Ухвала
від 26.01.2011 по справі 2а-0770/108/11
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Cправа №  2а-0770/108/11

Ряд стат. звіту №  8.1.5     

Код - 12

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття СКОРОЧЕНОГО провадження в адміністративній справі

26 січня 2011 р.                                                                                    м. Ужгород

Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду Плеханова З.Б., розглянувши матеріали позовної заяви Мукачівської об'єднаної державної податкової інспекції Закарпатської області до Комунального підприємства "Санаторій "Синяк" Закарпатської обласної ради  про стягнення заборгованості в сумі 2720 грн., -

ВСТАНОВИЛА:

          Позивач – Мукачівська об'єднана державна податкова інспекція Закарпатської області звернулася до Закарпатського окружного адміністративного суду з позовом до Комунального підприємства "Санаторій "Синяк" Закарпатської обласної ради  про стягнення заборгованості в сумі 2720 грн..

Позовна заява подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність.

          Форма і зміст поданої заяви відповідає вимогам ст.ст. 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України.

          Зазначену позовну заяву слід розглядати в порядку адміністративного судочинства і вона підсудна даному адміністративному суду.

          Підстави для повернення позовної заяви, або відмови у відкритті провадження, залишення без розгляду, встановлені Кодексом адміністративного судочинства України, відсутні.

Як вбачається з позовної заяви, на підставі проведеної позивачем  перевірок булои прийняті податкові повідомлення-рішення , які були надіслані адресату. Вказана сума відповідачем не оскаржувалась.

          Вивчивши матеріали позову, суддя приходить до висновку про можливість розгляду даної  справи в порядку скороченого провадження одноособово, без проведення судового засідання на підставі п.4 ч.1 ст.183-2 КАСУ, якою встановлено, що скорочене провадження застосовується в адміністративних справах щодо стягнення грошових сум, як ґрунтуються на рішеннях суб’єкта владних повноважень, щодо яких завершився встановлений  цим кодексом строк оскарження.

          

          Керуючись ст. 107,183-1 Кодексу адміністративного судочинства України суддя, -

У Х В А Л И Л А:

1. Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі за позовом Мукачівської об'єднаної державної податкової інспекції Закарпатської області до Комунального підприємства "Санаторій "Синяк" Закарпатської обласної ради  про стягнення заборгованості в сумі 2720 грн..

2.Копію ухвали та позовної заяви  невідкладно  надіслати  відповідачу.

3. Відповідач у десятиденний строк з дня одержання даної ухвали та копій документів може подати заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову. Якщо справа розглядається за місцезнаходженням відповідача, то заперечення проти позову чи заява про визнання позову мають бути подані безпосередньо до канцелярії суду.

4. В разі неподання заперечень у встановлені для відповідача строки  справа буде розглянута суддею Плехановою З.Б. одноособово у порядку скороченого провадження  за наявності достатніх підстав в термін, визначений ч. 5 ст. 183-2 КАСУ.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Згідно ч. 2 ст. 185 КАС України заперечення на ухвалу сторони можуть викласти в апеляційній скарзі на постанову суду першої інстанції.

Суддя                                                                                          Плеханова З.Б.

СудЗакарпатський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення26.01.2011
Оприлюднено09.03.2011
Номер документу13971453
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0770/108/11

Ухвала від 07.02.2011

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Плеханова З.Б.

Постанова від 15.04.2011

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Плеханова З.Б.

Ухвала від 26.01.2011

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Плеханова З.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні