Ухвала
від 22.12.2010 по справі 5020-7/176
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД М. СЕВАСТОПОЛЯ

5020-7/176

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  МІСТА СЕВАСТОПОЛЯ

УХВАЛА

22 грудня 2010 року справа № 5020-7/176

 

За позовом Державного закладу «Дитячий спеціалізований (спеціальний) клінічний санаторій ім. Н.К. Крупської»Міністерства охорони здоров'я України

(вул. Маяковського, буд. 11/2, м. Євпаторія, АР Крим, 97407)

до відповідача –Приватного підприємства «Крим для тебе»

(вул. Хрустальова, буд. 165, кв. 81, м. Севастополь, 99055)

про стягнення 110 653,00 грн.,

                                                                                                                     Суддя С. М. Альошина

П Р Е Д С Т А В Н И К И:

Від позивача – Деменцевич С.В. –представник, довіреність від 12.11.2010;            Мірошниченко О.І. –представник, довіреність від 12.11.2010 (оригінал довіреності у справі)

Від відповідача –не з'явився

Суть спору:

Державний заклад «Дитячий спеціалізований (спеціальний) клінічний санаторій              ім. Н.К. Крупської»Міністерства охорони здоров'я України звернувся до господарського суду міста Севастополя з позовною заявою до Приватного підприємства «Крим для тебе»про стягнення 110 653,00 грн., у тому числі 104 653,00 грн. заборгованості за договором                     № 11 від 18.05.2010 та 6 000,00 грн. збитків.

Представники позивача у судовому засіданні позовні вимоги підтримали у повному обсязі та просили їх задовольнити.

Відповідач явку свого представника у засідання суду не забезпечив, вимоги ухвал суду від 29.11.2010 та від 09.12.2010 не виконав, письмового відзиву на позовну заяву, з документальним та правовим обґрунтуванням своїх заперечень суду не представив, хоча про час та місце розгляду справи у судовому засіданні повідомлений належним чином – рекомендованою кореспонденцією з повідомленням, про причини неявки суд не повідомив.

Розглянувши матеріали справи, заслухавши пояснення представників позивача, враховуючи неявку представника відповідача у судове засідання, суд вважає за необхідне розгляд справи відкласти, зобов'язавши відповідача забезпечити явку свого представника у засідання суду та виконати вимоги ухвал суду від 29.11.2010 та від 09.12.2010.

За таких обставин, керуючись ст. ст. 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд –

У Х В А Л И В:

1). Розгляд справи відкласти на 18.01.2011 о 12 годині 00 хвилин.

2). Зобов'язати:

Позивача – надати суду оригінали документів, доданих до позовної заяви, для огляду в судовому засіданні, документи, які підтверджують юридичний статус позивача (оригінали, для огляду в судовому засіданні) та відповідача (належно завірені копії в матеріали справи), відомості   про   банківські   реквізити   сторін,   докази  повного  або  часткового  погашення

відповідачем заборгованості (якщо такі є), з належно завіреними копіями платіжних документів суду у справу, та всі письмові докази, що стосуються предмету спору, в обґрунтування позовних вимог.

Представити суду власне письмове підтвердження того, що у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет, з тих же підстав, а також  немає рішення цих органів по даному спору.

Також, надати суду довідку Головного управління Державного казначейства України у м. Севастополі про зарахування державного мита та витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу до Державного бюджету Ленінського району міста Севастополя.

Відповідача –представити суду відзив на позовну заяву, який повинен містити відомості, що передбачені ст. 59 ГПК України, з документальним та правовим обґрунтуванням своїх заперечень, контррозрахунок стягуваної суми (якщо такий є), документи, які підтверджують юридичний статус (оригінали, для огляду в судовому засіданні, з належно завіреними копіями в матеріали справи), відомості про найменування та номери  рахунків  у банківських  установах,  на  день  розгляду  справи,  докази  повного  або часткового погашення заборгованості (якщо такі є), з належно завіреними копіями платіжних

документів суду у справу, та всі письмові докази, що стосуються предмету спору, в обґрунтування своїх пояснень чи заперечень проти позову.

Сторонам –провести звірку розрахунків по заборгованості, на день розгляду справи, зі складенням двостороннього акту звірки.

Обов'язок надання акту суду (направленого позивачем на адресу відповідача) покласти на відповідача.

Також, надати суду документи, що підтверджують повноваження осіб, які представлятимуть їх інтереси у судовому засіданні, з належно завіреними копіями в матеріали справи.

Визнати явку представників учасників процесу  у судове засідання обов'язковою.

Копії документів повинні бути засвідчені належним чином, згідно з пунктом 5.27 Держстандарту України № 4163-2003 “Уніфікована Система організаційно–розпорядчої документації. Вимоги до оформлювання документів”, і подаються з супровідним листом.

Попередити відповідача, що у разі ухилення від виконання вимог ухвали, господарський суд має право стягнути в доход Державного бюджету України штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян у порядку, передбаченому п. 5 ст. 83 ГПК України.

Ухвалу направити на  адреси учасників процесу рекомендованою кореспонденцією.

Для пропуску у приміщення суду мати документ, який посвідчує особу (паспорт), підтверджує  її повноваження та цю ухвалу.

Суддя                                                                                                 С. М. Альошина

СудГосподарський суд м. Севастополя
Дата ухвалення рішення22.12.2010
Оприлюднено27.01.2011
Номер документу13499538
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5020-7/176

Рішення від 18.01.2011

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Альошина Світлана Михайлівна

Ухвала від 22.12.2010

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Альошина Світлана Михайлівна

Ухвала від 06.08.2008

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Харченко І.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні