Ухвала
від 27.01.2011 по справі 2а-2470/188/11
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження в адміністратив ній справі

27 січня 2011 р. м. Черн івці Справа № 2а-2470/188/11

Суддя Чернівецького о кружного адміністративного суду Бойко О.Я., розглянувши а дміністративний позов держа вної податкової інспекції у Глибоцькому районі Чернівец ької області до приватного п ідприємства "Торос - Інвест" , -

ВСТАНОВИВ:

В поданому до суду адм іністративному позові Держа вна податкова інспекція у Гл ибоцькому районі Чернівецьк ої області просить суд припи нити юридичну особу приватне підприємство "Торос - Інвест".

Спір виник із публічно-прав ових відносин, однією із стор ін яких висту пає суб'єкт влад них повноважень. У відповідн ості до вимог п.5 ч.2 ст.17 КАС Укра їни, даний спір підлягає розг ляду в порядку адміністратив ного судочинства. Відповідно до ч.2 ст.18 КАС України окружним адміністративним судам підс удні адміністративні справи в яких однією стороною є орга н державної влади, а тому дана справа підсудна Чернівець кому окружному адміністра тивному суду. Указаний позов поданий згідно із ст. 104 КАС Укр аїни та відповідає вимогам с татей 105, 106 КАС України. Підстав и для повернення позовної за яви чи відмови у відкритті пр овадження у справі відсутні.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 17, 18, 23, 107, 110, 183-2 КАС У країни, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити скорочене п ровадження в адміністративн ій справі.

2. Справа розглядатиметься с уддею Бойко О.Я. одноособово б ез проведення судового засід ання та виклику осіб, які беру ть участь у справі.

3. Зобов'язати позивача пода ти у десятиденний строк з дня одержання такої ухвали дода ткові докази (докази, що подаю ться в копіях, повинні бути на лежним чином засвідчені), зок рема: .

- власне письмове підтверд ження (довідку) того, що у пров адженні судів України немає справи зі спору між тими ж сто ронами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішен ня з такого спору.

4. Зобов'язати відповідача п одати у десятиденний строк з дня одержання такої ухвали з аперечення проти позову та д окази на обґрунтування цих з аперечень або заяву про визн ання позову, всі наявні докум енти та матеріали, які можуть бути використані, як докази у даній справі, власне письмов е підтвердження (довідку) тог о, що у провадженні судів Укра їни немає справи зі спору без посередньо до канцелярії суд у.

5. Копію ухвали про відкрит тя скороченого провадження в адміністративній справі нев ідкладно направити сторонам .

6. У випадку неподання відпо відачем заперечення протяго м строку зазначеного в п.4 цієї ухвали, справа буде розгляну та за наявними в ній матеріал ами в справі.

Ухвала набирає законної си ли з моменту винесення і оска рженню не підлягає.

Суддя О.Я.Бойко

СудЧернівецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення27.01.2011
Оприлюднено31.01.2011
Номер документу13546134
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-2470/188/11

Постанова від 15.02.2011

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Бойко Оксана Ярославівна

Ухвала від 27.01.2011

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Бойко Оксана Ярославівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні