Постанова
від 28.01.2011 по справі 2а-9523/10/0670
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа № 2а-9523/10/0670

категорія 6.6.2

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28 січня 2011 р. м.Житомир

Суддя Житомирсь кого окружного адміністрати вного суду Сичова О.П.,

розглянувши в поряд ку скороченого провадження а дміністративну справу

за позовом Держа вної податкової інспекції у м. Житомирі

до Товариства з обмеже ною відповідальністю "Перша м'ясна гільдія"

про припинення юридичн ої особи,-

встановив:

Державна податкова інспе кція у м. Житомирі звернулась до суду з позовом, в якому заз начає, що ТОВ "Перша м' ясна гі льдія" з 15.08.2005 року зареєстрова но як суб' єкт підприємницьк ої діяльності. Згідно довідк и з Єдиного реєстру юридични х осіб та фізичних осіб-підпр иємців платник податків відс утній за місцем реєстрації. П осилаючись на Закон України „Про державну реєстрацію юри дичних осіб та фізичних осіб -підприємців”, позивач проси ть припинити юридичну особу.

Суд вважає, що позов підляга є задоволенню з таких підста в.

Встановлено, що відповідач з 15.08.2005 року зареєстрований як суб' єкт підприємницької ді яльності за адресою: Житоми рська область, м.Житомир, прос пект Миру, 6, кв.10. Відповідач, змінивши юридичну адресу, не повідомив про це державного реєстратора у встановленому законом порядку.

Відповідно до ст.19 Закону Ук раїни „Про державну реєстрац ію юридичних осіб та фізични х осіб - підприємців”, у разі, я кщо зміна відомостей про юри дичну особу, які містяться в Є диному державному реєстрі, н е пов' язані зі змінами до ус тановчих документів юридичн ої особи або не підлягає держ авній реєстрації, виконавчій орган юридичної особи або уп овноважена ним особа зобов' язана подати (надіслати реко мендованим листом) державном у реєстратору за місцезнаход женням реєстраційної справи юридичної особи заповнену р еєстраційну картку про внесе ння змін до відомостей про юр идичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі.

Статтею 38 Закону України „П ро державну реєстрацію юриди чних осіб та фізичних осіб - пі дприємців” підставою для при пинення юридичної особи є на явність в Єдиному державном у реєстрі запису про відсутн ість юридичної особи за вказ аним її місцезнаходженням.

Як свідчить довідка з Єдино го державного реєстру юридич них осіб та фізичних осіб-під приємців вказаний суб'єкт го сподарювання не повідомив де ржавного реєстратора про змі ну юридичної адреси підприєм ства.

На підставі ст.ст.19, 38 Закону У країни "Про державну реєстра цію юридичних осіб та фізичн их осіб-підприємців", керуючи сь ст.ст. 158-163, 167, 254 Кодексу адмініс тративного судочинства Укра їни, суд -

постановив:

Позов задовольнити.

Припинити підприємницьку діяльність юридичної особи - Товариства з обмеженою відп овідальністю "Перша м' ясна гільдія"" код ЄДРПОУ 33649756.

Копію постанови, після набр ання нею законної сили, напра вити державному реєстратору за місцезнаходженням відпов ідача для внесення до Єдиног о державного реєстру запису про судове рішення.

Постанова суду може бути оскаржена до Житомирсь кого апеляційного адміністр ативного суду через Житомирс ький окружний адміністратив ний суд шляхом подачі апеляц ійної скарги протягом 10 днів з дня проголошення.

Уразі застосування с удом ч.3 ст. 160 КАС України, а тако ж прийняття постанови у пись мовому провадженні апеляцій на скарга подається протягом 10 днів з дня отримання копії п останови.

Головуючий суддя: О.П. Сичова

Повний текст постанови в иготовлено: 28 січня 2011 р.

Дата ухвалення рішення28.01.2011
Оприлюднено03.02.2011
Номер документу13590425
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-9523/10/0670

Постанова від 28.01.2011

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Сичова Олена Петрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні