Ухвала
від 17.02.2011 по справі 2а-12489/10/0470
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КОПІЯ

УХВАЛА

16 лютого 2011 р. 2а-12489/10/0470

Дніпропетровський окруж ний адміністративний суд у с кладі:

головуючого судді - Барано вського Р. А.

при секретарі - Кайстро О.М .

представника третьої особ и - Федорченко А.А.

розглянувши у відкритому с удовому засіданні адміністр ативний позов Компанії "Гріф Корпорейшен ЛЛП" (Grif Corporation LLP) до Дн іпропетровського обласного комунального підприємства " П'ятихатське бюро технічної інвентаризації" за участю тр етіх осіб Приватного сільськ огосподарського підприємст ва "Злагода" та Сільськогоспо дарського товариства з обмеж еною відповідальністю "Коміс арівка" про визнання протипр авними дії та зобов' язання вчинити певні дії , -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Дніпропе тровського окружного адміні стративного суду знаходитьс я адміністративна справа за позовом Компанії «Гріф Корпо рейшн ЛЛП» до Дніпропетровсь кого обласного комунального підприємства «П' ятихатськ е бюро технічної інвентариза ції» за участю третіх осіб Пр иватного сільськогосподарс ького підприємства «Злагода » та Сільськогосподарського товариства з обмеженою відп овідальністю «Комісарівка» про визнання протиправними дії та зобов' язання вчинити певні дії.

В призначені судові засіда ння представник позивача не з' явився двічі 02.02.2011 р. та повт орно 16.02.2011 р., хоча позивач був на лежним чином повідомлений пр о дату час та місце судового р озгляду справи, про причини н еявки суд не повідомив.

Відповідно до ч. 3 ст. 128, п.4 ч. 1 ст . 155 КАС України суд залишає поз овну заяву без розгляду, якщо позивач, належним чином пові домлений про дату час та місц е судового розгляду не прибу в у судове засідання, без пові домлення ним про причини неп рибуття, якщо від нього не над ійшло заяви про розгляд спра ви за його відсутності.

На підставі викладеного, ке руючись ст.ст. 128, 155 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Компанії «Гріф Корпорейшн ЛЛП» до Дні пропетровського обласного к омунального підприємства «П ' ятихатське бюро технічної інвентаризації» за участю т ретіх осіб Приватного сільсь когосподарського підприємс тва «Злагода» та Сільськогос подарського товариства з обм еженою відповідальністю «Ко місарівка» про визнання прот иправними дії та зобов' язан ня вчинити певні дії - залишит и без розгляду.

Копію ухвали направити поз ивачу та відповідачу.

Ухвала суду набирає законн ої сили та може бути оскаржен а до Дніпропетровського апел яційного адміністративного суду у порядку та строки, пере дбачені статтями 186, 254 Кодексу адміністративного судочинс тва України.

Суддя (підпис) Р.А. Барановський

Ухвала не набрала законної сили 16.02.11

Суддя Р.А. Барановський

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення17.02.2011
Оприлюднено03.03.2011
Номер документу13949266
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-12489/10/0470

Ухвала від 18.02.2011

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Барановський Роман Анатолійович

Ухвала від 13.10.2010

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Барановський Роман Анатолійович

Ухвала від 17.02.2011

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Барановський Роман Анатолійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні