Постанова
від 14.12.2010 по справі б26/102-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14.12.10 р. Справа № Б26/102-10

Суддя господарського суд у Дніпропетровської області Камша Н.М.

при секретарі судового за сідання Зайцевій С.А.

за участю представників ст орін:

від кредитора: Трохименк о Л.Б. - представник Північної МДПІ у м. Кривому Розі, довірен ість від 11.01.10р.;

від боржника: не з'явився .

розглянувши справу

за заявою Північної МДП І, м. Кривий Ріг

до боржника приватного підприємства "Легіон 09", м. Крив ий Ріг, вул. Мусоргського, 10.

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Провадження у справі про банкрутство приватного п ідприємства "Легіон 09", м.Криви й Ріг, вул. Мусоргського, 10 (далі - боржник) порушено 11.11.10 року за заявою кредитора відповідно до процедури, передбаченої с таттею 52 Закону України "Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом" (далі - Закон).

Підставою для звернення до суду із заявою про порушення провадження у справі вказан о те, що боржник має перед кред итором безспірну заборгован ість по платежах до бюджету у розмірі 7 249,00 грн., яка не сплаче на.

За даними кредитора боржни к відсутній за місцезнаходж енням.

Представник боржника у суд ове засідання не з'явився, від зиву на заяву та витребувани х документів не подав.

Вивчивши матеріали справи , заслухавши пояснення предс тавника кредитора, господарс ький суд встановив наступне.

Згідно зі ст.52 Закону у разі , якщо громадянин-підприємец ь-боржник або керівні органи боржника-юридичної особи ві дсутні за її місцезнаходженн ям, або у разі ненадання боржн иком протягом року до органі в державної податкової служб и згідно із законодавством п одаткових декларацій, докуме нтів бухгалтерської звітнос ті, а також за наявності інших ознак, що свідчать про відсут ність підприємницької діяль ності боржника, заява про пор ушення справи про банкрутс тво відсутнього боржника мож е бути подана кредитором нез алежно від його вимог до борж ника та строку виконання зоб ов' язань.

Господарський суд у двотиж невий строк з дня винесення у хвали про порушення провадже ння у справі про банкрутство відсутнього боржника виноси ть постанову про визнання ві дсутнього боржника банкруто м, відкриває ліквідаційну пр оцедуру і призначає ліквідат ором ініціюючого кредитора за згодою останнього.

Заборгованість боржника перед кредитором підтверджу ється матеріалами справи, до казів її погашення боржником не надано.

Безспірні вимоги кредитор а до боржника на суму 7 249,00 грн. п ідтверджується декларацією з податку на прибуток, подано ю боржником до податковою ор гану за 2009 рік, податковими вим огами, які у встановленому по рядку боржником не оскаржені .

Залишок грошових коштів на розрахунковому рахунку борж ника у банку "Демарк", м.Кривий Ріг становить 100, 51 грн. чого нед остатньо для оплати податков ого боргу та свідчить про неп латоспроможність боржника.

Відповідно до довідки з Єди ного державного реєстру юрид ичних осіб та фізичних осіб - п ідприємців від 11.10.10р. до держав ного реєстру 19.07.2010р. внесена інф ормація щодо відсутності юри дичної особи за вказаною адр есою.

Ініціюючим кредитором зап ропоновано на призначення лі квідатором банкрута кандида туру арбітражного керуючого Мамедова Азай Хасай огли.

Згоду на призначення лікві датором по даній справі нада но арбітражним керуючим Маме довим А.Х.о.

Враховуючи викладене, госп одарський суд прийшов до вис новку про необхідність визна ння боржника банкрутом, відк риття ліквідаційної процеду ри строком на 1 рік, призначенн я ліквідатором арбітражного керуючого - Мамедова А.Х.о.

Ліквідатора слід зобов' я зати:

- письмово повідомити про визнання відсутнього бо ржника банкрутом господарсь ким судом всіх відомих йому к редиторів відсутнього боржн ика, які в місячний строк з дня одержання повідомлення можу ть направити ліквідатору зая ви з вимогами до банкрута;

- вжити заходів, спрямо ваних на пошук, виявлення та п овернення майна банкрута, що знаходиться у третіх осіб;

- у випадку виявлення м айна, його реалізацію та задо волення вимог кредиторів про вести з дотриманням положень ст.ст. 26-31 Закону.

Після завершення заходів л іквідаційної процедури лік відатор має подати на затвер дження до господарського суд у звіт ліквідатора та ліквід аційний баланс.

Виходячи із положень статт і 11-1 Закону України «Про держа вну податкову службу в Украї ні»копію цієї постанови напр авити до органу державної по даткової служби за місцезнах одженням банкрута для розгля ду питання щодо проведення п озапланової перевірки своє часності, достовірності, пов ноти нарахування та сплати п одатків та зборів (обов' язк ових платежів). Матеріали за р езультатами перевірки напра вити для долучення до справи про банкрутство.

Керуючись ст.ст. 22-32, 52 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, гос подарський суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Визнати приватне підпри ємство "Легіон 09", м. Кривий Ріг, вул. Мусоргського, 10, код ЄДРПОУ 36608403 - банкрутом.

Відкрити ліквідаційну про цедуру у справі строком на 1 рі к, до 14.12.11 р.

Ліквідатором приватного п ідприємства "Легіон 09", м. Криви й Ріг, вул.Мусоргського, 10 призначити арбітражного ке руючого - Мамедова Азай Хасай огли, ліцензія серія НОМЕР _1, адреса для листування: А ДРЕСА_1

Зобов' язати ліквідатора:

- письмово повідомити про ви знання відсутнього боржника банкрутом господарським суд ом всіх відомих йому кредито рів банкрута, які в місячний с трок з дня одержання повідом лення можуть направити лікві датору заяви з вимогами до ба нкрута;

- вжити заходів, спр ямованих на пошук, виявлення та повернення майна банкрут а, що знаходиться у третіх осі б;

- у випадку виявлення м айна, його реалізацію та задо волення вимог кредиторів про вести з дотриманням положень ст.ст. 26-31 Закону;

- після завершення зах одів ліквідаційної процеду ри подати на затвердження до господарського суду звіт лі квідатора та ліквідаційний б аланс.

Суддя Н.М. Камша

Дата ухвалення рішення14.12.2010
Оприлюднено13.01.2011
Номер документу13412397
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б26/102-10

Ухвала від 25.01.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Постанова від 14.12.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні