Постанова
від 12.02.2008 по справі 27/196б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

27/196б

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                                              ПОСТАНОВА  

                                ПРО ВИЗНАННЯ  БОРЖНИКА БАНКРУТОМ

                                                                 ІМЕНЕМ  УКРАЇНИ

12.02.08 р.                                                                        Справа № 27/196б

за заявою кредиторів (заявників) Управління Пенсійного фонду України в м.Краматорську, Славутського монтажного управління Відкритого акціонерного товариства „Теплоенергомонтаж” м.Нетешин Хмельницької області     

до боржника Дочірнього підприємства  “Краматорське монтажне управління” Відкритого акціонерного товариства “Теплоенергомонтаж” м.Краматорськ   

про визнання банкрутом

розпорядник майна Дрюк Н.О.  

Суддя     Тарапата С.С.

Представники сторін:

від кредиторів- Кравченко О.Ю., Петровський Е.Л., Конограєва І.В. (за довір.)

від боржника- не з'явився

розпорядник майна Дрюк Н.О.  

Господарським судом Донецької області ухвалою від 17.09.07р. порушена справа про банкрутство Дочірнього підприємства  “Краматорське монтажне управління” Відкритого акціонерного товариства “Теплоенергомонтаж” м.Краматорськ, введений мораторій на задоволення вимог кредиторів, введена процедура розпорядження майном боржника строком на 6 місяців до 27.02.08р., розпорядником майна призначена арбітражний керуючий Дрюк Н.О.

Ухвалою суду за результатами підготовчого засідання від 02.10.07р. визначений розмір вимог ініціюючих кредиторів: розмір вимог Управління Пенсійного фонду України в м.Краматорську визнаний в сумі 82592,80грн. (основний борг); розмір вимог Славутського монтажного управління ВАТ „Теплоенергомонтаж” м.Нетешин визнаний в сумі 105775,29грн. (основний борг).

В газеті „Голос України” №190 від 20.10.07р. опубліковано оголошення про порушення справи №27/196Б про банкрутство ДП “Краматорське монтажне управління” ВАТ “Теплоенергомонтаж” м.Краматорськ.

Ухвалою суду від 20.12.07р. затверджений реєстр вимог кредиторів.

05.02.08р. до суду надійшло клопотання комітету кредиторів від 04.02.08р. про визнання боржника банкрутом, відкриття ліквідаційної процедури строком на 6 місяців та призначення ліквідатором арбітражного керуючого Дрюк Н.О. та протокол засідання комітету кредиторів №1 від 04.02.08р., на якому прийнято відповідне рішення.

Також розпорядник майна надав суду звіт про результати проведення процедури розпорядження майном та аналіз фінансово-господарського стану підприємства.

Розглянувши в судовому засіданні клопотання про визнання боржника банкрутом та інші матеріали справи, заслухавши доводи розпорядника майна та представників кредиторів, суд встановив:

За результатами проведеного розпорядником майна фінансового аналізу Дочірнього підприємства  “Краматорське монтажне управління” Відкритого акціонерного товариства “Теплоенергомонтаж” зроблений висновок, що ознак банкрутства чи доведення до банкрутства не виявлено, перспектив підвищення економічної активності підприємтсва не має, в діяльності боржника присутні ознаки критичної неплатоспроможності.

Комітетом кредиторів на засіданні 04.02.08р. (протокол №1) одноголосно прийнято рішення клопотати перед господарським судом про визнання боржника банкрутом, відкриття ліквідаційної процедури строком на 6 місяців та призначення ліквідатором арбітражного керуючого Дрюк Н.О.

В судовому засіданні 12.02.08р. розпорядник майна та представники кредиторів  одноголосно висловилися за необхідність відкриття ліквідаційної процедури, встановлення  строку ліквідаційної процедури на 6 місяців та призначення ліквідатором арбітражного керуючого Дрюк Н.О.

В силу п.8 ст.16 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” прийняття рішення про звернення до господарського суду з клопотанням про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури належить до компетенції комітету кредиторів.

Згідно ст. 22 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” у випадках, передбачених цим Законом, господарський суд приймає постанову про визнання боржника банкрутом і відкриває ліквідаційну процедуру.

Відповідно до ст. 24 вказаного закону господарський суд має право призначити ліквідатором особу, яка виконувала повноваження розпорядника майна.

З огляду на вищевикладене суд вважає за необхідне визнати боржника банкрутом, відкрити ліквідаційну процедуру по справі строком на 6 місяців, ліквідатором призначити арбітражного керуючого Дрюк Н.О.

Враховуючи викладене та керуючись статтями 31, 16, 22 - 25 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, господарський суд

                                                      П О С Т А Н О В И В:

Визнати боржника- Дочірнє підприємство „Краматорське монтажне управління” Відкритого акціонерного товариства “Теплоенергомонтаж” (м.Краматорськ, вул.Машинобудівників, 20; код ЄДРПОУ 33199855) банкрутом.

Відкрити ліквідаційну процедуру по справі строком на 6 місяців до 12.08.08р.

Призначити ліквідатором арбітражного керуючого Дрюк Надію Олексіївну (ліцензія №116054), адреса: м.Краматорськ, вул.Катеринича, буд.13, кв.7.

Зобов'язати ліквідатора опублікувати в офіційних друкованих органах оголошення про визнання боржника банкрутом, відкриття ліквідаційної процедури та призначення ліквідатора; докази публікації оголошення представити суду. По закінченні встановленого судом строку ліквідаційної процедури подати до суду звіт про проведену роботу та документи, передбачені ст.32 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

                    

Суддя                                                                                                Тарапата С.С.           

                    

Вик    тел.

Надруковано примірників -   :  господарському суду Донецької області -   ,  сторонам -   .

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення12.02.2008
Оприлюднено28.02.2008
Номер документу1390497
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —27/196б

Ухвала від 05.03.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 20.01.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 22.09.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 21.08.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Постанова від 12.02.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 20.12.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 04.10.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 17.09.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 14.06.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Постанова від 25.10.2006

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні