Постанова
від 10.02.2011 по справі 10/5026/175/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

"10" лютого 2011 р. Справа № 10/5 026/175/2011

Господарський суд Ч еркаської області в особі су дді Шумка В.В., при секретарі с удового засідання Кравцові й Ю.А. за участю представникі в:

кредитора: Жалдак В .І. - за довіреністю,

боржника: не з'явився,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні матеріали справи за заявою Управління Пенсійного фонду України в С оснівському районі м.Черкаси

до товариства з обмеженою в ідповідальністю «Алькорто»

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Кредитор звернув ся до суду із заявою про визна ння боржника банкрутом як та кого, що відсутній, вказавши, щ о боржник неспроможний сплат ити 334,48грн. кредиторської забо ргованості за відсутністю к оштів, майна та ознак здійсне ння підприємницької діяльно сті.

Представник ініціююч ого кредитора заяву підтрима в з підстав та мотивів, виклад ених у ній.

Боржник, належно пові домлений про час та місце про ведення судового засідання, участі свого представника у засідання суду не забезпечив , письмового відзиву на заяву суду не подав, причини цього н е повідомив.

Розглянувши матеріал и справи, заслухавши пояснен ня представника кредитора, с уд вважає, що заява про визнан ня боржника банкрутом підляг ає задоволенню з таких мотив ів.

Факт наявності забор гованості боржника перед кре дитором на суму 334,48 грн . підтверджено поданими суду доказами і не спростовано бо ржником. Вжиті кредитором за ходи щодо їх стягнення позит ивних наслідків не дали, а бор жник, як юридична особа, відсу тній за місцезнаходженням.

Боржник припинив сво ю господарську діяльність, р ух коштів на його банківсько му рахунку відсутній, коштів та майна боржника не виявлен о.

Факт відсутності бор жника як юридичної особи за м ісцезнаходженням підтвердж ений копією витягу з Єдиного державного реєстру юридични х осіб та фізичних осіб-підпр иємців, іншими матеріалами с прави.

Ініціюючий кредитор дав згоду на призначення суд ом ліквідатором банкрута арб ітражного керуючого Винни ченка Олександра Валентинов ича.

Враховуючи викладене , керуючись ст. 52 Закону Україн и "Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом", суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Визнати боржника - т овариство з обмеженою відпов ідальністю «Алькорто», Черка ська область, м. Черкаси, вул. Л уценка, 12, код ЄДРПОУ 34924130, банкру том та відкрити ліквідаційну процедуру.

Ліквідатором у спра ві призначити арбітражного к еруючого Винниченка Олекс андра Валентиновича (АДР ЕСА_1, ліцензія серії НОМЕ Р_2 від 09.08.2010р., ідентифікаційн ий номер НОМЕР_1).

Зобов' язати ліквід атора у п'ятиденний строк з дн я прийняття постанови про ви знання боржника банкрутом, о публікувати у офіційних друк ованих органах відомості про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної п роцедури.

Постанову надіслат и сторонам, ліквідатору, держ авному реєстратору, Сектору з питань банкрутства в Черка ській області, Центральному відділу ДВС Черкаського місь кого міського управління юст иції.

Суддя В.В. Шумко

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення10.02.2011
Оприлюднено23.02.2011
Номер документу13834660
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/5026/175/2011

Ухвала від 09.06.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Постанова від 10.02.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 31.01.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні