Ухвала
від 17.12.2010 по справі 15/267-б-28/300-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 15/267-б-28/300-б 17.12.2010

за заявою закритого ак ціонерного товариства “Укрн адрапромінвест”

до товариства з обмеженою відповідальніст ю “Д.І.О.” (код 30467611)

про визнання ба нкрутом (52)

Суддя Копитова О.С.

Обставини справи:

Закрите акціонерн е товариство “Укрнадрапромі нвест” звернулось до господа рського суду міста Києва з за явою про визнання банкрутом товариства з обмеженою відпо відальністю “Д.І.О.” з урахува нням приписів ст. 52 Закону Укр аїни "Про відновлення платос проможності боржника або виз нання його банкрутом".

Ухвалою господарсько го суду м. Києва від 30.04.2009 поруше но провадження у справі про б анкрутство № 15/267-б (суддя Хомен ко М.Г.).

Постановою господарс ького міста Києва суду від 12.05.2 009 товариство з обмеженою відп овідальністю “Д.І.О.” визнано банкрутом, відкрито ліквіда ційну процедуру, призначено ліквідатором банкрута - арбі тражного керуючого Кебкала О лександра Михайловича (ліцен зія НОМЕР_1 від 16.10.2006) та зобо в'язано ліквідатора надати с уду ліквідаційний баланс бан крута та звіт ліквідатора до 12.05.2010.

Державна податкова ін спекція у Голосіївському рай оні міста Києва не погодивши сь із зазначеною постановою, звернулась до Вищого господ арського суду України з каса ційною скаргою в якій просил а скасувати постанову господ арського суду м. Києва від 12.05.2009 та направити справу на новий розгляд.

Постановою Вищого гос подарського суду України від 28.07.2009 касаційну скаргу держав ної податкової інспекції у Г олосіївському районі міста К иєва задоволено, постанову г осподарського суду міста Киє ва від 12.05.2009 у справі № 15/267-б скасо вано, а справу передано на роз гляд до господарського суду міста Києва.

Відповідно до резолюц ії Голови Господарського суд у міста Києва Саранюка В.І. від 07.08.2009 матеріали справи № 15/267-б бул и передані на розгляд судді К опитовій О.С.

Ухвалою суду від 17.08.2009 сп раву прийнято до свого прова дження суддею Копитовою О.С., п рисвоєно номер 15/267-б-28/300-б та приз начено до розгляду.

Постановою господарс ького суду міста Києва від 17.11.2 009 товариство з обмеженою відп овідальністю “Д.І.О.” визнано банкрутом, відкрито ліквіда ційну процедуру, призначено ліквідатором банкрута арбіт ражного керуючого - Кебкала О.М. (ліцензія НОМЕР_1 від 16 .10.2006) та зобов'язано ліквідатор а надати суду ліквідаційний баланс банкрута та звіт лікв ідатора до 17.11.2010.

Ухвалою суду від 03.06.2010 ви знано закрите акціонерне тов ариство “Київстар Дж.Ес.Ем.” к редитором товариства з обмеж еною відповідальністю “Д.І.О .” на загальну суму 556,03 грн.

Ухвалою суду від 03.06.2010 за лучено в якості учасника про вадження по справі про банкр утство - Стабровського Леоні да Трохимовича.

Ухвалою суду від 05.08.2010 за тверджено щомісячну оплату п раці ліквідатора товариства з обмеженою відповідальніст ю "Д.І.О." - арбітражного керуючо го Кебкала О.М. у розмірі п' ят и мінімальних заробітних пла т за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень з випл атою їх за рахунок коштів отр иманих від продажу ліквідаці йної маси.

До загального відділу суду від ліквідатора надійш ло клопотання про продовженн я строку ліквідаційної проце дури на шість місяців.

Дослідивши матеріали справи та розглянувши клопо тання ліквідатора товариств а з обмеженою відповідальніс тю "Д.І.О." арбітражного керуюч ого Кебкала О.М., про продовже ння строку ліквідаційної про цедури для проведення всіх н еобхідних дій щодо завершенн я ліквідаційної процедури ба нкрута та одержання всіх нео бхідних відповідей на запити , суд визнав його обґрунтован им та таким, що підлягає задов оленню.

Відповідно до ч. 2 ст. 22 Зако ну України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом »строк ліквідаційної процед ури не може перевищувати два надцяти місяців. Господарськ ий суд може продовжити цей ст рок на шість місяців.

Зважаючи на те, що строк л іквідаційної процедури банк рута та повноважень ліквідат ора закінчився, а також врахо вуючи те, що ліквідатором про водяться всі необхідні дії щ одо ліквідації підприємства , суд вважає за доцільне задов ольнити клопотання ліквідат ора про продовження строку л іквідаційної процедури това риства з обмеженою відповіда льністю "Д.І.О.".

Керуючись ст.ст. 22 32, 24, 52 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”, с т. 86 Господарського процесуал ьного кодексу України, госпо дарський суд міста Києва, -

УХВАЛИВ:

Задовольнити клопота ння ліквідатора товариства з обмеженою відповідальністю "Д.І.О." - арбітражного керуюч ого Кебкала О.М. про продовжен ня строку ліквідаційної проц едури банкрута на шість міся ців.

Продовжити строк ліквідац ійної процедури товариства з обмеженою відповідальністю "Д.І.О." до 17.06.2011.

Продовжити строк повноваж ень ліквідатора товариства з обмеженою відповідальністю "Д.І.О." - арбітражного керуюч ого Кебкала О.М. - до 17.06.2011.

Зобов' язати ліквідатора банкрута до 02.06.2011 надати г осподарському суду звіт та л іквідаційний баланс банкрут а з додатками:

довідка обслуговуючого ба нку боржника про закриття ра хунків;

витяг з Єдиного реєстру заб орон відчуження об' єктів не рухомого майна;

витяг з Державного реєстру обтяжень рухомого майна;

довідка Головного управлі ння Міністерства внутрішніх справ в м. Києві УДАІ про наяв ність зареєстрованих трансп ортних засобів у банкрута;

довідка Державної комісії з цінних паперів та фондовог о ринку про наявність у власн ості банкрута цінних паперів ;

довідка Головного управлі ння земельних ресурсів КМДА управління земельного кадас тру про наявність зареєстров аних земельних ділянок за ба нкрутом;

довідка Головного управлі ння статистики в м. Києві щодо наявності у боржника структ урних підрозділів або підпри ємств засновником яких є бор жник;

довідка Інспекції державн ого технічного нагляду щодо реєстрації і перереєстрації боржником тракторної, сільс ькогосподарської, дорожньо-б удівельної та меліоративної техніки;

довідка Інспекції головно го державного реєстратора фл оту України про наявність у в ласності боржника водних тра нспортних засобів;

довідка Київського місько го бюро технічної інвентариз ації та реєстрації права вла сності на об' єкти нерухомог о майна про наявність у боржн ика у власності нерухомого м айна;

довідку державного підпри ємства "Центр державного зем ельного кадастру" про наявні сть зареєстрованих за банкру том земельних ділянок та пра в на них;

довідку державного підпри ємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції Україн и про наявність зареєстрован их за банкрутом прав власнос ті на нерухоме майно.

докази публікації оголоше ння в офіційному друкованому органі про визнання боржник а банкрутом та відкриття лік відаційної процедури;

докази повідомлення про ви знання господарським судом в ідсутнього боржника банкрут ом усіх відомих йому кредито рів відсутнього боржника, як і в місячний строк з дня одерж ання повідомлення можуть нап равити ліквідатору заяви з в имогами до банкрута, зокрема органи державної податкової служби та інші державні орга ни, які здійснюють контроль з а правильністю та своєчасніс тю справляння страхових внес ків на загальнообов' язкове державне пенсійне страхуван ня та інші види зальнообов' язкового держаного соціальн ого страхування, податків і з борів (обов' язкових платежі в).

Копію ухвали направити зая внику, боржнику та ліквідато ру.

Суддя О.С. Копитова

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення17.12.2010
Оприлюднено25.01.2011
Номер документу13492183
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —15/267-б-28/300-б

Ухвала від 23.03.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 17.12.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні