Постанова
від 27.12.2010 по справі 2а-8330/10/1470
МИКОЛАЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Миколаївський окружний адміністративний суд

вул. Заводська, 11, м. Микол аїв, 54055

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

м. Миколаїв.

27.12.2010 р. Справа № 2а-8330/10/1470

Суддя Миколаївського окру жного адміністративного суд у Малих О.В., в порядку ско роченного провадження вирі шив адміністративну справу з а

адміністративним позовом Державної податкової інс пекції у Жовтневому районі М иколаївської області (вул. То ргова, 63-а, м. Миколаїв)

до відповідача Фермерс ького господарства «ПОЛИН Ь»(с. Луч, Жовтневий район, Мик олаївська область, 57272)

про припинення юридичн ої особи

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з позовом про припинення від повідача у зв'язку з неподанн ям протягом року податкових декларацій та документів фін ансової звітності до органів державної податкової служби .

Відповідачу копію ухвали п ро відкриття скороченого про вадження направлено за його юридичною адресою, до суду бе з вручення адресату повернул ись, заперечення чи заяви про визнання позову у встановле ний строк до суду не надіслан о.

Відповідач, згідно ст. ст. 19 , 22 Закону України “Про держав ну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємці в”, змін до відомостей про юри дичну особу не вніс, про що сві дчить наданий позивачем витя г з Єдиного державного реєст ру підприємств та організаці й України.

Приписи Кодексу адміністр ативного судочинства Україн и, не передбачають з' ясуван ня судом або стороною у справ і фактичного місцезнаходжен ня іншої сторони та здійснен ня її розшуку.

У відповідності до ст.38 Зак ону України "Про державну реє страцію юридичних осіб та фі зичних осіб-підприємців" від 15.05.2004р. №755-IV підставою для постан овлення судового рішення про припинення юридичної особи є неподання протягом року ор ганам державної податкової с лужби податкових декларацій , документів фінансової звіт ності відповідно до закону.

19.11.2010 р. ДПІ у Жовтневому рай оні Миколаївської області, в инесено розпорядження про зв ернення до суду про припинен ня підприємницької діяльнос ті, на підставі п. 8.6 Інструкції Про порядок обліку платникі в податку (а. с. 14).

Довідка ДПІ у Жовтневому ра йоні Миколаївської області с відчить, що у відповідача від сутня заборгованість перед б юджетом (а. с. 9).

Керуючись ст.183-2 КАС Украї ни, ст.38 Закону України "П ро державну реєстрацію юриди чних осіб та фізичних осіб-пі дприємців" від 15.05.2004р. №755-IV, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

1. Позов задовольнити.

2. Припинити юридичну особу - Фермерське господарство « ПОЛИНЬ» (код ЄДРПОУ 20897146).

3. У день набрання постаново ю законної сили направити її копію для виконання Державн ому реєстратору Жовтневої ра йонної державної адміністра ції Миколаївської області, я кого зобов' язати повідомит и суд про внесення до Єдиного державного реєстру запису п ро судове рішення.

Постанова набирає закон ної сили після закінчення ст року подання апеляційної ска рги, якщо таку скаргу не було п одано.

Апеляційна скарга подаєть ся до Одеського адміністрати вного апеляційного суду чере з Миколаївський окружний адм іністративний суд в 10- денний строк з моменту отримання ко пії постанови. Копія апеляці йної скарги одночасно надсил ається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Постанова прийнята у ско роченому провадженні, крім в ипадків її оскарження в апел яційному порядку, є остаточн ою та виконується негайно.

Суддя О.В. Малих

СудМиколаївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення27.12.2010
Оприлюднено21.02.2011
Номер документу13837223
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-8330/10/1470

Ухвала від 30.11.2010

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Малих О.В.

Постанова від 27.12.2010

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Малих О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні