Постанова
від 29.12.2010 по справі 27/164б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ПРО ВИЗНА ННЯ БОРЖНИКА БАНКРУТОМ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

29.12.10 р. Справа № 27/164б

за заявою кредитора (заяв ника) Фізичної особи - підпр иємця ОСОБА_1 м.Донецьк

до боржника Товариства з обмеженою відповідальніс тю „Виробниче об' єднання „С ектор” м.Донецьк

про визнання банкрутом

Суддя С.С.Тарапата

Представники: від кредитор а - ОСОБА_3 (за довір.)

від боржника - не з' явився

Господарським судом Донец ької області ухвалою від 23.12.10р . порушена справа про банкрут ство Товариства з обмеже ною відповідальністю „Вироб ниче об' єднання „Сектор” м. Донецьк відповідно до ст.52 Зак ону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, розгляд справи призначени й в судовому засіданні на 29.12.10р ., сторін зобов' язано предст авити суду необхідні докумен ти.

Розглянувши в судовому зас іданні 29.12.10р. матеріали справи , заслухавши представника кр едитора, суд встановив:

Рішенням господарського с уду Донецької області від 24.11.10 р. по справі №3/195 з Товариства з обмеженою відповідальні стю „Виробниче об' єднання „ Сектор” м.Донецьк на користь Фізичної особи - підприємц я ОСОБА_1 м.Донецьк стягну та заборгованість в сумі 7338гр н., з яких: 7000грн. - сума основно го боргу, 102грн. - державне мит о, 236грн. - витрати на інформац ійно-технічне забезпечення с удового процесу. Судом 14.12.10р. ви дані відповідні накази.

Постановами Відділу Держа вної виконавчої служби Калін інського районного управлін ня юстиції у м.Донецьку від 16.12. 10р. відкриті виконавчі провад ження по примусовому виконан ню наказів №3/1952 від 14.12.2010р. та вста новлений строк до 24.12.10р. для доб ровільного виконання вказан ого наказу.

За поясненням представник а кредитора станом на 29.12.10р. вка зана сума заборгованості не погашена.

З огляду на зазначене креди торські вимоги Фізичної особ и- підприємця ОСОБА_1 м.До нецьк в сумі 7338грн. судом визна ються безспірними.

Відповідно до п.1 ст.52 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” у разі, якщо громадянин-підпри ємець - боржник або керівні ор гани боржника - юридичної осо би відсутні за її місцезнахо дженням, або у разі ненадання боржником протягом року до о рганів державної податкової служби згідно із законодавс твом податкових декларацій, документів бухгалтерської з вітності, а також за наявност і інших ознак, що свідчать про відсутність підприємницько ї діяльності боржника, заява про порушення справи про бан крутство відсутнього боржни ка може бути подана кредитор ом незалежно від розміру йог о вимог до боржника та строку виконання зобов'язань.

В силу ст.32 Господарського п роцесуального кодексу Украї ни доказами у справі є будь-я кі фактичні данні, на підстав і яких господарський суд у ви значеному законом порядку вс тановлює наявність чи відсут ність обставин, на яких ґрунт уються вимоги і заперечення сторін, а також інші обставин и, які мають значення для прав ильного вирішення господарс ького спору.

Відповідно до ч.1 ст.36 ГПК Укр аїни письмовими доказами є д окументи і матеріали, які міс тять дані про обставини, що ма ють значення для правильного вирішення спору.

Згідно витягу серії АД №923001 з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних о сіб-підприємців станом на 16.08.10 р. (запис №1) статус відомостей про юридичну особу - відсутні сть юридичної особи за місце знаходженням.

Керівні органи боржника за місцезнаходженням відсутні , що підтверджується матеріа лами справи.

В силу п.2 ст.52 Закону України “Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” господарс ький суд у двотижневий строк з дня винесення ухвали про по рушення провадження у справі про банкрутство відсутнього боржника виносить постанову про визнання відсутнього бо ржника банкрутом, відкриває ліквідаційну процедуру і пр изначає ліквідатором ініцію ючого кредитора за згодою ос таннього.

З огляду на зазначене суд в важає, що підстави для відкла дення розгляду справи відсут ні та визнає за необхідне виз нати боржника банкрутом, від крити ліквідаційну процедур у строком на 2 місяці, ліквідат ором призначити ініціюючого кредитора - Фізичну особу- підприємця ОСОБА_1 м.Донец ьк за його згодою.

Враховуючи викладене та ке руючись ст.ст. 22-24, 52 Закону Украї ни „Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом”, ст. 32, ч.1 ст . 36, ст.ст. 43, 75 Господарського Про цесуального кодексу України , господарський суд

ПОСТАНОВИВ:

Визнати боржника - Това риство з обмеженою відпові дальністю „Виробниче об' єд нання „Сектор” (м.Донецьк, пр.І лліча, б.89; код ЄДРПОУ 34582881) банкру том.

Відкрити ліквідаційну про цедуру по справі строком на 2 м ісяці до 01.03.2011р.

Ліквідатором призначити і ніціюючого кредитора - Фізи чну особу- підприємця ОСО БА_1 (адреса: АДРЕСА_1; іден тифікаційний номер НОМЕР_1 ).

Зобов' язати ліквідатора:

- у п' ятиденний строк з дня прийняття постанови опублік увати відомості про визнання боржника банкрутом і відкри ття ліквідаційної процедури .

- письмово повідомити про ви знання боржника банкрутом та введення ліквідаційної проц едури всіх засновників підпр иємства-боржника згідно уста новчих документів, або його в ласника; запропонувати засно вникам підприємства-боржник а або його власнику погасити в добровільному порядку сум у кредиторської заборговано сті, а також передати печаті, ш тампи та іншу бухгалтерську документацію (за їх наявніст ю).

- письмово повідомити про ви знання боржника банкрутом та введення ліквідаційної проц едури всіх відомих кредиторі в боржника, крім того обов' я зково: органи Пенсійного фон ду України, Фондів загальноо бов' язкового державного со ціального страхування Украї ни, Державної виконавчої слу жби, Центр зайнятості.

- по закінченні ліквідаційн ої процедури подати до суду з віт про проведену роботу та л іквідаційний баланс банкрут а.

Суддя Тарапата С.С.

Вик тел.

Надруковано примірників - : господарському суду Донец ької області - , сторонам - .

Дата ухвалення рішення29.12.2010
Оприлюднено08.02.2011
Номер документу13652836
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —27/164б

Ухвала від 21.03.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 05.03.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Постанова від 06.12.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 01.11.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 03.03.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 25.02.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 25.02.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Постанова від 29.12.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 23.12.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 09.12.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні