Ухвала
від 27.12.2010 по справі 1/78-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"27" грудня 2010 р.

Справа № 1/78-Б

За заявою Публічн ого акціонерного товариства "Райффайзен Банк Аваль" в особ і Волинської обласної дирекц ії, м. Луцьк

про банкрутство Ф ірми "Юнона" у формі товариств а з обмеженою відповідальніс тю, м.Луцьк

Суддя Гончар М.М.

Суть спору: Постанов ою господарського суду Волин ської області №1/78-Б від 13.10.2010 рок у визнано банкрутом фірму "Юн она" у формі товариства з обме женою відповідальністю, м. Лу цьк, відкрито ліквідаційну п роцедуру, ліквідатором фірми "Юнона" у формі товариства з о бмеженою відповідальністю, м . Луцьк призначено Михайловс ького Сергія Володимировича (ліцензія Державного департ аменту з питань банкрутства серія АВ № НОМЕР_2 від 15.01.2009 р оку).

Ліквідатор фірми "Юно на" у формі ТзОВ Михайловськи й С.В. подав суду клопотання, в якому просить суд зобов'язат и посадових осіб фірми "Юнона " у формі товариства з обмежен ою відповідальністю передат и ліквідатору печатку, штамп , оригінали установчих доку ментів, бухгалтерську та ін шу документацію товариства, матеріальні та інші цінності банкрута.

04 серпня 2010 року арбітр ажним керуючим Михайловськи м С.В. було передано директору фірми "Юнона" у формі ТзОВ, м. Лу цьк повідомлення з проханням передати ліквідатору печатк у, штампи, оригінали установч их документів, бухгалтерську та іншу документацію товари ства, матеріальні та інші цін ності банкрута. Про час та міс це передачі письмово повідом ити арбітражного керуючого М ихайловського Сергія Володи мировича, (АДРЕСА_1. Тел.Н ОМЕР_1). Однак передачі докум ентації не здійснено, інформ ації, на запит щодо надання не обхідної інформації відпові ді не надано.

Згідно з ст.23 Закону Україн и "Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом", з дня прийн яття господарським судом пос танови про визнання боржника банкрутом і відкриття лікві даційної процедури припиняю ться повноваження органів уп равління банкрута щодо управ ління банкрутом та розпорядж ення його майном.

Положеннями ст.25 цьог о ж Закону України передбаче но, що ліквідатор з дня свого п ризначення здійснює функції щодо управління та розпоряд ження майном банкрута, викон ує повноваження керівника (о рганів управління) банкрута.

Відповідно до п. 2 ст. 25 Закон у України "Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом" пр отягом п'ятнадцяти днів з дня призначення ліквідатора від повідні посадові особи банкр ута зобов'язані передати бух галтерську та іншу документа цію банкрута, печатки і штамп и, матеріальні та інші ціннос ті банкрута ліквідатору. У ра зі ухилення від виконання за значених обов'язків відповід ні посадові особи банкрута н есуть відповідальність відп овідно до законів України. Те рмін передачі вище зазначени х документів, штампів, печато к та матеріальних цінностей закінчився 28 жовтня 2010 року. На сьогоднішній день передачі не здійснено, інформації, на з апит щодо надання необхідної інформації відповіді не над ано.

Відповідно до роз'яс нень Вищого господарського с уду України від 11.02.2005р. №01-8/243, вихо дячи зі змісту приписів Зако ну України "Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом" б ез матеріалів справи можуть бути винесені лише ухвали, як і не впливають на рух справи.

В зв'язку з відсутніст ю відповіді боржника, в листо паді 2010 року у Волинське облас не управління статистики арб ітражним керуючим Михайловс ьким С.В. подано клопотання з п роханням надати інформацію п ро стан заборгованості боржн ика перед працівниками. Відп овідно до наданих управління м копій фінансових звітів ст аном на 01 січня 2010 року зобов'яз ання ТОВ Фірма "Юнона" з оплати праці складає 13 700,00 грн.

Відповідно до ч. 6 ст. 14 З акону України "Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом" вимоги кредиторів, визнан і боржником або господарськи м судом, включаються розпоря дником майна до реєстру вимо г кредиторів. Розпорядник ма йна зобов'язаний окремо внес ти до реєстру відомості про в имоги, щодо виплати заробітн ої плати, авторської винагор оди, аліментів, а також про вим оги, щодо відшкодування шкод и, заподіяної життю та здоров 'ю громадян згідно із заявами таких кредиторів та даними о бліку боржника.

Виходячи з вищевикла деного, з метою недопущення н еналежного збереження актив ів та документів банкрута, та в зв'язку з необхідністю здій снювати представництво інте ресів банкрута, суд вважає за необхідне клопотання арбітр ажного керуючого Михайловсь кого С.В. задовольнити.

Враховуючи вищенавед ене, керуючись ст. ст. 23, 25, 31 Закон у України "Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом", го сподарський суд, -

УХВАЛИВ:

1.Зобов'язати посадов их осіб (директора, бухгалтер а і інших) Фірми "Юнона" у формі товариства з обмеженою відп овідальністю, м. Луцьк, код 13366211 передати арбітражному керую чому Михайловському Сергію В олодимировичу (ліцензія Держ авного департаменту з питань банкрутства серія АВ № НОМ ЕР_2 від 15.01.2009 року) печатку, шта мп, оригінали установчих док ументів, бухгалтерську та ін шу документацію товариства, матеріальні та інші цінності банкрута.

2.Зобов'язати посадови х осіб (директора, бухгалтера і інших) Фірми "Юнона" у формі т овариства з обмеженою відпов ідальністю, м. Луцьк, код 13366211 на дати арбітражному керуючому Михайловському Сергію Волод имировичу (ліцензія Державно го департаменту з питань бан крутства серія АВ № НОМЕР_2 від 15.01.2009 року) письмову інформ ацію про:

а) фактичне місцезнах одження адміністрації фірми "Юнона" у формі товариства з о бмеженою відповідальністю;

б) фінансово-господар ську діяльність фірми "Юнона " у формі товариства з обмежен ою відповідальністю, період її здійснення;

в) усі активи під приємства з зазначенням їх р озміщення (включаючи активи, які передані третім особам н а підставі договорів), залишк и готівки в касі підприємств а, дебіторів та кредиторів з ф іксацією дат виникнення дебі торської та кредиторської за боргованості;

г) працівників п ідприємства, що перебувають у трудових відносинах з підп риємством;

д) розмір заборг ованості підприємства перед працівниками, в тому числі ви моги щодо виплати заробітної плати, авторської винагород и, аліментів, відшкодуванню ш коди заподіяної життю та здо ров'ю громадян;

е) розміри вимог кредиторів, які забезпечені заставою (іпотекою) майна.

3.Внести до реєст ру вимог кредиторів вимоги п о заборгованості з оплати пр аці в сумі 13700,00 грн.

Суддя М.М. Гончар

СудГосподарський суд Волинської області
Дата ухвалення рішення27.12.2010
Оприлюднено25.01.2011
Номер документу13488129
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —1/78-б

Ухвала від 03.12.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар Марія Михайлівна

Ухвала від 19.11.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар Марія Михайлівна

Ухвала від 04.11.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар Марія Михайлівна

Ухвала від 24.04.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар Марія Михайлівна

Ухвала від 24.03.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар Марія Михайлівна

Ухвала від 01.11.2013

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар Марія Михайлівна

Ухвала від 22.04.2013

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар Марія Михайлівна

Ухвала від 12.10.2012

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар Марія Михайлівна

Ухвала від 17.04.2012

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар Марія Михайлівна

Ухвала від 13.10.2011

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар Марія Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні