Ухвала
від 28.01.2008 по справі 7/141-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7/141-Б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

            

                                                     УХВАЛА

                    

 "28" січня 2008 р.                Справа № 7/141-Б.

За заявою ліквідатора –Жиліча О. В.

про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу

по справі за заявою Луцької об'єднаної державної податкової інспекції, м. Ковель

до Державного поліського регіонального науково-виробничого центру екологічного та аерокосмічного моніторингу, м. Луцьк

про визнання банкрутом

Суддя Шум М.С.

Судом встановлено: постановою господарського суду Волинської області від 19.09.2006р. у справі № 7/141-Б визнано банкрутом, введено ліквідаційну процедуру боржника Державного поліського регіонального науково-виробничого центру екологічного та аерокосмічного моніторингу (місцезнаходження: м. Луцьк, вул. Шопена,22А, код ЄДРПОУ 21743691).

Ліквідатором Державного поліського регіонального науково-виробничого центру екологічного та аерокосмічного моніторингу згідно ухвали господарського суду Волинської області від 12.10.2006р. призначено –Жиліча О. В.

На виконання вимог ст. 25, 51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" та зазначеної вище постанови господарського суду Волинської області, ліквідатором Державного поліського регіонального науково-виробничого центру екологічного та аерокосмічного моніторингу для уточнення даних про наявність (відсутність) майна та коштів у боржника, та підготовки ліквідаційного балансу банкрута було проведено наступне:

У відповідності до ст. 11,22 " Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" ліквідатором встановлено, що Державний поліський науйово-виробничий центр (м.Луцьк, вул. Шопена 22а) припинив свою підприємницьку діяльність та майна боржника завідома не вистачає для відшкодування витрат у справі банкрутства. Згідно виконавчих листів, повернутих без виконання ВДВС у м. Луцьку коштів, на рахунках Державного поліського науково-виробничого центр іншого рухомого або нерухомого майна не виявлено.

Місцезнаходження підприємства невідоме, про що свідчать матеріали долучені до справи. Згідно представлених документів боржник понад 3 роки після настання встановленого строку сплати платежів не вживає ніяких заходів щодо погашення боргу перед бюджетом.

Ліквідатором також проведена робота по встановленню місцезнаходження бухгалтерських та установчих документів банкрута. В ході даної перевірки встановлено відсутність будь - яких майнових активів підприємства, документи та печатка не виявлені.

Ліквідатором Жилічем О. В., було направлено повідомлення та запити до Луцької об'єднаної державної податкової інспекції, Луцького міського управління земельних ресурсів, Управління державтоінспекції УМВС України у Волинській області, КП ВОБТІ.

Згідно довідки ОБТІ у Волинській області № 2563 нерухомість за адресою м.Луцьк, вул. Шопена 22а за боржником не зареєстрована. Згідно довідки Волинського МРЕВ №1871 від 14.12.2007р. у власності чи користуванні транспортні засоби відсутні. Згідно даних ДПІ у м. Луцьку Державний поліський науково-виробничий центр не є засновником інших суб'єктів господарювання. Згідно довідки Луцького міського управління земельних ресурсів № 14.1.15 від 14.12.07р. земельні ділянки зареєстрованих на Державний поліський науково-виробничий центр відсутні.

Ліквідатор вважає, що для повного погашення кредиторської заборгованості у підприємства-банкрута відсутні активи. Пропозицій від засновників, юридичних та фізичних осіб - санаторів, щодо фінансового оздоровлення підприємства не надходило.

Виходячи з викладеного, коштів та майна для задоволення вимог кредиторів немає.

Відповідно до п. 6 ст. 31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вимоги не задоволені за недостатності майна, вважаються погашеними.

Враховуючи вищевикладене та керуючись п. 6 ст. 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", господарський суд, -

ухвалив:

1. Представлений суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс затвердити

2. Ліквідувати юридичну особу –Державний поліський регіонально науково-виробничий центр екологічного та аерокосмічного моніторингу, код ЄДРПОУ 21743691).

3. Провадження по справі про банкрутство Державного поліського регіонального науково-виробничого центру екологічного та аерокосмічного моніторингу, припинити.

4. Зобов'язати державного реєстратора вчинити дії, передбачені Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців" та спрямовані на припинення юридичної особи –Державного поліського регіонального науково-виробничого центру екологічного та аерокосмічного моніторингу (місцезнаходження: м. Луцьк, вул. Шопена,22А, код ЄДРПОУ 21743691).

Суддя                                                  М.С. Шум

Дата ухвалення рішення28.01.2008
Оприлюднено20.02.2008
Номер документу1369632
СудочинствоГосподарське
Сутьзатвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу

Судовий реєстр по справі —7/141-б

Ухвала від 22.01.2008

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

Ухвала від 28.01.2008

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

Ухвала від 25.01.2007

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

Ухвала від 10.01.2007

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

Ухвала від 16.11.2006

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Філіпова Т.Л.

Ухвала від 30.10.2006

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

Ухвала від 12.10.2006

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

Постанова від 19.09.2006

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

Ухвала від 05.09.2006

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні