Постанова
від 24.09.2010 по справі 2-а-5605/10/2270
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

Справа № 2-а-5605/10/2270/17

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

24 вересня 2010 року м. Хмельницький

Хмельницький окружний адм іністративний суд в особі су дді Тарновецького І.І. розгля нувши у скороченому провадже нні адміністративну справу з а позовом < в особі > < в чиїх ін тересах > Кам'янець-Подільсь кої об'єднаної державної под аткової інспекції Хмельниць кої області < 3-тя особа > до К ам'янець-Подільського місько го відділення соціальної доп омоги по обслуговуванню один оких престарілих громадян < 3-тя особа > про припинення пі дприємницької діяльності юр идичної особи, -

В С Т А Н О В И В:

Дослідивши обставини с прави викладені позивачем су д приходить до висновку, що по зов підлягає до задоволення з таких підстав.

Відповідно до ст. 9 Закону Ук раїни “Про систему оподаткув ання”платники податків зобо в' язані подавати до держав них податкових органів та ін ших державних органів відпов ідно до законів декларації, б ухгалтерську звітність та ін ші документи і відомості, пов ' язані з обчисленням, сплат ою податків і зборів (обов' я зкових платежів), сплачувати належні суми податків і збор ів у встановлені законом тер міни.

В силу п.4 ч.2 ст. 38 Закону Украї ни “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних о сіб-підприємців” підставами для постановлення судового рішення щодо припинення юрид ичної особи, що не пов'язано з банкрутством юридичної особ и є неподання протягом року о рганам державної податкової служби податкових деклараці й, документів фінансової зві тності відповідно до закону.

Керуючись ст. 38 Закону Украї ни “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних о сіб - підприємців”, ст. ст. 70,71,86, 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

П О С Т А Н О В И В:

Позов задовольнити.

Припинити юридичну особу К ам'янець-Подільське міське в ідділення соціальної допомо ги по обслуговуванню одиноки х престарілих громадян (м. Кам 'янець-Подільський Хмельниць ка область), ідентифікаційн ий код 21322067.

Копію постанови після набр ання нею законної сили напра вити Державному реєстратору виконавчого комітету Кам'ян ець-Подільської міської ради для внесення до Єдиного держ авного реєстру запису про су дове рішення відповідно до ч . 1 ст. 38 Закону України “Про дер жавну реєстрацію юридичних о сіб та фізичних осіб підприє мців”.

Постанова може бути оскарж ена до Львівського апеляційн ого адміністративного суду ч ерез Хмельницький окружний а дміністративний суд протяго м десяти днів з дня отримання копії постанови.

Постанова набрала закон ної сили 5 жовтня 2010 року.

Суддя /підпис/ І.І. Тарновецький

"Згідно з оригіналом" Суддя І.І. Тарновецький

Дата ухвалення рішення24.09.2010
Оприлюднено18.01.2011
Номер документу13439706
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-5605/10/2270

Ухвала від 20.08.2010

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Тарновецький І.І.

Постанова від 24.09.2010

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Тарновецький І.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні