Постанова
від 11.01.2011 по справі 21/47 (10)
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківськ а, 128

ПОСТАНОВА

про визнання банкрутом

11.01.11 С права№ 21/47 (10)

Господарський суд Львівсь кої області у складі судді Чо рній Л.З.

при секретарі Зубачик Н.Б.

розглянув у засіданні суду справу за заявою ЗАТ “Полі ком”, смт.Брошнів-Осада, Рожня тівського р-ну, Івано-Франків ської обл.

про банкрутство ТзОВ “Любо”, с.Поріччя, Яворівсь кий р-ну, Львівської обл.

за участю представник ів:

кредитора: Оле ксів Н.М.

боржника: Туз як М.Я.

розпорядник майна - Р іжнів М.І.

ФСС з ТВП - Лі сник І.В.

ВС ТАНОВИВ:

ЗАТ “Поліком”, смт.Бро шнів-Осада, Рожнятівський р-н , Івано-Франківська область з вернулося до суду з заявою пр о порушення справи про банкр утство ТзОВ “Любо”, с.Порі ччя, Яворівський р-н, Львівськ а обл. у порядку встановленом у ст.11 Закону України “Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом”.

Провадження у справі порушено 23.07.2010 р.

Ухвалою від 26.08.2010 р. введено процедуру розпорядження май ном, призначено розпорядника майна боржника Ріжніва М.І ., зобов' язано ініціюючого кредитора у справі подати до офіційних друкованих органі в оголошення про порушення с прави про банкрутство. Оголо шення про порушення справи п ро банкрутство боржника опуб ліковано 24.04.2010 р. в газеті “Голо с України” №74 (4824).

Ухвалою господарського су ду від 28.10.2010 р. затверджено реєс тр вимог кредиторів ТзОВ „Любо”, чергове засідання пр изначено на 16.12.2010 р.

Для об' єктивного та всес тороннього вирішення спору п о суті розглдя справи відкла дався ухвалою суду від 16.12.2011 рок у.

В судове засідання 11.01.2011 р. ро зпорядником майна Ріжнів М .І. подано протокол №1 зборів кредиторів від 10.12.2010 року, яким обрано комітет кредиторів у складі - Савчук М.С. та ЗА Т “Поліком”. Крім того, подано протокол №1 засідання коміте ту кредиторів від 10.12.2010 року. На засіданні комітету кредитор ів вирішено визнати ТзОВ “Любо” банкрутом та відкрит и ліквідаційну процедуру.

Розпорядник майна просит ь перейти до ліквідаційної п роцедури, мотивуючи дане кло потання тим, що підприємство - боржник тривалий час не діє, майна за даними обліку немає , фактично майно не виявлено, з аяв від власника підприємств а, пропозицій щодо його санац ії не поступало.

Крім того, комітетом креди торів запропоновано суду зат вердити кандидатуру ліквіда тора - арбітражного керуючо го Мухи Сергія Андрійовича . Однак, дане клопотання ком ітетом кредиторів не обгрунт оване та не підтверджене жод ними допустимим доказами, як і б свідчили про неналежне ви конання покладених обов' яз ків розпорядником майна Рі жнів М.І. В судовому засідан ні 16.12.2010 року розпорядник майна - Ріжнів М.І. заявив клопот ання про призначення його лі квідатором у даній справі.

Враховуючи вищенаведене, с уд дійшов висновку задоволит и клопотання розпорядника ма йна та комітету кредиторів, в вести процедуру ліквідації т а відкрити ліквідаційну проц едуру ТзОВ “Любо”.

Крім того, враховуючи дос від роботи, який необхідно ви користати при здійсненні про цедури відновлення платоспр оможності підприємства борж ника, суд вважає за можливе пр изначити ліквідатором у дані й справі Ріжніва М.І. у від повідності до ст.24 Закону Укра їни „Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом”.

Відповідно до ст. 22 Закону Ук раїни „Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом” у вип адках, передбачених цим зако ном, господарський суд прийм ає постанову про визнання бо ржника банкрутом і відкриває ліквідаційну процедуру.

Розглянувши звіт ліквідат ора, подані суду клопотання з асідання комітету кредиторі в, заслухавши пояснення розп орядника майна, представник ів кредиторів керуючись ст.с т. 22-34 Закону України „Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом”, суд

ПОСТАНОВИВ:

1. Визнати Товариство з о бмеженою відповідальністю „ Любо” (Львівська обл., Яворівс ький р-н, с.Поріччя, ЄДРПОУ 32296970) - банкрутом та відкрити ліквід аційну процедуру.

2. З дня прийняття постанови підприємницька діяльність б анкрута припиняється,

стр ок виконання всіх грошових з обов'язань та зобов'язань щод о сплати податків, зборів

(обов'язкових платежів) вважа ється таким, що настав, п рипиняється нарахування

неустойки, процентів та інши х видів економічних санкцій по усіх видах заборгованості

банкрута, вимоги за зобов' язаннями банкрута, що виникл и під час проведення процеду р

банкрутства, пред'являют ься в межах ліквідаційної пр оцедури. Припиняються

пов новаження органів управлінн я банкрута, голови ліквідаці йної комісії і повноваження власника майна.

3. Скасувати всі арешти, накл адені на майно боржника - Това риство з обмеженою відповіда льністю „Любо” (Львівська об л., Яворівський р-н, с.Поріччя, Є ДРПОУ 32296970), та інші обмеження що до розпорядження майном борж ника (в тому числі, усі податко ві застави, застави рухомого та нерухомого майна). Наклада ння нових арештів або інших о бмежень щодо розпорядження м айном банкрута не допускаєть ся.

4. Призначити ліквідатором Товариства з обмеженою відп овідальністю „Любо” арбітра жного керуючого Ріжніва Ми хайла Івановича (АДРЕСА_1 , ліцензія Державного депар таменту з питань банкрутства Міністерства економіки Укра їни серія НОМЕР_2 від 24.02.2010 р. , ідентифікаційний номер фіз ичної особи - платника пода тків та інших обов' язкових платежів НОМЕР_1).

5. Зобов'язати відповідних посадових осіб банкрута пер едати ліквідатору бухгалтер ську та іншу документацію ба нкрута, печатки і штампи, мат еріальні та інші цінності ба нкрута протягом п'ятнадцяти днів від дня призначення лік відатора.

6. Зобов'язати ліквідатор а - відповідно до п. 3, 5 ст. 23 Зак ону України “Про

відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том” у п'ятиденний

строк о публікувати в офіційних друк ованих органах „Голос Україн и” або „Урядовий

кур'єр” в ідомості про визнання боржни ка банкрутом і відкриття лік відаційної процедури, надати суду звіт про виконану робот у та докази опублікування ог олошення, надати висновок що до наявності ознак фіктивног о банкрутства або доведення до банкрутства.

7. Розгляд справи призначит и на 17.03.2011 р. о 10 год. 00 хв. Засідання відбуд еться у приміщенні господарс ького суду (м.Львів, вул. Личак івська, 128, каб.401).

8. Постанову суду надіслати ліквідатору, боржнику, Львів ському обласному відділу з п итань банкрутства, державном у реєстратору, органу ДВС.

У випадку звернення до господарського суду посилан ня на номер справи - обов' я зкове.

Суддя Чорній Л.З.

Дата ухвалення рішення11.01.2011
Оприлюднено14.01.2011
Номер документу13425503
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —21/47 (10)

Ухвала від 20.12.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Масловська Л.З.

Ухвала від 27.12.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Масловська Л.З.

Ухвала від 10.11.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Масловська Л.З.

Ухвала від 12.09.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Масловська Л.З.

Ухвала від 06.09.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Масловська Л.З.

Ухвала від 07.07.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Масловська Л.З.

Ухвала від 24.05.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Масловська Л.З.

Ухвала від 05.05.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Масловська Л.З.

Ухвала від 15.03.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Масловська Л.З.

Постанова від 11.01.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Масловська Л.З.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні