Ухвала
від 27.01.2011 по справі 12/88-б-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОН СЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м. Херсон, вул. Горького, 18


УХВАЛА

"27" січня 2011 р. Справа № 12/88-Б-10

Господарський суд Херсонс ької області у складі судді Пінтеліна Т.Г. при секрета рі Бєловій О.С., розглянувши с праву

за заявою: Управління Пенсійного фонду України у С уворовському районі м. Херсо на

до: Товариства з обмеже ною відповідальністю "Телека нал Плюс" вул. Залізнична, 23, м.Х ерсон, код ЄДРПОУ 32808974

про визнання банкрутом

за участю представників:

від кредитора - від УПФУ у Су воровському районі м. Херсон а - Мєньков А.В., довір. № 8298/07 від 29.1 2.2010р., від Херсонського міськог о центру зайнятості - Гончаре нко А.Ю., довір, № 08-08/107 від 12.01.2011р., ві д відділення виконавчої дире кції Фонду ССНВ - Дикаленко Н.М ., довір. 02-29-532-47/2738 від 06.12.2010р.,

від боржника: ліквідатор, а рбітражний керуючий Косовсь кий В.С.

в с т а н о в и в:

Постановою від 08.09.10р. су д визнав боржника банкрутом та відкрив стосовно нього лі квідаційну процедуру, ліквід атором банкрута призначено а рбітражного керуючого Косов ського В.С.

Ліквідатором надано до суд у звіт про здійснення повнов ажень та ліквідаційний бала нс боржника.

Господарський суд після за слуховування звіту ліквідат ора та думки членів комітету кредиторів або окремих кред иторів виносить ухвалу про з атвердження звіту та ліквіда ційного балансу.

У судовому засідання лікві датор підтримав клопотання п ро затвердження звіту, предс тавники кредиторів підтрима ли клопотання ліквідатора.

Відповідно ст.52 Закону Укра їни "Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом" ліквіда тором були надіслані повідом лення в усі страхові фонди, Де ржавну виконавчу службу про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури. Направлено запити в ХВ ВАТ "Кредит промбанк" на в иявлення залишків грошових к оштів. Також за місцем мешкан ня направлено повідомлення з асновнику ОСОБА_1. з вимог ою надання документації та п ечатки підприємства. Згідно вимог кредиторів, що надійшл и на адресу ліквідатора та су ду ліквідатором складено реє стр. За даними БТІ, ДАІ, ДТН май на за банкрутом не зареєстро вано. Останній звіт ТОВ СП "Тел еканал Плюс" надавався до фон дів в 2009 році. Гроші для погашен ня кредиторських вимог на ра хунках банкрута відсутні. На адресу ліквідатора з ВДВС на дійшли виконавчі документи с тосовно вимог УПФУ в Суворов ському р-ні м. Херсона. В телеф онній розмові з колишнім кер івником ОСОБА_2. ліквідато ром встановлено, що будь які д окументи та печатка в нього в ідсутні. За його припущенням вони можуть знаходитись в за сновника ОСОБА_1. Відповід і від ОСОБА_1. на адресу лік відатора не надходило. Згідн о акту обстеження та огляду в становлено, що за юридичною а дресою знаходиться офісна бу дівля, будь яких активів та до кументації банкрута не виявл ено.

Ліквідатор надав докази з авершення ліквідаційної про цедури - звіт про виконання повноважень, ліквідаційний б аланс боржника, з клопотання м надані документи затвердит и, провадження по справі прип инити.

За результатами ліквідаці йного балансу майнові активі у банкрута не виявлені, неза доволені вимоги кредиторі в повинні бути погашені як бе знадійні, відповідно до п. 6 с т. 31 Закону України “Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом”. Банкрут підлягає л іквідації та виключенню з Єд иного державного реєстру.

Враховуючи вищенаведене т а керуючись ст.ст.22-34, ст. 40 Закон у України “Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом”, ст. 86, ГПК України, суд -

у х в а л и в:

1.Звіт ліквідатора та л іквідаційний баланс Товарис тва з обмеженою відповідальн істю "Телеканал Плюс" вул. Залі знична, 23, м. Херсон, код ЄДРПОУ 32808974 затвердити.

2.Юридичну особу банкрута - Т овариство з обмеженою відпов ідальністю "Телеканал Плюс", к од ЄДРПОУ №32808974 ліквідувати та виключити з Єдиного державн ого реєстру підприємств і ор ганізацій України.

3. Провадження у справі п рипинити.

4. Незадоволені вимоги кредиторів вважати погаше ними, відповідно до п. 6 ст. 31 За кону України “Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м” .

5. Ухвалу направити: УПФУ в Суворовському р-ні, ВД ФСНВ у м . Херсоні, Херсонському МЦЗ, ХО В ФСС з ТВП, ВДВС Суворовськог о РУЮ у м. Херсоні, Херсонськом у міськвиконкому (державному реєстратору), ліквідатору Ко совському В.С. , Херсонському облстатуправлінню, Херсонсь кому обласному сектору з пит ань банкрутства.

Суддя Т.Г. Пінтеліна

11 екз.

Дата ухвалення рішення27.01.2011
Оприлюднено02.02.2011
Номер документу13576567
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —12/88-б-10

Ухвала від 27.01.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 11.01.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні