Ухвала
від 29.01.2008 по справі 01-08/743
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"29" січня 2008 р. Спр ава № 01-08/743

Господарський суд Ч еркаської області в складі г оловуючого судді - Чевгуза О .В., при секретарі - Олійник І. С., за участю представників:

від банкрута - Лисинчук В.І . - директор, Великий І.П. - пред ставник за довіреністю,

від ліквідатора - Романюк О.М. - представник за довірені стю державної податкової інс пекції у Монастирищенському районі,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в м. Черкас и справу за заявою державної податкової інспекції у Мона стирищенському районі

до закритого акціонерного товариства “Українська селя нська компанія” смт. Цибулів , Монастирищенського району, Черкаської області

про визнання банкрутом від сутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою арбітражного су ду Черкаської області від 01.02.20 01 року порушено провадження у справі про банкрутство борж ника..

Постановою від 15.03.2001 року зак рите акціонерне товариство “ Українська селянська компан ія” смт. Цибулів, Монастирище нського району, Черкаської о бласті визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну проце дуру.

Судом встановлено, що післ я порушення провадження у сп раві в порядку ст. 52 Закону Укр аїни “Про відновлення платос проможності боржника або виз нання його банкрутом” у борж ника виявлені активи.

Ліквідатору судом було зап ропоновано надати звіт про х ід ліквідаційної процедури.

У судовому засіданні предс тавник ліквідатора надав суд у звіт про проведення ліквід аційної процедури, ліквідаці йний баланс та клопотання пр о припинення провадження у с праві та відновлення платосп роможності боржника.

Представники банкрута кло потання ліквідатора підтрим али.

Заслухавши у судовому зас іданні представників банкру та та ліквідатора, розглянув ши матеріали справи, звіт лік відатора, суд встановив, що ба нкрут немає боргу перед ініц іюючим кредитором, у зв' язк у з чим ліквідатор просить пр ипинити провадження у справі .

Згідно з п. 3 ст. 32 Закону Украї ни „Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом” (далі-Зак он), якщо майна банкрута виста чило, щоб задовольнити всі ви моги кредиторів, він вважаєт ься таким, що не має боргів, і м оже продовжувати свою підпри ємницьку діяльність.

Відповідно до п. 6 частини пе ршої ст.. 40 Закону господарськ ий суд припиняє провадження у справі про банкрутство, якщ о затверджено звіт ліквідато ра в порядку, передбаченому с таттею 32 цього Закону.

В даному випадку банкрут не має боргу перед ініціюючим кредитором, інших кредиторів в процедурі ліквідації не ви явлено, а тому суд вважає банк рута таким, що не має боргів, і може продовжувати свою підп риємницьку діяльність, а про вадження у справі вважає за н еобхідне припинити на підста ві ст. 40 Закону.

Керуючись ст. ст. 32, 40 За кону України „Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м”, суд -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт лік відатора - державної податко вої інспекції у Монастирищен ському районі.

Вважати закрите акці онерне товариство “Українсь ка селянська компанія” смт. Ц ибулів, Монастирищенського р айону, Черкаської області, ко д ЄДРПОУ 21376318, таким, що не має бо ргів, і може продовжувати сво ю підприємницьку діяльність .

Провадження у справі прип инити.

Суддя О.В. Чевгуз

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення29.01.2008
Оприлюднено24.06.2010
Номер документу1341319
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01-08/743

Ухвала від 29.01.2008

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні