Ухвала
від 12.02.2008 по справі 10/510а
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

10/510а

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ЧЕРКАСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ  УКРАЇНИ

"12" лютого 2008 р.                                                                       Справа №  10/510а

Господарський суд Черкаської області в складі головуючого судді Шумка В.В., при секретарі судового засідання  Рикуновій Л.М.,  за участю представників сторін:

позивача –  відсутній,

відповідача –відсутній,

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи за заявою Управління Пенсійного фонду України в Монастирищенському районі

до сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Шевченківське"

про  стягнення 1833,60 грн., -

ВСТАНОВИВ:

          Подано позов про стягнення 1833,60 грн. заборгованості по сплаті страхових внесків до Пенсійного фонду України.

Представник позивача у засідання суду не з'явився. Позивач до початку судового засідання надіслав клопотання про розгляд справи без участі його представника, повідомив, що  стан заборгованості за відповідачем не змінився і становить суму заявлену у позовній заяві 1833,60 грн.  

Відповідач належним чином повідомлений про час і місце розгляду судом справи, участі свого представника у засіданні суду не   забезпечив, причини цього суду не повідомив, заперечень проти цього позову суду не подав.

          Згідно з п. 2 ст. 128 КАС України неприбуття представників сторін у судове засідання не є перешкодою для  розгляду судом справи.

          Справу судом розглянуто за наявними в ній матеріалами.

          Розглянувши клопотання позивача, з'ясувавши обставини справи, суд вважає, що позов підлягає задоволенню повністю з таких мотивів.

Вимоги позивача в частині стягнення збору на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування ґрунтуються на Законах України „Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування”, „Про порядок погашення зобов'язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами”  та підтверджені поданими суду доказами -  розрахунком суми страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування, розрахунком заборгованості, наданим  позивачем узгодженим з відповідачем.

За таких обставин підлягає стягненню з відповідача на користь позивача борг в сумі 1833,60 грн. по сплаті  страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування.

Судові витрати покладаються на відповідача.

Враховуючи викладене, керуючись розділом VII «Прикінцеві та перехідні положення», ст. ст. 94, 158, 160, 163, 165 КАС України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

  Позов задовольнити повністю.

          Стягти з сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Шевченківське", Черкаська область, Монастирищенський район, с. Попудня,  код 03791505 :

- на користь Управління Пенсійного фонду України в Монастирищенському районі                         Черкаська область, м. Монастирище, вул. Леніна, 125, код 21366685,  1833,60 грн.  заборгованості по сплаті страхових внесків;

- в доход державного бюджету через Державну податкову інспекцію у Монастирищенському районі   судові витрати в сумі   18,34 грн.

Виконавчі листи видати.

Постанова може бути оскаржена до Київського апеляційного адміністративного суду через господарський суд Черкаської області шляхом подання заяви про апеляційне оскарження на протязі 10 днів з дня складення повного тексту постанови та наступного подання апеляційної скарги протягом 20 днів після подання заяви про апеляційне оскарження. Апеляційна скарга може бути подана без попереднього подання заяви про апеляційне оскарження у строк, встановлений для подання заяви про апеляційне оскарження.

         Суддя                                                            В.В. Шумко

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення12.02.2008
Оприлюднено20.02.2008
Номер документу1373933
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/510а

Ухвала від 12.02.2008

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні