Ухвала
від 21.01.2011 по справі 50/531-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 50/531-б 21.01.11

За заявою товариства з обмеженою відповідальніст ю "Екоторг-експо"

до товарист ва з обмеженою відповідальні стю "Інвестпрогрес"

про банкрутс тво

Суддя Головатюк Л.Д.

Представники:

Від заявника Сидоренк о В.В.(дов. від 04.05.2010)

Від боржника не з"явивс я

Ліквідатор Сидоренк о В.В.(дов. від 04.05.2010)

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Кредитор звернувся до суду із заявою про порушення справи про банкрутство від сутнього боржника, оскільки товариство з обмеженою відпо відальністю "Інвестпрогрес" неспроможне виконати грошов е зобов"язання у сумі 40 321,00 грн., щ о виникло на підставі просто го векселя серії АА № 0554516 від 24.09. 2009, який був опротестований пр иватним нотаріусом Київсько го міського нотаріального ок ругу ОСОБА_1, у зв' язку з ч им було відкрите виконавче п ровадження, однак у зв' язку з відсутністю боржника за йо го місцезнаходженням викона вчий документ був повернутий стягувачеві.

Ухвалою господарського су ду м. Києва від 06.10.2010 порушено пр овадження у справі №50/531-б за сп рощеною процедурою, яка пере дбачена ст. 52 Закону України „ Про відновлення платоспромо жності боржника або визнання його банкрутом”.

Постановою господарського суду міста Києва від 25.10.2010 борж ника визнано банкрутом, відк рито ліквідаційну процедуру , ліквідатором призначено ін іціюючого кредитора товарис тво з обмеженою відповідальн істю "Екоторг-експо”, яке зобо в' язано провести ліквідаці йну процедуру та надати суду свій звіт і ліквідаційний ба ланс на затвердження.

14.12.2010 до господарського суду м. Києва надійшли звіт ліквід атора і ліквідаційний баланс на затвердження.

Розгляд справи призначено на 21.01.2011.

Представник боржника в суд ове засідання 21.01.2011 не з' явивс я, витребувані судом докази н е подав, причин неявки суд не п овідомив, хоча про час та місц е розгляду справи був повідо млений належним чином.

В судове засідання з'явивс я представник заявника та лі квідатора, дав пояснення по с праві та просив затвердити з віт та ліквідаційний баланс боржника.

У судовому засіданні було з аслухано звіт ліквідатора бо ржника, досліджено ліквідаці йний баланс і встановлено, що вимоги кредиторів залишилис ь не задоволеними, у процесі л іквідаційної процедури не ви явлено майнових активів (май на та майнових прав) банкрута з метою включення їх до склад у ліквідаційної маси. Суд вва жає, що ліквідатор при реаліз ації своїх прав та обов”язкі в діяв сумлінно та розумно з у рахуванням інтересів боржни ка та його кредиторів, його зв іт повно відображає обстави ни, що мають значення для спра ви (ліквідатор вчинив належн і дії по виявленню активів та пасивів боржника шляхом зап итів до відповідних органів, у тому числі БТІ, реєстраційн их відділень МВС України, інс пекції державного реєстрато ра флоту, тощо). На думку суду л іквідатор належно провів всі заходи ліквідаційної процед ури, повно вчинив дії по виявл енню кредиторів та активів б оржника, реально довів немож ливість платоспроможності б оржника і задоволення вимог кредиторів.

Відповідно до положень ч. 6 с т. 31 Закону України “Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом” всі кредиторські вим оги до банкрута, які не були за доволені за недостатністю ма йна банкрута, вважаються пог ашеними.

Затвердження звіту ліквід атора в порядку, передбачено му ст.32 Закону України “Про ві дновлення платоспроможност і боржника або визнання його банкрутом”, є підставою для п рипинення провадження у спра ві згідно п.6 ч.1 ст.40 цього Закон у, про що у справі про банкрут ство виноситься ухвала.

У зв' язку з тим, що майнови х активів банкрута, достатні х для задоволення вимог кред итора, не виявлено, погашення вимог кредитора не відбулос я, боржника визнано банкруто м, звіт ліквідатора та ліквід аційний баланс представлені суду, виконані усі необхідні дії на стадії ліквідації бан крута, передбачені Законом У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, ная вні всі підстави ліквідувати юридичну особу товариство з обмеженою відповідальністю "Інвестпрогрес".

Враховуючи вищезазначене, керуючись ст. 86 ГПК України, ст . 12, ч. 6 ст. 32, п. 6 ч. 1 ст. 40 Закону Украї ни “Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом” господар ський суд м. Києва,-

У Х В А Л И В:

1. Затвердити звіт лікв ідатора та ліквідаційний бал анс товариства з обмеженою в ідповідальністю "Інвестпрог рес" (код ЄДРПОУ 36463848) з додатком - реєстром непогашених вимо г кредиторів, щодо визнання к редитором:

- товариства з обмеженою від повідальністю "Екоторг-експо " (код ЄДРПОУ 32107847) з розміром кре диторських вимог в сумі 43 321,00 гр н.(четверта черга задоволенн я).

2. Ліквідувати банкрута - то вариство з обмеженою відпові дальністю "Інвестпрогрес" (ко д ЄДРПОУ 36463848, вул. Віскозна, буд инок 5, м. Київ, 02094) як юридичну ос обу в зв' язку з банкрутство м.

3. Київському міському управ лінню статистики виключити б анкрута - товариство з обмеже ною відповідальністю "Інвест прогрес" (код ЄДРПОУ 36463848) з держ авного реєстру підприємств т а організацій України.

4. Державній податковій інсп екції у Деснянському районі м. Києва зняти банкрута з пода ткового обліку.

5. Державному реєстратору Де снянської районної у м. Києві державної адміністрації про вести державну реєстрацію пр ипинення юридичної особи - т овариства з обмеженою відпов ідальністю "Інвестпрогрес" (к од ЄДРПОУ 36463848, вул. Віскозна, бу динок 5, м. Київ, 02094) та внести про це запис до Єдиного державно го реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

6. Дію мораторію припинити.

7. Провадження у справі про б анкрутство № 50/531-б припинити.

8. Копію ухвали направити за явнику, банкруту, органу стат истики та Державному реєстра тору за місцезнаходженням бо ржника для вчинення певних д ій відповідно до ст. 39 Закону У країни “Про державну реєстра цію юридичних осіб та фізичн их осіб - підприємців” та пові домлення в визначений Законо м строк про судове рішення що до припинення юридичної особ и органи статистики, державн ої податкової служби, Пенсій ного фонду України, фондів со ціального страхування.

Суддя Головатюк Л.Д.

Дата ухвалення рішення21.01.2011
Оприлюднено27.01.2011
Номер документу13510649
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутс тво

Судовий реєстр по справі —50/531-б

Ухвала від 21.01.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні