Ухвала
від 11.01.2011 по справі 2а/1770/78/2011
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

Справа № 2а/1770/78/2011

11 січня 2011 року м.Рівне

Рівненський окружний ад міністративний суд у складі судді Борискіна С.А., розгляну вши за наслідками підготовчо го провадження матеріали у с праві за адміністративним по зовом

Прокурор Здолбунів ського району < Список >Управл іння Пенсійного фонду Україн и в Здолбунівському районі

до Відкрите акці онерне товариство "Здолбунів ський завод нестандартного о бладнання"

про стягнення забо ргованості

ВСТАНОВИВ:

Прокурор Здолбунівсько го району в інтересах держав и в особі Управління Пенсійн ого фонду України звернувся до суду з позовом до відповід ача Відкрите акціонерне товариство "Здолбунівський завод нестандартного обладн ання" про стягнення заборгов аності. Ухвалою судді від 11 сі чня 2011 р. відкрито провадження у справі.

Під час підготовки справи до судового розгляду вжито з аходи для всебічного та об'єк тивного розгляду і вирішення справи: з'ясовано склад учасн иків адміністративного проц есу; з'ясовано обставини, на як і посилаються особи, що берут ь участь у справі, як на підста ву своїх вимог і заперечень; зобов'язано відповідача у ра зі заперечення проти позову надати письмові заперечення і всі матеріали, що були або м али бути взяті ним до уваги пр и прийнятті рішень, з приводу яких подано позов; визначено факти, які необхідно встанов ити для вирішення спору; стор онам роз'яснено їх процесуал ьні права, в тому числі право п озивача відмовитися від адмі ністративного позову в повно му обсязі чи від частини заяв лених вимог, право відповіда ча визнати адміністративний позов повністю чи частково і роз'яснено можливість щодо п римирення шляхом взаємних по ступок.

Від сторін клопотань про ви знання позову, відмову від по зову повністю чи частково та щодо примирення не надійшло .

Підстав для розгляду справ и в порядку письмового прова дження немає.

Судом приймаються рішенн я про зобов'язання надати: поз ивача: довідку про стан забор гованості відповідача стано м на день розгляду справи; від повідача: докази сплати забо ргованості, якщо такі є;

За таких обставин підготов че провадження необхідно зак інчити та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ч. 1 ст. 114, п. 4 ч. 1 ст.121 Ко дексу адміністративного суд очинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Закінчити підготов че провадження у справі за ад міністративним позовом Прок урор Здолбунівського району в інтересах держави в особі Управління Пенсійного фонду України в Здолбунівському р айоні до Відкрите акціон ерне товариство "Здолбунівсь кий завод нестандартного обл аднання" про стягнення заб оргованості.

Призначити справу до розгляду у відкритому судов ому засіданні в залі судовог о засідання Рівненського окр ужного адміністративного су ду (33028, м.Рівне, вул. 16 Липня, 87) 19 сі чня 2011 року на 12:00 год.

Про час і місце розгля ду справи повідомити осіб, як і беруть участь у справі.

Зобов'язати надати: п озивача: довідку про стан заб оргованості відповідача ста ном на день розгляду справи; в ідповідача: докази сплати за боргованості, якщо такі є.

Копію ухвали направи ти особам, які беруть участь у справі.

Суддя Борискін С.А.

Дата ухвалення рішення11.01.2011
Оприлюднено09.02.2011
Номер документу13668918
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/1770/78/2011

Постанова від 01.02.2011

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Борискін С.А.

Ухвала від 11.01.2011

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Борискін С.А.

Ухвала від 11.01.2011

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Борискін С.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні