Ухвала
від 11.01.2011 по справі 17/63-б-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОН СЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м. Херсон, вул. Горького, 18


УХВАЛА

"11" січня 2011 р. Справа № 17/63-Б-10

Господарський суд Херсонс ької області у складі судді Сулімовської М. Б., при секр етарі Шикаловій В.О., розглян увши справу

за заявою: Нижньосірог озької міжрайонної державно ї податкової інспекції, Херс онської області

до: Приватного підприєм ства "Форсмаж", с.Новосеменівк а Іванівського району Херсон ської області

про визнання банкрутом

за участю представників с торін:

від заявника: не прибув

ліквідатор: Брусенцева О.С . (ліцензія АБ № НОМЕР_1 від 12.04.2006 р.).

На виконання постанови г осподарського суду Херсонсь кої області від 30.03.2010 року за ре зультатами проведення лікві даційної процедури відповід но до ст. 32 Закону України «Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом»ліквідатором Б русенцевою О.С. подано суду зв іт ліквідатора та ліквідацій ний баланс приватного підпри ємства «Форсмаж», с.Новосеме нівка Іванівського району Хе рсонської області.

Кредитор, належним чином по відомлений про місце, час та д ату розгляду справи, явку упо вноваженого представника в с удове засідання не забезпечи в, про причини неявки суд не по відомив.

Розглянувши ліквіда ційний баланс, звіт ліквідат ора та матеріали справи, засл ухавши пояснення ліквідатор а, суд -

в с т а н о в и в:

17 березня 2010 року кредит ор - Нижньосірогозька міжрай онна державна податкова інсп екція, звернувся до господар ського суду з заявою про визн ання боржника - приватного п ідприємства „Форсмаж”, с.Нов осеменівка Іванівського рай ону Херсонської області, бан крутом відповідно до процеду ри, передбаченої статтею 52 Зак ону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”.

Постановою господарськ ого суду Херсонської області від 30.03.2010 р. боржника - приватне п ідприємство "Форсмаж" визнан о банкрутом і відкрито лікві даційну процедуру. Цією ж пос тановою ліквідатором банкру та призначено арбітражного к еруючого Брусенцеву Ольгу Се ргіївну (ліцензія АБ № НОМЕ Р_1 від 12.04.2006р.).

Постановою від 30.03.10р . ліквідатора було зобов'язан о здійснити ліквідацію банкр ута і забезпечити виконання дій, передбачених ст. 52 Закону України „Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”, а звіт та ліквідаційний балан с по готовності подати до суд у.

Ухвалою суду від 23.09.2010 р. гос подарський суд за клопотання м ліквідатора продовжив стро к ліквідаційної процедури та повноваження ліквідатора.

На виконання вимог господарського суду ліквіда тором виконано вимоги, перед бачені розділом ІІІ Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”.

За результатами проведеної роботи ліквідато ром подано суду звіт та лікві даційний баланс приватного п ідприємства «Форсмаж»стано м на 01.12. 2010 року.

Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс свідча ть про відсутність у банкрут а:

- заборгованості щодо вип лати заробітної плати, відшк одування шкоди та виплати ав торської винагороди,

- дебіторської заборгова ності,

- рухомого та нерухомого майна (акт від 09.11.2010р.);

- зареєстрованих транспор тних засобів та сільськогосп одарської техніки (довідки Д АІ з ОАТ Іванівського району від 14.12.2009р. №6/24-1836 та інспекції Дер жтехнагляду по Іванівському району Херсонської області від 30.11.2009р. №73).

Відповідно до прип исів статті 52 Закону України " Про відновлення платоспромо жності боржника або визнання його банкрутом" ліквідаторо м були надіслані повідомленн я про визнання боржника банк рутом та відкриття ліквідаці йної процедури в Іванівський районний центр зайнятості, У правління пенсійного фонду У країни в Іванівському районі Херсонської області, відділ ення виконавчої дирекції Фон ду соціального страхування в ід нещасних випадків та проф есійних захворювань України в Нижньосірогозькому районі Херсонської області, Івані вській міжрайонній виконавч ій дирекції Херсонського обл асного відділення Фонду соці ального страхування з тимчас ової втрати працездатності ( а.с.70-75).

Отримано відповід і від вище перелічених орган ізацій про відсутність забор гованості перед фондами.

На запит ліквідатора отримано витяг з Державного реєстру обтяжень рухомого м айна №29614148 від 12.12.2010р., згідно яког о в реєстрі обтяжень інформа ція по даному підприємству в ідсутня.

За місцем проживан ня керівника ОСОБА_1 09.11.2010р. л іквідатором направлено пові домлення про передачу бухгал терської та іншої документац ії, всіх печаток і штампів, мат еріальних та інших цінностей банкрута.

Вдовою керівника бан крута ОСОБА_2 за актом при ймання передачі було передан о ліквідатору: печатку ПП "Фор смаж", статут підприємства, до відку статуправління про вкл ючення ПП "Форсмаж" до ЄДРПОУ, свідоцтво про держреєстраці ю ПП "Форсмаж", довідку ДПІ про взяття на облік.

09.11.2010р. ліквідатор зді йснила виїзд за місцезнаходж енням підприємства -банкрута , однак за адресою реєстрації майна банкрута не знайдено, п ро що свідчить акт, складений ліквідатором та вдовою поме рлого керівника підприємств а ОСОБА_2 (а.с.78).

Реєстр вимог креди торів включає в себе вимоги:

- Нижньосірогозької між районної державної податков ої інспекції - 934 грн. 96 коп.

Таким чином, загальна сума кредиторських вимог, за явлених до боржника, станови ть 934 грн. 96 коп.

Внаслідок відсутн ості активів боржника продаж майна не проводився.

У зв'язку з відсутні стю активів боржника вимоги кредитора задовольнити немо жливо.

На підставі вищеви кладеного ліквідатор зверну вся до суду з клопотанням зат вердити ліквідаційний балан с та звіт ліквідатора та прип инити провадження у справі.

Відповідно до п.5 ст .31 Закону України "Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом" вимоги, заявлені після з акінчення строку, встановлен ого для їх подання, не розгляд аються і вважаються погашени ми.

Згідно приписів п.6 с т.31 Закону України "Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом" вимоги, не задоволені з а недостатністю майна, вважа ються погашеними.

Оцінивши звіт та лі квідаційний баланс, матеріал и, що стосуються здійснення л іквідаційної процедури, засл ухавши ліквідатора, суд при ходить до висновку, що ліквід атор виконав вимоги, передба чені ст.32 Закону України «Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом», та вважає за н еобхідне звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкру та затвердити.

За таких обставин зві т ліквідатора та ліквідаційн ий баланс банкрута підлягают ь затвердженню, юридична осо ба-банкрут ліквідації і викл юченню з Єдиного державного реєстру підприємств і органі зацій України.

Провадження у справі у зв'язку з затвердженням зві ту та ліквідаційного балансу припиняється.

Враховуючи викладене , керуючись ст.ст.24-32, п. 6 ст.40, ст. 52 З акону України "Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом", ст.86 ГПК України, суд -

у х в а л и в:

1. Звіт ліквідатор а та ліквідаційний баланс Пр иватного підприємства "Форсм аж" ( код ЄДРПОУ 32239907, юридична а дреса: 75431, Херсонська область, Іванівський район, с.Новосем енівка, вул.Леніна,17) затверди ти.

2. Юридичну особу банкр ута - Приватне підприємство "Ф орсмаж" (код ЄДРПОУ 32239907, юридич на адреса: 75431, Херсонська облас ть, Іванівський район, с.Новос еменівка, вул.Леніна,17), зареєс троване Іванівською районно ю державною адміністрацією Х ерсонської області, реєстра ційний запис 14901020000000054 від 03.12.2004р., св ідоцтво серії А00 № 233056, ліквідув ати та виключити з Єдиного де ржавного реєстру підприємст в і організацій України.

3. Згідно приписів п .6 ст.31 Закону України "Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом" вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вваж аються погашеними.

4. Провадження у справі про банкрутство приватного підприємства "Форсмаж" (код ЄД РПОУ 32239907,юридична адреса: 75431, Хе рсонська область, Іванівськи й район, с.Новосеменівка, вул.Л еніна,17) припинити.

5. Зобов' язати ліквід атора примірники ліквідацій ного балансу банкрута надісл ати на адресу Державного реє стратора Іванівської райдер жадміністрації та Головному управлінню статистики у Хер сонській області.

6. Дану ухвалу надісла ти:

- для виконання: проведення державної реєстрації припин ення юридичної особи та викл ючення з Єдиного державного реєстру підприємств та орган ізацій України згідно ч. 5 ст. 3 9 Закону України «Про державн у реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців », ч. 2 ст. 32 Закону України «Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання бан крутом” Державному реєстрат ору Іванівської райдержадмі ністрації, Головному управлі нню статистики у Херсонській області, ліквідатору;

- до відома: кредитору, Херсо нському обласному сектору з питань банкрутства.

Суддя М.Б. Сулімовська

Дата ухвалення рішення11.01.2011
Оприлюднено13.01.2011
Номер документу13416685
СудочинствоГосподарське
Сутьпричини неявки суд не по відомив. Розглянувши ліквіда ційний баланс, звіт ліквідат ора та матеріали справи, засл ухавши пояснення ліквідатор а, суд

Судовий реєстр по справі —17/63-б-10

Ухвала від 11.01.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Ухвала від 23.12.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Ухвала від 23.09.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні