Постанова
від 06.01.2011 по справі 26/18/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

про визнання боржника банк рутом

06.01.11 Справа № 26/18/11

суддя

Кредитор - Товариство з обмеженою відповідальністю «ІБК «Базальт»(вул. Червоноз аводська, 7, м. Київ. 03062)

боржник - Товариство з обмеженою відповідальністю «Альфа-Комп' ютер»(вул. Горь кого, 123, офіс 19, м. Запоріжжя, 69002), к од ЄДРПОУ 36173557

Суддя Юлдашев О.О.

Присутні:

Від кредитора - Іванов Р.О., довіреність №б/н від 13.12.2010.

Від боржника - не з' явивс я.

Розглядається заяв а Товариства з обмеженою від повідальністю «ІБК «Базальт »в порядку ст. 52 Закону Україн и “Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом” про визна ння банкрутом Товариства з о бмеженою відповідальністю « Альфа-Комп' ютер» у зв' язку з неспроможністю останнього виконати свої грошові зобо в' язання перед кредитором.

Ухвалою господарськог о суду Запорізької області в ід 24.12.2010. заяву прийнято до розг ляду, порушено провадження у справі № 26/18/11 з призначенням су дового засідання на 06.01.2011.

Представник боржника у судове засідання не з' яви вся, про час та місце проведен ня судового засідання повідо млений своєчасно та належним чином.

Відповідно до ст. 75 Госп одарського процесуального к одексу України, справа розгл ядається за наявними в ній ма теріалами.

Вивчивши надані докум енти, заслухавши пояснення п редставника кредитора, суд

ВСТАНОВИВ:

Боржник на момент роз гляду справи має заборгован ість перед кредитором у сумі 39 850,00 грн., яка підтверджується наявними у справі матеріалам и, а саме: простим векселем се рія АА №2122932 від 05.08.2010. на суму 39 850,00 гр н., виконавчим написом від 01.12.2010 .

Опротестований вексел ь були пред' явлені кредито ром до Жовтневого ВДВС Запор ізького МУЮ м. Запоріжжя для п римусового виконання.

07.12.2010. Жовтневим ВДВС Зап орізького МУЮ м. Запоріжжя ви несено постанову про поверне ння виконавчого документа ст ягувачеві, у зв' язку з відсу тністю боржника за місцезнах одження, а майна підлеглого о пису не розшукано. А саме: в ре зультаті вжитих державним ви конавцем заходів встановлен о, згідно повідомлення з АІС « Автомобіль» за боржником авт отранспортні засоби не зареє стровані, боржник за адресою , вказаною у виконавчому доку менті та відповіді Головного управління статистики у Зап орізькій області не знаходит ься, згідно відповіді ОП ЗМБТ І за боржником нерухоме майн о не зареєстровано.

Крім того, згідно довід ки з ЄДР станом на 15.12.2010. підприє мство-боржник знаходиться в стані припинення підприємни цької діяльності.

Відповідно до ст. 52 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” у разі, якщо керівні органи б оржника - юридичної особи ві дсутні за її місцезнаходженн ям, або у разі ненадання боржн иком протягом року до органі в податкової служби згідно і з законодавством податкових декларацій, документів бухг алтерської звітності, а тако ж за наявності інших ознак, що свідчать про відсутність пі дприємницької діяльності бо ржника, заява про порушення с прави про банкрутство відсут нього боржника може бути под ана кредитором незалежно від розміру його вимог до боржни ка та строку виконання зобов ' язань.

Вищевказані факти сві дчать про те, що Товариство з о бмеженою відповідальністю « Альфа-Комп' ютер», м. Запоріж жя підприємницьку чи іншу д іяльність не здійснює.

За таких обставин, слід визнати Товариство з обмеже ною відповідальністю «Альфа -Комп' ютер» , м. Запоріжжя ба нкрутом, відкрити ліквідацій ну процедуру.

За усним клопотанням і ніціюючого кредитора ліквід атором банкрута призначити арбітражного керуючого Клим енка Олександра Юрійовича /і дентифікаційний номер НОМ ЕР_1, ліцензія серія НОМЕР _2, АДРЕСА_1, який надав від повідну згоду.

Зобов' язати ліквідат ора прийняти заходи щодо вия влення кредиторів банкрута т а здійснити ліквідаційну пр оцедуру відповідно до Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” у строк до 01.04.2011.

Керуючись ст.ст. 22, 52 Зако ну України «Про відновлення платоспроможності боржник а або визнання його банк рутом», суд

П О С Т А Н О В И В:

Визнати Товариств о з обмеженою відповідальніс тю «Альфа-Комп' ютер», м. Запо ріжжя, код ЄДРПОУ 36173557 - банкрут ом.

Відкрити ліквідаційну процедуру.

Ліквідатором підприєм ства - банкрута призначити ар бітражного керуючого Климен ка Олександра Юрійовича /іде нтифікаційний номер НОМЕР _1, ліцензія серія НОМЕР_2 , АДРЕСА_1.

Зобов' язати ліквідато ра згідно з п.5 ст.52 Закону Украї ни “Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом” повідоми ти про визнання господарськи м судом відсутнього боржника банкрутом усіх відомих йому кредиторів відсутнього борж ника, у т.ч. ВАТ “Запоріжгаз”, В АТ “Запоріжжяобленерго”, КП “Міські теплові мережі”.

Зобов' язати ліквідат ора прийняти заходи щодо вия влення кредиторів банкрута т а здійснити ліквідаційну про цедуру відповідно до Закону України “Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом” у с трок до 01.04.2011.

Копію постанови над іслати кредитору, ліквідатор у Клименку О.Ю., державному реє стратору виконавчого коміте ту Запорізької міської ради, Відділу з питань банкрутств а у Запорізькій області, Запо різькій філії агентства з пи тань банкрутства.

Суддя О. О. Юлдашев

Дата ухвалення рішення06.01.2011
Оприлюднено01.02.2011
Номер документу13570226
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —26/18/11

Ухвала від 24.12.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Юлдашев О.О.

Постанова від 06.01.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Юлдашев О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні