Ухвала
від 13.01.2011 по справі 6/222-4/194
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128

УХВАЛА

13.01.11 С права№ 6/222-4/194

Господарський суд Львів ської області у складі судді Гриців В.М. при секретарі Бохо нок В.З. за участю арбітражног о керуючого Зубачика В.Р., пред ставника кредитора Юрченка Ю .Я. розглянув у відкритому суд овому засіданні справу про б анкрутство товариства з обме женою відповідальністю „Юст іна”

ВСТАНОВИВ:

Провадження у справі про б анкрутство товариства з обме женою відповідальністю „Юст іна” порушене 19 вересня 2005 року за заявою державної податко вої інспекції у Франківськом у районі м. Львова. Суд зупиняв провадження у справі у зв' я зку із розслідуванням кримін альної справи №144-5900 по обвинув аченню керівних органів борж ника у вчиненні злочинів, пер едбачених ст. 205 КК України „Фі ктивне підприємництво” та ст . 212 КК України „Ухилення від сп лати податків, зборів, інших о бов'язкових платежів”. Поста новою господарського суду Ль вівської області від 27 липня 2 010 року товариство з обмеженою відповідальністю „Юстіна” в изнано банкрутом, відкрито л іквідаційну процедуру. Лікві датором банкрута суд признач ив арбітражного керуючого Ва силишина О.А. За клопотанням а рбітражного керуючого Васил ишина О.А. суд ухвалою від 09 гру дня 2010 року увільнив його від в иконання обов' язків ліквід атора банкрута товариства з обмеженою відповідальністю „Юстіна”. Ліквідатором банк рута товариства з обмеженою відповідальністю „Юстіна” с уд призначив арбітражного к еруючого Зубачика Віталія Ро мановича.

Оголошення про порушення п ровадження у справі про банк рутство товариства з обмежен ою відповідальністю „Юстіна ” опубліковано 12 жовтня 2010 року в газеті «Голос України».

Арбітражний керуючий Зуба чик В.Р. надав звіт про виконан у роботу, ліквідаційний бала нс та документи, що його підтв ерджують, просить затвердити , банкрута ліквідувати, прова дження у справі припинити, ос кільки товариство з обмежено ю відповідальністю „Юстіна” з 2005 року не здійснює діяльнос ті, не подає звітності у контр олюючі органи, керівні орган и та документація за місцезн аходженням відсутні, належни х банкруту активів, що підляг ають включенню в ліквідаційн у масу, та документів не виявл ено. Вимоги кредитора держав ної податкової інспекції у Ф ранківському районі м. Львов а у сумі 644174,43 грн. не погашено за відсутністю коштів. Відомос ті про наявність інших актив ів, що підлягають включенню д о ліквідаційної маси банкрут а, відсутні. Таким чином, підст ави для продовження ліквідац ійної процедури товариства з обмеженою відповідальністю „Юстіна” відсутні. Оскільки вимоги кредиторів не задово лені з причини відсутності м айнових активів, що підлягаю ть включенню до ліквідаційно ї маси, то в силу положень п. 6 ст . 31 Закону України “Про визнан ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом” такі вважаються погашени ми.

Представник кредитора про сить суд звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс затвер дити, банкрута ліквідувати.

Заслухав ліквідатора, думк у представників кредиторів с уд вважає, що звіт ліквідатор а та ліквідаційний баланс сл ід затвердити, а ліквідаційн у процедуру завершити.

Керуючись ст.ст. 32, 40 п. 6 закону України “Про визнання плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом”, суд

УХВАЛИВ:

1. Звіт ліквідатора т а ліквідаційний баланс банкр ута - товариства з обмеженою відповідальністю „Юстіна” з атвердити.

2. Товариство з обмежен ою відповідальністю „Юстіна ” (м. Львів, вул. В. Великого, 15/63; ід ентифікаційний код 20840216) лікві дувати.

3. Провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальніст ю „Юстіна” припинити.

Копію ухвали надіслати уча сникам провадження у справі про банкрутство, державному реєстратору, обласному управ лінню статистики, Львівськом у обласному відділу з питань банкрутства.

Суддя Гриців В.М.

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення13.01.2011
Оприлюднено26.01.2011
Номер документу13495086
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —6/222-4/194

Ухвала від 13.01.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гриців В.М.

Ухвала від 09.12.2010

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гриців В.М.

Ухвала від 18.12.2007

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гриців В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні