Ухвала
від 26.01.2011 по справі 4/5/2011/5003
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

4/5/2011/5003

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

21036, м. Вінниця,  Хмельницьке шосе, 7  тел. 66-03-00, 66-11-31       http://vn.arbitr.gov.ua


У Х В А Л А

про порушення провадження у справі

"26" січня 2011 р.                                                                  

Справа № 4/5/2011/5003

           Суддя господарського суду Білоус В.В.  , розглянувши матеріали

за позовом:Товариства з обмеженою відповідальністю "Торговий дім "Вассма"  (вул. Симиренка, 12 Б, кв.67, м. Київ, 03134)   

до:Фермерського господарства "ВІФАНІЯ"  (с. Мигалівці, Барський район, Вінницька область, 23032)  

про стягнення 2 855,60 грн.

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст. ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1.  Порушити провадження у справі і прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Справу призначити до розгляду в засіданні на "24" лютого 2011 р. о 11:00 в приміщенні господарського суду в кімн. № 1114 .

3. Явку в засідання представників позивача, відповідача для надання пояснень, з доказами про повноваження (для представників сторін - доручення, для керівників підприємств та організацій –документи, що посвідчують їх посадове становище), визначеними ст.28 ГПК України та з документами, що посвідчують особу (паспорт або службове посвідчення), визнати обов'язковою.

4. Зобов'язати сторони надати суду необхідні для вирішення спору докази через канцелярію суду з супровідним листом до 21.02.2011 р. (кінцевий термін для надходження доказів до суду), в тому рахунку:

Позивачу: оригінали ( в судове засідання для огляду і за необхідністю залучення в матеріали справи) та належним чином засвідчені копії документів (відмітка про засвідчення копії документа  містить запис: "Згідно з оригіналом", назву посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціали та прізвище, дату засвідчення копії - ДСТУ 4163-2003) доказів наданих з позовною заявою; детальний, обгрунтований  розрахунок ціни позову; детальний, обопільно підписаний акт звірки розрахунків на виконання ухвали суду, станом на день подання позову, для чого направити повноважного представника до відповідача; докази про дату, суму, призначення отриманої оплати (копії банківських витягів, платіжних доручень), як до так і після пред'явлення позову, якщо така оплата мала місце; докази того, що в провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає спорів пов'язаних з предметом даного позову; всі інші докази в обґрунтування своїх можливих доводів чи заперечень, які мають значення для вирішення спору.

Відповідачу: письмові пояснення (відзив на позов) щодо обґрунтованості чи необґрунтованості заявленого позову з посиланням на норми законодавства, наданням доказів в обґрунтування цих пояснень; здійснити з позивачем взаємозвірку за результатами якої підписати акт звірки; докази про дату, суму, призначення проведених оплат (платіжні доручення, банківські витяги), як до так і після пред'явлення позову, якщо така оплата мала місце; копії статуту, довідки з ЄДРПОУ; докази того, що в провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає спорів пов'язаних з предметом даного позову; всі інші докази в обґрунтування своїх можливих доводів чи заперечень, які мають значення для вирішення спору.

5. Зобов"язати державного реєстратора виконавчого комітету Вінницької міської ради надати суду витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців про перебування Фермерського господарства "ВІФАНІЯ" (код ЄДРПОУ 32812100) в ЄДР із зазначення місця знаходження, прізвища, ім"я, по батькові керівника Фермерського господарства "ВІФАНІЯ" та прізвища, ім"я, по батькові осіб, які мають право вчиняти юридичні дії від імені юридичної особи без довіреності.

6. Копії доказів подавати належним чином засвідченими (відмітка про засвідчення копії документа  містить запис: "Згідно з оригіналом", назву посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціали та прізвище, дату засвідчення копії - ДСТУ 4163-2003).

7. Дану ухвалу надіслати позивачу, відповідачу рекомендованим листом з  повідомленням про вручення поштового відправлення.

          У випадку невиконання сторонами будь-яких вимог даної ухвали – надати письмові пояснення з обґрунтуванням причин її невиконання.

        Невиконання вимог ухвали сторонами тягне за собою застосування штрафу до 1700 грн. відповідно до п. 5 ст. 83 ГПК України, а в разі неподання позивачем без поважних причин витребуваних судом матеріалів або неявки представників  позивача у судове засідання, позов може бути залишено без розгляду (п.5 ст. 81 ГПК України).

Суддя                                                                     Білоус В.В.

віддрук. прим.:

1 - до справи

2 - позивачу  (вул. Симиренка, 12 Б, кв.67, м. Київ, 03134)

3 - відповідачу  (с. Мигалівці, Барський район, Вінницька область, 23032)

4- державному реєстратору ВК ВМР  

Дата ухвалення рішення26.01.2011
Оприлюднено28.01.2011
Номер документу13515466
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення 2 855,60 грн. визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду. Керуючись ст. ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

Судовий реєстр по справі —4/5/2011/5003

Рішення від 24.02.2011

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Білоус В.В.

Ухвала від 26.01.2011

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Білоус В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні