Ухвала
від 25.01.2011 по справі 5/63-б-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5/63-Б-10

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м. Херсон, вул. Горького, 18


УХВАЛА

"25" січня 2011 р.                                                                 Справа № 5/63-Б-10

Господарський суд Херсонської області у складі судді Ситюка В.Г., при секретарі Мальцевій О.В.,  розглянувши справу  

за заявою  Каховської ОДПІ, м. Каховка Херсонської області

до  приватного підприємства "Рожко", м. Каховка Херсонської області

про визнання банкрутом

за участю представників:

від  кредитора: не з'явився

ліквідатор: арбітражний керуючий Кукурудза О.М.

в с т а н о в и в:

Постановою господарського суду від 08.07.10 р. боржника визнано банкрутом і відкрито ліквідаційну процедуру. Ухвалою господарського суду від 19.07.10 р. ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Кукурудзу О.М., якого  зобов'язано здійснити ліквідаційну процедуру банкрута та подати до суду звіт і ліквідаційний баланс.

Ліквідатором подано до суду звіт та ліквідаційний баланс банкрута.

Ухвалою суду 04.01.11 р. для розгляду звіту ліквідатора призначено судове засідання.

Ліквідатором повідомлено, що в ході ліквідаційної процедури виявлено майно банкрута, кошти від продажу якого ліквідатором використані на покриття витрат арбітражного керуючого з ліквідаційної процедури та оплату його послуг. Вимоги кредитора не погашалися у зв'язку з недостатністю майна і коштів. Просить затвердити звіт та ліквідаційний баланс, а юридичну особу банкрута ліквідувати.

Заслухавши ліквідатора, розглянувши  звіт та ліквідаційний баланс, суд вважає їх такими, що підлягають  затвердженню з наступних підстав.

Відповідно до ст. 32 Закону України "Про відновлення  платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"  ліквідатор подає  до господарського суду звіт і ліквідаційний баланс. Господарський суд після  заслуховування звіту  ліквідатора та думки членів комітету кредиторів або окремих  кредиторів  виносить ухвалу про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу. Якщо за результатами  ліквідаційного балансу після задоволення вимог кредиторів не залишилося майна, господарський суд виносить  ухвалу про ліквідацію юридичної особи банкрута.

Згідно ч. 5 ст. 32 цього Закону, якщо ліквідатор не виявив майнових активів, що підлягають  включенню до ліквідаційної маси, він зобов'язаний подати господарському суду ліквідаційний баланс, який засвідчує відсутність у банкрута майна.

Прийнятими ліквідатором заходами встановлена відсутність у боржника майнових  активів, за рахунок яких, можливо було б погасити кредиторську заборгованість, а кошти від продажу виявленого та реалізованого майна ліквідатором використані на відшкодування витрат арбітражного керуючого з ліквідаційної процедури та оплату послуг.

Вказані обставини підтверджуються звітом ліквідатора, реєстром вимог кредиторів, актом інвентаризації, показниками ліквідаційної маси, договором купівлі-продажу, актом приймання-передачі майна, довідкою БТІ від 02.08.10  р. про відсутність у боржника  нерухомості, довідкою ДАІ  від 28.04.10 р. про відсутність у боржника транспортних  засобів, довідкою  інспекції  держтехнагляду від 16.04.10 р. про відсутність у боржника  сільгосптехніки, платіжними документами.

За довідкою податкової інспекції від 10.08.10 р. рахунки боржника в установах банків відсутні.

Відповідно до ч. 5 ст. 31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вимоги, заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, не розглядаються і вважаються погашеними.

Згідно ч. 6 ст. 31 цього Закону, вимоги не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Таким чином, у зв'язку  з відсутністю майна та коштів вимоги  кредиторів вважаються погашеними.

За таких обставин, звіт та ліквідаційний баланс банкрута підлягають затвердженню, юридична особа банкрута ліквідації і виключенню з Єдиного державного реєстру підприємств і організацій України.

Провадження у справі у зв'язку з затвердженням звіту та ліквідаційного балансу припиняється.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 32, п. 6 ч. 1 ст. 40, ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд, -

у х в а л и в:

1.Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс ПП "Рожко", м. Каховка Херсонської області затвердити.

2.Юридичну особу банкрута - приватне підприємство "Рожко", м. Каховка Херсонської області, ідентифікаційний код 35931442 ліквідувати та виключити з Єдиного державного реєстру підприємств і організацій України.

3.Провадження у справі припинити.

4.Ухвалу надіслати кредитору, боржнику, ліквідатору, Херсонському облстатуправлінню, Херсонському обласному сектору з питань банкрутства, ВДВС Каховського міськрайуправління юстиції Херсонської області, Каховському міськвиконкому  (державному реєстратору).  

    Суддя                                                                                                        В.Г. Ситюк

Дата ухвалення рішення25.01.2011
Оприлюднено28.01.2011
Номер документу13516686
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —5/63-б-10

Ухвала від 25.01.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

Ухвала від 04.01.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні