Постанова
від 12.01.2011 по справі 2а-9505/10/0670
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 справа №  2а-9505/10/0670  

категорія  6.6.2

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12 січня 2011 р.                                                                                  м.Житомир

         Суддя Житомирського окружного адміністративного суду Черноліхов С.В. , розглянувши у скороченому провадженні адміністративну справу за позовом Державної податкової інспекції у м. Житомирі до  Приватного підприємства "А-Квест" про припинення юридичної особи,-

                                                                                встановив:

ДПІ у м. Житомирі звернулась до суду з позовом до Приватного підприємства "А-Квест" в якому зазначає, що державним реєстратором було внесено інформацію щодо відсутності юридичної особи за адресою реєстрації. Посилаючись на ч. 2 ст. 38 Закону України „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців” просить припинити юридичну особу відповідача.

Відповідач в установлений 10-денний строк заперечення на позов до суду не подав.

Відповідно до ч.2 ст.38 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців", підставами для постановлення судового рішення щодо припинення юридичної особи, що не пов’язано з банкрутством юридичної особи, зокрема є: наявність в Єдиному державному реєстрі запису про відсутність юридичної особи за вказаним її місцезнаходженням.

Матеріалами справи підтверджено, що 0609.2010 року до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців внесено відомості про відсутність відповідача за адресою його реєстрації.

Дані обставини є підставою для постановлення судового рішення про припинення юридичної особи відповідача.

Керуючись ст.183-2 КАС України, суддя -

постановив:

Позов задовольнити.

Припинити юридичну особу - Приватне підприємство "А-Квест" (ідентифікаційний код 36489578).

Копію постанови суду, після набрання нею законної сили, направити державному реєстратору за місцезнаходженням відповідача для внесення до Єдиного державного реєстру запису про судове рішення.

            Постанова суду може бути оскаржена до Київського апеляційного адміністративного суду через Житомирський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом 10 днів з дня проголошення.

           У разі застосування судом ч.3 ст. 160 КАС України, а також прийняття постанови у письмовому провадженні апеляційна скарга подається протягом 10 днів з дня отримання копії постанови.

                 Суддя:                                                                                С.В. Черноліхов

  

          

Дата ухвалення рішення12.01.2011
Оприлюднено17.02.2011
Номер документу13795115
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-9505/10/0670

Постанова від 12.01.2011

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Черноліхов Сергій Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні