Постанова
від 25.01.2011 по справі 42/35б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ПРО ВИЗНА ННЯ БОРЖНИКА БАНКРУТОМ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

25.01.11 р. Справа № 42/35б

за заявою кредитора (заяв ника) Закритого акціонерного товариства “Слов' янськолі я” м. Слов' янськ

до боржника Товариства з об меженою відповідальністю “Д онецький м' ясокомбінат” м. Донецьк

про визнання банкрутом

арбітражний керуючий Прих одько В.В.

Суддя О.В.Попов

Представники:

від кредиторів: Рибка А.М. - за довіреністю від ТОВ „Хліб серівс” м. Донецьк

від боржника: не з' явився

арбітражний керуючий Прих одько В.В.

Ухвалою від 02.04.09 за заявою За критого акціонерного товари ства “Слов' янськолія” м. Сл ов' янськ господарським суд ом Донецької області порушен а справа про банкрутство Тов ариства з обмеженою відповід альністю “Донецький м' ясок омбінат” м. Донецьк в зв' язк у з його фінансовою неспромо жністю, введена процедура ро зпорядження майном та призна чений розпорядник майна - а рбітражний керуючий Приходь ко В.В.

Ухвалою суду від 05.08.09 за резул ьтатами попереднього засіда ння затверджений реєстр вимо г кредиторів.

Ухвалою суду від 24.09.09 процеду ра розпорядження майном борж ника та повноваження розпоря дника майна - арбітражного ке руючого Приходька В.В. продов жені строком на 6 місяців до 24. 03.10.

Ухвалою суду від 14.04.10 вв едена процедура санації стро ком на 6 місяців до 14.10.10, керуючи м санацією призначений арбіт ражний керуючий Приходько В. В.

До господарського суду Дон ецької області 14.12.10 надійшло к лопотання голови комітету кр едиторів, розглянуте на засі данні комітету кредиторів (п ротокол №4 від 14.12.10) про визнання боржника - Товариства з обме женою відповідальністю “Дон ецький м' ясокомбінат” м. До нецьк банкрутом, відкриття л іквідаційної процедури стро ком на 6 місяців та призначенн я ліквідатором боржника арбі тражного керуючого Приходьк а В.В.

Ухвалою суду від 29.12.10 розгляд клопотання призначений на 25.0 1.11; ліквідатора зобов' язано надати суду звіт про проведе ну роботу у процедурі санаці ї; аналіз фінансово - господ арської діяльності боржника .

17.01.11 до господарського суду Д онецької області надійшла за ява арбітражного керуючого П риходька В.В. про припинення його повноважень у якості ке руючого санацією Товариства з обмеженою відповідальніст ю “Донецький м' ясокомбінат ” м.Донецьк.

24.01.11 до господарського суду Д онецької області надійшло кл опотання голови комітету кре диторів, розглянуте на засід ання комітету (протокол №5 від 18.01.11) про припинення повноваже нь арбітражного керуючого Пр иходька В.В. у якості керуючог о санацією боржника та призн ачення ліквідатором Товарис тва з обмеженою відповідальн істю “Донецький м' ясокомбі нат” м. Донецьк арбітражного керуючого Патерилова В.В.

Крім того, на виконання вимо г ухвали суду від 29.12.10 до госпо дарського суду Донецької обл асті 25.01.11 керуючим санацією на даний звіт про проведену роб оту у процедурі санації, анал із фінансово - господарсько ї діяльності боржника, балан с станом на 31.12.10 та звіт про фіна нсові результати за 2010р.

В судовому засіданні 25.01.11 роз глянувши матеріали справи, к лопотання голови комітету кр едиторів про визнання боржни ка - Товариства з обмеженою в ідповідальністю “Донецький м' ясокомбінат” м. Донецьк б анкрутом, відкриття ліквідац ійної процедури строком на 6 м ісяців, припинення повноваже нь арбітражного керуючого Пр иходька В.В. у якості керуючог о санацією боржника та призн ачення ліквідатором боржни ка арбітражного керуючого Па терилова В.В., звіт про проведе ну роботу у процедурі санаці ї, аналіз фінансово - господ арської діяльності боржника , баланс станом на 31.12.10, звіт про фінансові результати за 2010р., з аслухавши пояснення предста вника кредитора та керуючого санацією, суд встановив:

Згідно приписів п. 8 ст. 16 Зако ну України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” (далі - Закон про банкрутст во) до компетенції комітету к редиторів належить прийнятт я рішення про звернення до го сподарського суду з клопотан ням про визнання боржника ба нкрутом і відкриття ліквідац ійної процедури.

Рішення про визнання Товар иства з обмеженою відповідал ьністю “Донецький м' ясоком бінат” м. Донецьк банкрутом, в ідкриття ліквідаційної проц едури строком на 6 місяців та призначення ліквідатором б оржника арбітражного керуюч ого Патерилова В.В. прийняті к омітетом кредиторів одногол осно на засіданнях 14.12.11 та 18.01.11.

Крім того, станом на 25.01.11 в суп ереч вимогам ст.18 Закону про б анкрутство затверджений у вс тановленому порядку план сан ації суду не наданий, строк пр оцедури санації боржника вст ановлений ухвалою суду від 14.0 4.10 витік.

Приписами п. 6 ст. 18 Закону про банкрутство передбачено, що ненадання господарському с уду протягом шести місяців п лану санації боржника з дня в инесення ухвали про санацію, є підставою для прийняття рі шення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквід аційної процедури.

Згідно абз. 4 ст. 1 Закону про б анкрутство - банкрутство це в изнана господарським судом н еспроможність боржника відн овити свою платоспроможніст ь та задовольнити визнані су дом вимоги кредиторів не іна кше як через застосування лі квідаційної процедури.

Як вбачається з матеріалів справи та відповідно до усни х пояснень керуючого санаціє ю наданих в судовому засідан ні, боржник виробничу діяльн ість не здійснює, фінансове с тановище боржника характери зується неплатоспроможніст ю, майнових активів для погаш ення вимог кредиторів недост атньо.

Заяв від інвесторів та осіб бажаючих прийняти участь у с анації боржника в передбачен ий законом строк до суду не на дходило, підстави для віднов лення платоспроможності бо ржника відсутні.

Враховуючи викладене, госп одарський суд на підставі по даних матеріалів справи та п риписів чинного законодавст ва, дослідивши матеріали спр ави та оцінивши подані доказ и, дійшов висновку про наявні сть достатніх підстав для ви знання боржника - Товариства з обмеженою відповідальніст ю “Донецький м' ясокомбінат ” м.Донецьк банкрутом, відкри ття ліквідаційної процедури строком на 6 місяців та призна чення ліквідатором арбітраж ного керуючого Патерилова В. В.

Керуючись п. 1 ст. 5, п. 6 ст. 18, ст. 2 2 Закону України „Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом”, господарський суд

П О С Т А Н О В И В:

1. Визнати Товариство з обмеженою відповідальністю “Донецький м' ясокомбінат” (код ЄДРПОУ 31770861), що зареєстров ане за адресою: 83059, м. Донецьк, пр -т. Ілліча, 105 - банкрутом внасл ідок його фінансової неспром ожності.

2. Відкрити ліквідацій ну процедуру строком на 6 міс яців до 25.07.11.

3. Призначити ліквідат ором Товариства з обмеженою відповідальністю “Донецьки й м' ясокомбінат” м. Донецьк арбітражного керуючого Пате рилова Віталія Вікторовича ( ліцензія серії НОМЕР_1; ід ентифікаційний номер НОМЕ Р_2; адреса місця проживання згідно ліцензії: АДРЕСА_1 .; фактична адреса місця прож ивання: АДРЕСА_2).

4. Ліквідатору у 5 денни й термін опублікувати оголош ення про визнання боржника б анкрутом і відкриття ліквіда ційної процедури в офіційних друкованих органах.

5. Ліквідатору до закін чення ліквідаційної процеду ри представити до суду звіт т а ліквідаційний баланс с дод аними документами, передбаче ними ст. 32 Закону України „Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом”.

Суддя Попов О.В.

Вик тел.

Надруковано примірників - : господарському суду Донец ької області - , сторонам - .

Дата ухвалення рішення25.01.2011
Оприлюднено09.02.2011
Номер документу13655618
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —42/35б

Ухвала від 29.07.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 18.10.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 11.09.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 29.07.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

О.В. Попов

Ухвала від 21.02.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 15.01.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 08.11.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 30.07.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 07.02.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 31.01.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні