Ухвала
від 20.01.2011 по справі 2а-0870/358/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

20 січня 2011 року Справа № 2а-0870/358/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Татаринов Дмитро Вікторов ич, розглянувши матеріали ад міністративного

позову: Бердянської об' єднаної державної пода ткової інспекції Запорізько ї області,

до: Товариства з обмеж еною відповідальністю «Ава нтаж», с. Луначарське, Бердян ський район, Запорізька обла сть,

про: припинення юрид ичної особи, -

ВСТАНОВИВ:

17 січня 2011 року до Запо різького окружного адмініст ративного суду надійшов адмі ністративний позов Бердянсь кої об' єднаної державної п одаткової інспекції Запоріз ької області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Авантаж», в якому позивач п росить припинити юридичну ос обу відповідача.

За правилами ст. 107 КАС Україн и, суддя після одержання позо вної заяви з' ясовує, чи нале жить позовну заяву розглядат и в порядку адміністративног о судочинства.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із ст.17 КАС України належить до юрисдикції адміністратив них судів та має розглядатис я у порядку адміністративног о судочинства.

Подана позовна заява відпо відає вимогам закону, підсуд на даному адміністративному суду, підстави для її поверне ння, залишення без розгляду ч и відмови у відкритті провад ження у справі відсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 99, 107, 110, 160, 165 КАС У країни, суддя, -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я у Запорізькому окружному а дміністративному суді за адм іністративним позовом Бердя нської об' єднаної державн ої податкової інспекції Запо різької області до Товариств а з обмеженою відповідальніс тю «Авантаж» про припинення юридичної особи.

2. Закінчити підготовч е провадження та призначити справу до судового розгляду на 08 лютого 2011 року о 12 год. 45 хв., як е буде проводитися суддею Та тариновим Д.В. одноособово, в п риміщенні Запорізького окру жного адміністративного суд у за адресою: м. Запоріжжя , вул. Кремлівська, 65в, зала судо вого засідання № 18.

3. Запропонувати відпо відачу до судового засідання : у разі невизнання адміністр ативного позову подати запер ечення проти позову та доказ и на обґрунтування цих запер ечень; належно засвідчені ко пії документів, що будуть под ані надати у справу, оригінал и - для огляду.

4. Зобов' язати позива ча подати до судового засіда ння: письмові нормативні та д окументальні обґрунтування (витяги із законодавства) зая влених вимог; оновлену довід ку з Єдиного державного реєс тру юридичних осіб та фізичн их осіб - підприємців; належ но засвідчені копії документ ів, що будуть подані надати у с праву, оригінали - для огляд у.

5. Роз' яснити сторона м положення ч. 3 ст. 122 КАС Україн и відповідно до якого особа, я ка бере участь у справі, має пр аво заявити клопотання про р озгляд справи за її відсутно сті. Якщо таке клопотання зая вили всі особи, які беруть уча сть у справі, судовий розгляд справи здійснюється в поряд ку письмового провадження.

Ухвала оскарженню не підля гає.

Суддя /підпи с/ Д.В. Татаринов

08 лютого 2011 року 12:45

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення20.01.2011
Оприлюднено08.02.2011
Номер документу13624006
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/358/11

Постанова від 21.02.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 08.02.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 20.01.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні