

6. Ліквідатору звернутись в місцевий Відділ Державної Виконавчої Служби (ВДВС) з метою отримання відомостей по виконавчих листах та сумам заборгованості боржника перед кредиторами 1-ї та 2-ї черги згідно ст. 31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" та напрацювання порядку та строків погашення  заборгованості перед кожним кредитором окремо . Надати суду письмову довідку.

7. Встановити розмір оплати послуг арбітражному керуючому Повідайку Т.П. дві мінімальні заробітні плати  за кожен місяць здійснення своїх повноважень.

8. Зобов'язати ліквідатора за результатами проведеної роботи, згідно зі ст. 32 зазначеного Закону, подати до господарського суду ліквідаційний баланс, звіт та інші матеріали, що свідчать про виконання ліквідатором покладених на нього  обов'язків.

9. Призначити засідання господарського суду на "03" жовтня 2006 р. о 15:30 хв. в кім.№109 для розгляду звіту ліквідатора про проведену роботу. Зобов'язати ліквідатора на засідання подати вищезазначений звіт та докази його погодження з комітетом кредиторів .

10. Уповноваженим представникам сторін з'явитися в судове засідання.

Суддя                                                                              Філіпова Т.Л.    

Віддрукувати:

1 - в справу

2 - Повідайку Т.П.

3- ініц. кредитору

4- Житом. обл. сектор з пит. банкр.

5- ДВС у Романів. р-ні

6- Романів. РДА

7- Роман. відділ. Баранів. МДПІ

8- УПФУ в Романів.

9- Романів. РЦЗ

10- ФСС НВВ ПЗ у Чудн.

11- ФСС ТВП

12- ВАТ "Житомиргаз"

13- ДАК "Хліб Укр." ЖО ДП

СудГосподарський суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення14.09.2006
Оприлюднено22.08.2007
Номер документу134028
СудочинствоГосподарське
🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні