Ухвала
від 09.02.2011 по справі 2а/2470/338/11
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження

в адміністративній справі

09 лютого 2011 р. м. Чернівці С права № 2а/2470/338/11

Суддя Чернівецького окружного адміністративног о суду Брезіна Т.М., розглянувш и адміністративний позов Уп равління Пенсійного фонду Ук раїни в Садгірському районі м. Чернівці до Товариства з о бмеженою відповідальністю « Флоат - центр Чернівці»про с тягнення недоїмки у сумі 170 гр н.,-

ВСТАНОВИВ:

В поданому до суду адмін істративному позові УПФУ в С адгірському районі звернул ось до до ТОВ «Флоат - центр Ч ернівці»з позовом про стягне ння недоїмки зі сплати страх ових внесків на загальнообов ' язкове державне пенсійне с трахування, фінансової санкц ії та пені.

У відповідності до вимог ч. 2 ст. 17 КАС України, даний спір п ідлягає розгляду в порядку а дміністративного судочинст ва. Відповідно до ч. 2 ст. 18 КАС Ук раїни справа підсудна Черн івецькому окружному адмін істративному суду.

Позов поданий згідно із ст . 104 КАС України та відповідає в имогам ст. ст. 105, 106 КАС України. П ідстав для повернення позовн ої заяви, залишення без розгл яду або відмови у відкритті п ровадження у справі немає.

Відповідно до п. 4 ч. 1 ст. 183-2 КАС України скорочене проваджен ня застосовується в адмініст ративних справах щодо стягне ння грошових сум, які ґрунтую ться на рішеннях суб'єкта вла дних повноважень, щодо яких з авершився встановлений цим К одексом строк оскарження.

Перевіривши адміністратив ний позов, суд вважає за можли ве та доцільне застосувати с корочене провадження, що від повідає вимогам ч. 3 ст. 183-2 КАС Ук раїни.

На підставі викладеного, ке руючись ст.ст. 17, 18, 23, 106, 107, 165, 183-2 КАС Ук раїни, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити скор очене провадження в адмініст ративній справі.

2. Справа підлягає роз гляду суддею одноособово без проведення судового засідан ня та виклику осіб, які беруть участь у справі.

3. Встановити строк под ачі заперечень проти позову 10 днів з моменту одержання ухв али. Відповідач в указаний ст рок може подати заперечення проти позову та необхідні до кументи або заяву про визнан ня позову безпосередньо до к анцелярії суду.

4. Копію ухвали невідкл адно направити відповідачу р азом з копією позовної заяви та доданих до неї документів .

5. Справа повинна бути р озглянута у порядку скорочен ого провадження протягом так их строків: не пізніше наступ ного дня з дня надходження до суду заяви відповідача про в изнання позову; не пізніше тр ьох днів з дня закінчення стр оку, передбаченого ч. 3 ст. 183-2 КАС України, якщо до суду не було подано заперечення відповід ача та за умови, що справа розг лядається судом за місцезнах одженням відповідача; не піз ніше трьох днів - у разі якщо п ротягом семи днів з дня закін чення строку, передбаченого ч. 3 ст. 183-2 КАС України, до суду не надійшло заперечення відпов ідача та за умови, що справа не розглядається судом за місц езнаходженням відповідача; н е пізніше п'яти днів з дня пода ння відповідачем запереченн я проти позову.

6. Ухвала набирає закон ної сили з моменту підписанн я і оскарженню не підлягає.

Суддя Т .М. Брезіна

СудЧернівецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення09.02.2011
Оприлюднено11.02.2011
Номер документу13698222
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/2470/338/11

Постанова від 22.02.2011

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Брезіна Тетяна Миколаївна

Ухвала від 09.02.2011

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Брезіна Тетяна Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні